Użytkownik L.E.G.I.T. Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Imię: Hubert Wiek: 14 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:dlatego że bardzo rzadko widzę administrację na serwerze i jest tylko jeden opiekun będę pomagal mu i będę próbował jak najwięcej grać Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: jailbreak więzienie Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6/8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):TAK Coś o sobie: Cześć mam na imię Hubert mam 14 lat interesuję się piłką nożną i grami takie jak Cs lubię czasami popykać na jailbreaku. Edytowane 20 Stycznia 2021 przez L.E.G.I.T. MUSIAŁEM ZMIENIĆ NICK W TEMACIE Odnośnik do komentarza
Użytkownik L.E.G.I.T. Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 kk Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam, -wiek - nie masz strażnika ani admina, więc start na opiekuna nie za bardzo -doświadczenie Jestem na NIE Pozdrawiam //edit @ L.E.G.I.T. na innych grach? Jeżeli aplikujesz na opiekuna danego serwera na strefieskilla musisz najpierw przejść staż, czy to na admini czy na strażniku w tym wypadku. Rozumiem też że piszesz „mam doświadczenie”, a tak jak w podaniu napisałeś, nigdy nie byłeś opiekunem, więc wątpię w to. Jeszcze jedna sprawa znajomość regulaminu który również też musisz znać na serwerze jak i forum, składając podanie na opiekuna, a po znajomości regulaminu trochę wątpię również że go znasz, dodając co chwilę post zamiast edytować. #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik L.E.G.I.T. Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 krejzol dziękuję ale mam troszkę doświadczenia ale nie bylem adminem tylko byłem na innych grach adminem w które teraz nie gram 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Nie no ja jestem na TAK, przecież to idealny kandydat na opiekuna. Jestem pewien, że wie co to FTP i z pewnością poradzi sobie z serwerem. Na nie - wiek - doświadczenie - nikt Cie nie zna 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 ... Kolejne takie same podanie... na NIE! -Doświadczenie -wiek -admin/strażnik "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 +wiek +doświadczenie +ogarnia +chęci na tak Spoiler A tak serio to -wiek -doświadczenie -nie miałeś strażnika/admina, a aplikujesz na stanowisko opiekuna -nikt cię nie zna na nie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szupryt Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Jak wszystko wyżej, na nie -wiek -doświadczenie -konto pod podanie -brak administratora, opiekun jest wyższą rangą -brak znajomości regulaminu forum, jako opiekun który zajmuje się działem serwera również, powinieneś znać go -podanie słabo wygląda jak pisane na szybko -z tego co czytam wyżej na serwerze nawet cię nie znają za dobrze, na rolę administratora i wyżej powinno się mieć dobrą opinię a przynajmniej kojarzonym na serwerze ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 20 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Na NIE! -wiek -doświadczenie -konto pod podanie -wypowiadanie się w podaniu -podanie nie przekonuje +wsparcie finansowe Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi