Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie Czy masz drugą połówkę? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Mam Masz ochotę na mleko czekoladowe? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Lubię słodkie ale piątek więc wolę co innego Czy masz złote zęby ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie, jeszcze nie. Masz kaca? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Mam Masz kefir? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie, Masz powerbanka? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Mam Masz pendraka do usb ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 mam, masz etui na telefonie ? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Mam Czy masz jakiś medal 🏅? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Kiedyś miałem ale nie wiem gdzie się podziały Czy masz skilla ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Wydaje mi się, że mam 😍 Czy masz konto w banku ? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Powiedzmy że masz Taak mam konto w banku Czy masz kobietę ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Mam Masz konto na tinderze? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 5 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Nie mam Czy masz Gadu-Gadu? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Mam Masz wiatrówkę? 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 6 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nie mam - tylko cz750c Czy masz prysznic ? 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Mam Masz ekspres do kawy? 1 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 6 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Mam Czy masz tatuaż ? 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nie. Ostatnio kupiłem gumę turbo, chciałem zrobić. Okazuję się, że już nie ma tam dziarek w środku. ;( Masz zapas ryżu na wypadek zimy nuklearnej? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nie, tylko zapalniczkę. Masz prezerwatywy w portfelu? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Tak, nawet więcej niż jednej. Masz fajny skład w ultimate team? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie Masz w planach kupno ps5? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nie Czy masz jakieś zwierzątko domowe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nie. Słyszałem, że każdy kto ma - na drugi dzień ledwo dycha. Masz blizny na twarzy? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka b0gn@;D Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nie xd Czy masz 2,16 złocisza polskiego na koncie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi