Użytkownik Zielu.lua Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Nick: Zieluu Wiek: 16 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Zielulua/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/❤Zieluu❤/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: W dni robocze mógłbym pilnować serwera 4-6 godz. Jeśli chodzi o Weekendy byłoby to 6-8 godz. Wiedza o SM [0/10]: 6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Cześć,mam na imię Nikodem mam 16 lat i uczęszczam do Zespółu Szkół Technicznych i Handlowych w Bielsku-Białej na profil Technik-Inforamatyk. Mieszkam w woj. Śląskim w Bielsku-Białej. Interesuję się Informatyką i programowaniem,bardzo lubię spotykać się ze znajomymi czasem popykam w CS:GO. W przyszłości chciałbym związać swoją prace z Informatyką. Na serwerze gram od jakiś 3 tygodni,polubiłem społeczność i ludzi którzy na nim grają oraz poznałem ich jak i oni poznali mnie. Administratorem na serwerze CS:GO byłem raz w krótkim odstępie czasu,lecz uważam że dużo się nauczyłem. Myślę że nadaje się na administratora z racji iż jestem aktywny,miły oraz ambitny i obiektywny. Pozdrawiam! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 - konto pod podanie - aktywność (4 dni i 0 minut???) + wiek Jestem na NIE, pomimo iż poczekałeś tydzień, nie nadrobiłeś zaległości. 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 @ Admin CS:GO AWP#1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Hej +wiek +gt +prime +/- sm GT nie nalicza ponieważ zmieniłeś nick Bardzo często widzę cię na serwerze i starasz się pomagać innym graczom Na Tak Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam :) +/- sm +aktywność +wiek +gt Jestem za okresem probnym/TAK. Jesteś aktywnym graczem i często cię widzę na serwerze. Jednak nie udzielasz się dużo przez co trudno mieć o tb jakiekolwiek zdanie. Wierzę jednak, że poradzisz sb w roli admina, ponieważ widać że zależy ci na tym. Zacznij rozmawiać na serwerze i daj się poznać. Pozdrawiam z fartem. post scriptum dodaj link do drugiego gt ponieważ zmieniłeś nick 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 21 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Siema zielu +wiek +/-sm +gt +miły i pomocny Jestem jak najbardziej na TAK powodzenia ❤️ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zielu.lua Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) https://www.gametracker.com/player/Zieluu/54.38.142.181:30035/ Link do 2-go gt,pozderka. P.S @Flexx\1\3\4 Zmieniłem nick dlatego w gt moge mieć taką aktywność :). Edytowane 22 Stycznia 2021 przez Zielu.lua Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 GT jest dobre + Dobre zdanie u adminów + Miły + wiek + SM +/- Przyjmuję na okres próbny Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi