Użytkownik LuckyPunch Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Imię: Kacper Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ jest bardzo mało administracji na serwerze dlatego gdybym dostał szanse bym był bardzo aktywny pomocny oraz wsparcie reklamowe Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 1vs1 arenki Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, około 4 lat temu ale nie pamiętam na jakim serwerze Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 5 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Mam na imię Kacper, uczę się w zawodzie lakiernik samochodowy, jestem bardzo pomocnym miłym i stanowczym człowiekiem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 ?? Jest opiekun arenek 1v1 i spełnia swoje obowiązki, przez co jestem na NIE! Konto stworzone pod podanie, a na serwerze nigdy nie byłeś. Pobądź trochę na forum, złoż najpierw podanie na administratora, spełniaj WSZYSTKIE wymagania, a potem napisz podanie na opiekuna. 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam, -podanie -jest opiekun -ACC pod podanko -sm -nie masz admina, a do startowania na tą rolę trzeba być najpierw adminem Jestem na NIE #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 konto pod podanie nikt cie nie zna brak posady administratora podanie napisane jak kartkówka w 5 klasie. na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 19 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na nie -Konto pod podanie -Podanie napisane na odwal się -Jestem tu krótko ale nie widziałem żebyś się udzielał na forum Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 na nie. -nie masz admina +/- wiek -podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Na nie - nie masz admina -podanie - Konto założone kilka minut przed napisaniem podania - aktywność na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Od razu mowie NIE - nawet Admina nie masz, najpierw tam startuje +/- wiek - podanie słabe + składka Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nie wiem czemu składasz na opiekuna, a nie admina Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi