Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Mam! Masz javelina pod poduszką? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie mam Czy masz śmiech jak świnia kaszel ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie Czy masz mózg? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie Czy masz pistolet na wodę? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Mam Czy masz jakieś ulubione programy telewizyjne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie bardzo Czy masz ulubioną markę aut ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Nie Czy masz ulubiony serial? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Nie Masz fajki w kieszeni? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 mam czy masz kluczyki od samochodu przy sobie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nie mam Czy masz świnkę skarbonkę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Nie Masz pułapki na myszy? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Mam "żywołapkę" chyba gorsze od łapki dla myszy - taka cela śmierci xd Czy masz oszczędności ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Nie Masz pamiątki z wakacji? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nie Czy masz głośnik Jbl Xtreme? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Nie Czy masz przygotowane potrawy na święta? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Nie , ale mam składniki do potraw Czy masz telefon stacjonarny w domu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Nie Czy masz papugę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Nie Masz piwko? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 nie Masz szluga? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 heetsa ino Czy masz żyrandol w domu ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 TAK Masz browarka? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Nie , drina z łychą Czy masz myszkę czy na taczpadzie ciupiesz ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 toutchpad leci na 100/5 czy masz na sobie majtki ? 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Na ten moment tak Czy masz skarpetki "stópki" xDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 25 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Mam Czy masz już ósemki ? (Zęby) 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi