Premium Vashka Opublikowano 9 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Mam Cs'a e-sport Masz samochód ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 10 Grudnia 2021 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Nie Masz stringi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 12 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Nie ;c Masz świąteczny sweter? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Nie Masz szalik? 1 Cytuj ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 14 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Mam Czy masz ubraną choinkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Verin Opublikowano 14 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Mam Masz świąteczne skiety? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 16 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Nie Masz jakiś ulubiony film? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Nie Czy masz obok siebie inną osobę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Verin Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Mam Masz krokodyla w domu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 16 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Tak, w kamizelce z napisem ,,inspekcja transportu drogowego'' XDD Czy masz karteczki samoprzylepne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 23 Grudnia 2021 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Mam Masz dzieci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nie Masz przekątną matrycy ? Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Vashka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Nie Masz przekątną matrycy ? Missclick Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Vashka Przypadkiem podwójny click.Proszę usunać post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik enp Opublikowano 29 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 nie wiem chyba nie czy masz naklejki na swoim komputerze/laptopie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 29 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nie Czy masz brata/siostrę bliźniaczkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Nie Czy masz plany na sylwestra? 1 Cytuj ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 30 Grudnia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Nie wiem czy dobre @ fluxx robił Czy masz prezerwatywę w portfelu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 31 Grudnia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Nie Czy masz zamiar dziś odwiedzić forum więcej niż 2 razy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 2 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Nie Czy masz postanowienie Noworoczne ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Nie Masz ochotę przeczytać jakas ksiazke? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 3 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Mam, a paliłem niedawno Masz złamane serce? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 3 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Nie mam Masz smaka na maka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 4 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Nie mam bo by się ciężko całowało Czy masz ochotę na powtórkę Sylwestra ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 6 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Nie ,nawet swojego klubu nie mam Czy masz umowę o pracę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 7 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Nie mam Czy masz ulubiony rodzaj muzyki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi