Użytkownik vDark Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Prosze o odrzucenie podania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Szablo Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Na nie - Podanie - Nie znasz taryfikatora - GT _--------------------------- Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam, Na ten moment jestem na Nie. Powodem jest: banowanie na 6 godzin tak o z buta, po czym opiekun prosi mnie o unbana dla gracza przez twoje błędy, zachowaniem i kulturą też nie błyszczysz na serwerze mirage to pokazałeś nie raz. GameTracker masz okej takie granie raz na krzyż i doświadczenie jako admin też masz, lecz teoje zachowanie ma dużo do życzenia. Na górze jak napisałem jestem narazie na Nie. pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik KustoszMocny Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam @ vDark - Podanie - GT (Co z tego że widnieje 11tys jeżeli czas teraz spędzony na serwerze jest przeciętny) + Wiek +Prime +Chęci Jak dla mnie można dać okres próbny i zobaczyć czy się wykażesz . Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 17 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi