Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na Krejzol i Kustosz Moacny

Owieczkaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Na kogo składasz skargę: opiekun / admina / gracza : Krejzol i Kustosz Mocny 
2. Twój nick na serwerze: Owieczka (・›・) 
3. Nick osoby oskarżonej: Krejzol i Kustosz Mocny 
4. Dlaczego składasz skargę: Po przeczytaniu regulaminu i pomocy jednego z adminów , który był w podobnej sytuacji dowiedziałem się , iż zgodnie z paragrafem 4 regulaminu servera w punkcie "4.6 W skargach/odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Opiekun Serwera, Moderator, UB-Team, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją". Po obejrzeniu demka uznaję iż nie jesteś zaznajomiony z sytuacją  ( nie było cię wtedy na serverze , wszedłeś na kilka rund ) oraz dowody ,które podałeś , są żałosne - przytoczę cytat jednej osoby "Nie miał się do czego przyczepić to o bh pisal" . W najważniejszym czasie na serverze było 2 adminów ( kustosz i fejkoś ). Napisałeś , że kustosz nie ma czasu na rozpisanie demek - zgodnie z regulaminem ma 48h + możliwość prośby o dodatkowy czas na rozpisanie z różnych przyczyn (np. brak czasu spowodowany pracą) , więc nie rozumiem dlaczego osoba z małym doświadczeniem w tej grze , której nawet nie było na serverze w momencie banowania ocenia to czy jestem czysty czy nie. Cytując słowa kustosza "Niech idzie na forum kurwa" , mimo świadomego bana nie jest w stanie rozpisać demka gdzie był na tyle pewny , że dostałem bana po tym jak na spekcie był może z 5 min. Więc bardzo bym prosił Kustosz skoro jesteś pewny na 100% , że mam aima oraz wh  jednak o rozpatrzenie tego demka w twoim najbliższym wolnym czasie , jeśli byłeś pewny swoich przekonań to nie powinno Ci to zająć dużo czasu. 
5. Data i godzina zdarzenia: 22.01.2021 ~15:00 do końca demka + moje odwołanie od bana 
6. Opis sytuacji: -
7. Dowody (link do demka serwerowego,ss'y, etc.): 

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210122-150235-2108513490-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-1548.zip 

edit: skarga jest na administracje servera , to że są w ubt to już nie mój interes 

edit 2: odnosząc się do moich banów na innych sieciach połowa banów jest za cheaty , których nikt mi jeszcze nie udowodnił np. "ukrywanie sie ze spinbotem" - rozpisywanie demek w sposób taki , że rozpisujesz demko i zamykasz temat nie pozwala Ci odnieść się do "vacowych akcji" 

Prędzej sobie ip zmienie iż sie ktoś z administracji rozpisze się pod tą skargą

Edytowane przez Owieczkaaaa
  • Ha ha 3
  • WTF 2
  • Użytkownik∙

Witam,

Skarga nie wiem bez sensu moim zdaniem xd? @ KustoszMocny zgłosił mi żebym ja to zrobił, ponieważ nie miał czasu bo był w pracy na nockę. Argumenty są jasne, tak samo jak napisałeś drugie odwołanie i drugi UBT  @ Andrzej.  odrzucił ci podanie, z wiadomych przyczyn oraz też proszę o jego wypowiedź bo widzę że nie rozumiesz tego co jest napisane @ Owieczkaaaa . 
Drugie odwołanie: LINK
I też mnie dziwi twoje zachowanie piszesz skargę na mnie i na kustosza, gdzie Andrzej również ci odrzucił, lub drugi argument dla ciebie kolego to jak oglądałem demko i wchodzę na serwer i ty razem z jakimś graczem gadacie o mnie  macie jakieś wielkie problemy że wbijam na serwer.

Cytat

4. Dlaczego składasz skargę: Po przeczytaniu regulaminu i pomocy jednego z adminów

Pomocy jednego z adminów? Pomagał Ci @ SADZIK , z czego dowiedziałem się przed chwilą ze to twój ziomek i powiem piękna pomoc od admina xd 

A co do twoich banów, te które masz na swoim profilu steam sprawdziłem 6 razy i w każdym masz za hacki, więc to też jest potwierdzenie, że masz wspomagacze.
Wszystkie ss jakie zrobiłem mogę podesłać administracji wyższej, tak jak to opisałem w pierwszy odwołaniu. 

Dla mnie ban jest uzasadniony i nie rozumiem twoich dyskusji tutaj proszę o stwierdzenie tego @ Junior Admin @ shinga
Pozdrawiam

//EDIT
Gratuluje zamiast poczekać na skargę to robisz duplikaty, sprawdziłem po IP i nagle to samo masz  jak na mainie xdimage.png.574afb387b1318f4496e44cf546a637e.png

Cytat

Prędzej sobie ip zmienie iż sie ktoś z administracji rozpisze się pod tą skargą

IP tak zmieniłeś ze wyrwałeś bana z consoli xddd

• Lubię to! 2
  • Ha ha 2
#include <StrefaSkilla.PL>

#pragma semicolon 1
#pragma newdecls required

public void OnPluginStart()
{
    RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help);
}

public Action CMD_Help(int client, int args)
{
    PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv");
    return Plugin_Handled;
}
{
    PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)");
    return Plugin_Handled;
}

x78uGu6.png

• Zasłużony

Ogólnie to nie wiem co ta skarga tu robi skoro jest to skarga na ubt. Opiekun jak każdy mógł się pomylić. @ Anox  @ Trivor

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Witam chciałbym się odnieść do tego że z racji tej że wczoraj miałem do pracy na 16 do 5 nad ranem poprosiłem @ Krejzol o rozpoznanie demka . Oglądając demko nie ma opcji @ Andrzej.  O jakiej kolwiek pomyłce. A co do ciebie @ Owieczkaaaa piszesz skargę na @ Krejzol że nie było go na serwerze i czemu on rozpisujemy przypomina ci że osoba która rozpisała demko jest z UB Team i nawet jeżeli ja bym rozpisał to werdykt był by ten sam bo zapewne @ Krejzol  by sprawdzał twoje demko oprócz twojego wyczynowego bh robiłeś mnóstwo vac akcji . I najbardziej przyłożyłem do ciebie oko ze względu na liczne bany na znanych serwerowniach bo to mnie zdziwiło ... Grałeś z wspomagaczami i jest to pewne oczywiście moim zdaniem i kontem oka lecz myślę żeby wyższa administracja się tu udzieliła @ Anox i @ Trivor  moim zdaniem skarga nic tu i tak nie pomoże i jest bezsensu . Jeżeli wyższa administracja mi nakaże rozpisywać demko 2 raz to to zrobię lecz na demkach które rozpisał @ Krejzol widać ewidentnie że grałeś z wspomagaczami i to przez dłuższy czas  i jeżeli myślisz @ Owieczkaaaa  że jeżeli złożysz skargę i napiszesz odwołanie 2/3 raz to zostaniesz odbanowany to nie tędy droga bo wszystko zostało rozpisane ze szczegółami i widać było że czysty nie byłeś pozdrawiam .

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1

spacer.png

• Zasłużony

UBT jest od tego aby rozpisywać demka i pomagać innym, jesli @ Krejzol uznał ze latasz odpalony to mniemam tak jest, owej rangi nie dostał za ładne oczka, krótka piłka. Musisz być kotem grając ponad 2k godzin przez dwa tygodnie, ale pewnie te godzinki są idlowane. Dwanaście banow na innych sieciach tez jest oczywiście za nic xD @ KustoszMocny nie ma sensu abyś rozpisywał demko. Z tego co się dowiedziałem @ KustoszMocny nie miał możliwości rozpisania demka, wiec UBT mu pomogło. Skargę Odrzucam

• Super 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]