Użytkownik∙ Raku Opublikowano 8 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 (edytowane) nie czy byłeś kiedyś SpizganymWłóczykijem? Edytowane 8 Lutego 2022 przez Raku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 8 Lutego 2022 420 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 nie a ty? Czy masz ochotę pobiegać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Tak Czy masz zamiar zakończyć siedzieć przed komputerem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 8 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Nie Masz więcej niż 70 kg? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Nie Czy masz posadzone kwiatki w ogrodzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 nie Czy masz w sekunde do setki na wadze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Nie Czy masz ponad 60m2 w domu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Mam! Masz ochotę na szarlotkę? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 nie czy masz małpy w domu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Mam cały cyrk. Masz odświeżacz powietrza? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Tak Czy masz ubezpieczenie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 10 Lutego 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Tak Czy masz ogromnego 50centymetrowego pottwora trafiającego do ust mrkrychy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Wiadomka. Masz lewe oko dominujące? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Tak Czy masz towar? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 11 Lutego 2022 RST Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Tak. Czy masz pokrowiec na telefon? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Nie Czy masz na kompie więcej niż 4 gry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 11 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Tak. Czy masz więcej niż 2 zwierzaki w domu? 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 11 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Nie Czy masz medale za biegi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie Czy masz zamiar dzisiaj wypić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie Masz kontakt z byłą? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 12 Lutego 2022 420 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Mam Masz chęć się po prostu zrelaksować? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Mam Masz kaloryfer odkręcony na full? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 12 Lutego 2022 420 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Aż takiej bomby nie mam nie Masz coś do picia koło siebie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Mam, kroplę beskidu i piwo. Masz zbity telefon? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie Czy masz xboxa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi