Użytkownik Flesz21 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Twój nick:Flesz21 Nick oskarżonego:Meowenstein IP/SID oskarżonego: Data i czas zdarzenia: 11:38 Powód skargi: Fk Opis sytuacji: Gracz prowadzil z nie sprawnym mikrofonem.Gdy mowil bezruch do odwolania w celi odliczal 3 2 1 powiedzial ostatencza poprawa (ja przestalem sie w tedy ruszac) 3 2 1 i gracz kolo mnie w celi strzelil z deagla on to chyba widzial i zabil mnie zamiast niego.Gracz obiecal mi duszka ale go nie dostalem(i jacob nic nie widzial bo byl afk) Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Demko z mapy jb_shift http://793023.hltv3.pukawka.pl/hltv-2101151102-jailbreak_shift-1610704920-1610708400.zip 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Meowenstein. Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Tak, przyznaję się do FK, lecz myślałem, że to Ty we mnie strzeliłeś. Wiem również, ze mam problem z mikrofonem, mam zamiar kupić nowy Na koniec mapy za tego FK dałem tą zabawę, którą Ty chciałeś 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Flesz21 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 bo nikt inny nie napisal zadnej zabawy daltego ja dales 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Alekasndraaa Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Jeden przypadkowy FK to nie powód do skargi. Jeśli została wybrana Twoja zabawa, gdy był koniec mapy to moim zdaniem nie ma żadnego problemu. Meow ma problem czasem z mikrofonem, ale to każdemu się zdarza. Jeśli inni byli w stanie zrozumieć polecenia to i Ty też powinieneś - jeśli nie, trzeba było napisać mu na u@ bądź Jacobowi. (w tym przypadku był on AFK), ale tak na następny raz piszę, a dany administrator powinien się zmienić z Meowem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Nie trzeba pisać skargi o jeden fk. Na końcu mapy dał twoją zabawę , pozatym każdy może się pomylić Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 15 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi