Użytkownik Maykie` Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 (edytowane) 1. Nick: czubek 2. Wiek: 16 (niedługo 17) 4. Link do Steama: https://steamcommunity.com/profiles/76561198826245823/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: Dobra. Znajomość AMX: 7.5/10. 6. Doświadczenie: Byłem wiele razy Adminem na serwerach JB, DD2, GO MOD. Mam sporo dosyć godzin w csie. Codziennie wchodzę i gram. Orientuje się w tych tematach. Miałem kiedyś swój serwer JB. Tylko miałem teraz rok czasu przerwy od grania ale prowadzenia, komend się nie zapomina. Mam nadzieje ze przyczynie się do rozwoju serwera i swoimi siłami pomogę go ulepszyć . Na koniec powiem, że nigdy nie byłem zbanowany na żadnym serwerze ;0 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak + mutacja. 8. Składka (Tak/Nie): Tak, pewnie SMS. 9. Kontakt: Forum, TeamSpeak, GG, Discord, Steam. 10. Coś o sobie: Mam na imię Wojtek. W wolnym czasie trenuję sztuki walki i gram w piłkę oraz na komputerze w strzelanki. Jestem z reguły osobą miłą i spokojną. Dopiero jestem toxic jak ktoś jest wulgarny wobec mnie. Z grania na JB czerpie zabawę i przyjemność. Fajnie można pogdać, pośmiać się z fajnymi ludzmi. Jestem szczery do bólu. Mam swoje zasady. Nie lubie konfidentów . WYMAGANIA: Dobra opinia [Nie do mnie to pytanie ale jestem rozważny, przeważnie wszystko na spokojnie robię z "zimną głową" ] Rozpoznawalność na serwerze oraz wśród administracji [Na tym serwerze gram dopiero 2tyg, wczesniej gralem na 1s2k oraz GreenHaze, ale myślę że rośnie rozpoznawalność z dnia na dzień] Wiek minimum 15 lat (z wyjątkami) ✔ Przegranych 15 godzin na serwerze ✔ (30godzin) Składka 11 zł SMS (7,50zł przelew) ✔ jak najbardziej Sprawny mikrofon ✔ Jasna sprawa. Aktywność na forum ✔ Dam radę nadgonić ;0 NAZWA TEMATU MUSI WYGLĄDAĆ NASTĘPUJĄCO 'Nick - Strażnik' w innym przypadku podanie z miejsca zostaje odrzucone. ✔ Edytowane 22 Stycznia 2021 przez czubek 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jestem jak najbardziej za, + Ładne, rozwinięte podanie. + Z tego co napisał to ogarnia moda i wie co jest pięć. + Steam, czyli kontakt nie bedzie problemem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Przyjmuję na okres próbny 2 tyg. Po flagi zgłoś się do Trivora/Dusi i odbierz rangę na forum. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smokezz Opublikowano 22 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi