Premium Vashka Opublikowano 5 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Nie Masz kieszenie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 6 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Mam Czy masz pełnoletnią dziewczynę/chłopaka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 18 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Niestety nie Czy leżałeś w szpitalu kiedyś? 2 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 19 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 (edytowane) Tak dość często Czy masz więcej niż 100 km w swoim samochodzie ? Edit. Może być auto starego Edytowane 19 Marca 2022 przez Vashka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 20 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Mam ale średnio to idzie Czy masz wśród znajomych kogoś kto robi Ci przypał jak jesteście razem i wolisz go unikać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 20 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Tak Czy masz wśród osób ci bliskich osobę, która cię denerwuje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Mam Masz dobre wspomnienia z pierwszą dziewczyną? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 21 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Tak, miała duże piersi Czy masz więcej niż jedno konto m@il ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Mam Masz alkomat? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Nie mam. Masz tablice korkową? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Mam Masz w planach zwyzywanie kogoś z forum? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Nie mam Czy masz w planach większe zakupy w krótce ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Miałem, ale już nie mam. Masz psp? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie 🤣 Czy masz teraz w uszach słuchawki? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie. Masz okulary? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Mam Masz szacunek do siebie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie uprawiam seksu oralnego z Indianami. Masz dwudniowe gacie na sobie? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie mam w ogóle Czy masz czinkłoczento w holenderskim gazie ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Tak, mało pali. Czy masz zdjęcie rentgenowskie z rodzinką? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nie. Masz kominek? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nie Czy masz ochotę na zimne piwko ? :> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nie, akurat dzisiaj nie. Masz psa? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Nie mam bo mam dziewczynę a to się wyklucza przynajmniej u mnie Czy masz w portfelu zdjęcie dziewczyny /zony ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 28 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Tak Czy masz dziecko? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie mam itak się zaraz ubrudzi. W dniu 28.03.2022 o 13:34, OroKoroner napisał: Mam Czy masz wypocowane autko? I teraz nie wiem czy chciałeś "ó" napisać czy po prostu się walnąłeś na klawce uznajmy to 2'gie Czy masz golarkę elektryczną czy klasyczną ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi