Użytkownik khhamul Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 twoj nick na serwerze: azure nick admina banującego: Malyuzi dostales bana, gaga czy muta?: bana czas oraz data bana: 20.01.2021; 20:47 Serwer na którym dostałes bana: Only Mirage #1 opis sytuacji: - link do sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:147153539&advType=steamid&Submit link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198254572806/ wycinek z konsoli po wejsciu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 @ malyuzi 48h 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik malyuzi Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Po obejrzeniu demka myślę, że nie ma wystarczających dowodów. Dostałeś bana po naprawdę nieziemskim flicku (27;00 w demku) ale to była jednorazowa akcja. W związku z tym proszę o unban @ Krejzol i przepraszam za podjęcie zbyt pochopnej decyzji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam, Po przyznaniu się do winy oraz przeproszeniu gracza, przyjmuję podanie. Pozdrawiam UBT #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi