Użytkownik∙ majA;^ Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Nick z CS: DXDXDXDXDXDXDXDXDXD Admin banujący: Yoss Serwer: dd2 #2 Data zdarzenia: dziś Opis sytuacji: Ulubiony i niezwykle dojrzały admin Yoss na początku zaczął obrażać graczy przez mikro, później zachciało mu się zbanować mojego ulubionego Kamusia bez powodu. Zapytałam się tylko za co ban, a typ zaczyna na mnie krzyczeć. Jak każdy mnie zna już z serwera, mam czasami babyrage i napisałam nieładnie "kto ci dał admina debilu je*****", po czym wlatuje ban na tydzień tak o. A z tego co mi wiadomo, Taryfikator banów mówi następująco: Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 24h. Ktoś tu nie zna zasad, panie adminie Przepraszam za zachowanie ale jak ewidentnie pijany chłop przeklina co chwilę (słychać po głosie, jak sepleni) i daje bany, jak leci no to chyba coś jest nie tak Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=9844 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'OBRAZA ADMINISTRACJI!!!!!' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:45537563' [AMXBans] Your IP: ';^' [AMXBans] =============================================== http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2101161455-de_dust2-1610805300-1610806560.zip Między 8, a 9 minutą zaczyna się wymiana zdań. Można też zauważyć, że Yoss nie jest zbyt miły również dla innych graczy. 2 6 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 @ Yoss ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sajlents Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) to prawda niejednokrotnie bylem swiadkiem jak najebany wyzywa graczy bedąc adminem x D Edytowane 16 Stycznia 2021 przez sajlents 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yoss Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam . To nie prawda co piszą ale cóż trzeba to rozpatrzyć po to robię ssy żeby były rozpatrzone i sprawdzone ja od tego nie nie jestem ale daj bóg żeby było dobrze ,jestem od pilnowania porządku a ssy są po to żeby je rozpatrywać Pozdrawiam Yoss. 1 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yoss Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witaj. Fakt byłem pijany ale jedna zasada nie jestem adminem pod wpływem. Pozdrawiam Yoss. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 "Witaj. Fakt byłem pijany ale jedna zasada nie jestem adminem pod wpływem." XD co 3 godziny temu banowałeś ludzi więc byłeś pod wpływem alkoholu, jak sam napisałeś więc byłeś "adminem pod wpływem". Odsiedziałaś już ponad 3 godziny bana, ja osobiście dałbym go na 3 godziny więc ci go zdejmuje. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 16 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi