Premium Vashka Opublikowano 19 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Miałem jak byłem mały ale gdzieś posiałem Czy masz wysoki IQ ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Tak Czy masz origami? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Jeśli zgnieciony kiep sie liczy to tak Masz umiejętności kulinarne? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Nie Czy masz płytki Hinola? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Tak Czy masz worek bokserski? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Enziu Opublikowano 22 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Nie czy masz FORTNITE? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Nie Czy masz ferie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Czy masz w portfelu więcej niż 50 zł ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak Czy masz teraz obok siebie browarka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nie Masz arachnofobie? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nie Czy masz rower? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Mam Czy masz dwie lewe ręce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Nie Czy masz ledy w pokoju? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Mam, za suchary. Masz ulubiony serial? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Nie Masz ulubioną zabawę z dzieciństwa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Mam, w chowanego. Masz ulubiony taniec? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Nie Czy masz zdjęcie klasowe? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Tak Czy masz telewizor 50+ cali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 26 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Nie Czy masz dobrą pamięć ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Tak Czy masz więcej niż 1 zwierzaka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 29 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Nie Czy miałeś kiedyś dziewczynę, której nigdy na żywo nie widziałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 30 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Nie Czy masz coś na sumieniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Coś by się znalazło Czy masz plany na przyszłość ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 30 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Tak Czy masz kredyt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 31 Stycznia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Nie Czy masz komplet palców ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi