Użytkownik insajcik Opublikowano 10 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Nick z Cs'a: iNSide? Admin banujący: Smiley Serwer: dd2 Data zdarzenia: 10.10.2018 Opis sytuacji: Czasowy brak możliwości grania na serwerze(3godziny). Za***ałem pałę i teraz tego żałuje oraz obiecuję, że w przyszłości taka sytuacja nie będzie miałą miejsca. Ostro nak****am na serwerze po pare godzin dziennie, wkręciłem się w 1.6 i szczerze mówiąc najprzyjemniej gra mi się na waszym serwerze. Grając na innych nie sprawia mi to tyle przyjemnośći co na owym serwerze. Piszę apelacje o UB , iż przez te 3 godziny kary wolałbym grać na serwerze i jakby istniała mozliwosc powtorki danej sytuacji nie robiłbym tak. Pozdrawiam Link do bana z amxbansa () : http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=15399 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 35 minutes and 2 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : iNSide? [AMXBans] Reason : ' Dokupujesz HE ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1092192916 ' [AMXBans] Your IP : ' 159.205.9.68 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 11 Października 2018 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Ban już wygasł. Zamykam. Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 11 Października 2018 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi