Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Mam Czy masz brudne skarpetki pod łóżkiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Nie, obok łóżka Czy masz godność człowieku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 9 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Mam wiency Czy masz w lodówce zimne piwko ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Nie Czy masz jakieś zwierzątko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Mam pinczera Czy masz jeszcze choinkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 10 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Mam Czy masz bujną fryzurę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 11 Stycznia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Nope Czy masz kaca jak dobrze popijesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Nie Czy masz ukryte talenty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 11 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Jeśli liczyć kota Julki to ta, a u siebie nie mam Masz tatuaż? 1 1 Cytuj ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 11 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Mam, całe 4 rękawy z linkami do banów w 1.6. W planach 5. Masz ciuchy których nigdy nie zakładasz? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Tak Masz rodzeństwo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Tak Masz poczucie humoru? 1 Cytuj ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 12 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Mam Czy masz swoje ulubione auto ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Nie Czy masz swojego idola? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 14 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Tak Czy masz krawat w muminki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie mam Czy masz w domu chleb tostowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie mam Czy masz w domu barek z alkoholem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 15 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie mam Czy masz w domu okno ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Nie Czy masz stół w pokoju? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 16 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Średnio Czy masz duży palec z lewej strony w prawej nodze ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 18 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Nie, Mc Czy masz dziś dobry nastrój ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 18 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Mam! Masz ogień? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Tak Czy masz jakiegoś wielbiciela? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Enziu Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Nie Czy masz jakieś zwierzątko? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 19 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Miałem węża rzecznego, ale chyba raka dostał. Masz pamiętnik? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi