Użytkownik Maksje Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dostałem bana na serwerze surf + RPG Na 30 minut nie wiadomo za co Zabilem admina na hita w głowę z beretem z 5metrow po czym dostałem bana Wczesniej szybko ulepszałem prędkość w komendzie !rpg @ Admin CS:GO Surf+RPG Gracz : Maksje Admin : TheOnys Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 @ TheOnyS wyjaśnij #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheOnyS Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dostałeś bana za strzelanie w buyzonie powtarzałem Ci wiele razy nie strzelaj w bz, a ty dalej strzelałeś, więc dostałeś bana na 30 min 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam, Cytat Nie wyjaśniony ban na 30 minut chodzi mi o to, jak to nie wyjaśniony? Masz powód w sourcebansie, że ban był dany za strzelanie w bz, więc stosując się do regulaminu i taryfikatora surf+rpg ban jest słuszny, a słyszę od admina surfa że zwracał Ci uwagę 3 razy. Powód Cytat Reason Strzelanie w buyzonach |Odwołanie odrzucam i za 30 minut będziesz mógł wejść na serwer Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi