Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) Twój nick:L1Z05 Nick oskarżonego: KilleR. Powód skargi: Nadużywanie swoich sił + niesłuszny ban + groźba Opis sytuacji: Piszę sobie na sb z snaxem + kamilkiem po czym nagle killer przychodzi i zaczyna się kłócić z kamilkiem. Snax staje po stronie killer ja po stronie kamilka , po czym napisal killer mi" nie pruj sie czlowieku potem "cos jeszcze" ( moim zdaniem groźba) Data i godzina zdarzenia; 2021-01-23 22;10 około to się zaczęło Miejsce zdarzenia; Strefobox Dowody: Kamilek wszystko potwierdzi. KilleR.Dzisiaj 22:19 dawaj dalej KilleR.Dzisiaj 22:15 @L1Z05 życie KilleR.Dzisiaj 22:24 @L1Z05 papa, odpocznij sobie Jeszcze wczesniej napisal , cos jeszcze cos w tym stlu ale strefabox mi sie nie laduje do gory Coś od siebie: Chciałbym o rozpatrzenie tego, niby dostalem na 1 dzien ale nie slusznie + snax tka samo prowkowal kamilka i nic nie dostał. Ja dostałem bo stałem po stronie kamilka Moim zdaniem killer nadużywa swojej rangi(sił) i uważa się za pana tego forum. Możecie mnie wyśmiać ale moderator nie powinen dawac takiego przykladu Edytowane 23 Stycznia 2021 przez L1Z05 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Jako że byłem świadkiem tej sytuacji to chyba mam prawo sie wypowiedzieć. @ L1Z05 powiedz mi w jaki sposób @ KilleR. nadużywa swoich "sił". Też nigdzie jakoś nie mogę znaleźć groźby w twoją stronę czy "dawaj dalej" lub "życie" to groźba? wątpie. @ Kamilek obrażał @ KilleR. od "stulejarzy". Killer napisał że to go obraża. (ssy z tego obrażania podam niżej). Jak dla mnie skarga pisana na siłe. Drogi Kamilku poczytaj sobie w internecie kto to "stulejarz" i dopiero potem sie na ten temat odzywaj bo niektórzy mogą to potraktować jako obraze. 2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 23 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nieźle mordeczko masz, prujesz się do mnie o byle gówno, wtrącasz mi się w rozmowę która cie nie dotyczy, po czym mi mówisz, że ja się żądze bo mam moderatora, i zaczynasz się od mnie pruć, to gdzie tu logika powiedz mi jest? xd @ Kamilek Ale nie życzę żeby mi ktoś tak do mnie mówił czaisz? Zagroziłeś mi, że stracę moderatora, ciesz że nie dostałeś blokady, bo ja mam dystans i potrafię się zachować @ L1Z05 Weź się już uspokój, bo to żałosne się robi @ Dusia @ shinga zamknięcie to bo spam się robi? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Mordeczko powinenes wyrwac tak samo muta poniewaz prules sie do kamilka i go prowokowales , tak samo jak ja niby prulem sie do killera, ale ze mu dupe wylizales to ci nie dal muta, skarga napisana moim zdaniem slusznie Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Killerek , taka prawda dupke ci wylizal i mu muta nie dales:) on tez sie wtracil XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 na dodatek pierwszy , ja potem + on prowkowal kamilka ,jestes nie sprawiedliwy i chamski i tyle Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Nie sprwadziedliwe ja dostalem bana a on nie Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Potwierdzam jak stuleja to nie obrazanie i jeszcze mi grozil ze mi dal bloka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ many' Opublikowano 23 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Proszę Pani ! On Mnie uderzył ! 7 Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 5 minut temu, KilleR. napisał: Nieźle mordeczko masz, prujesz się do mnie o byle gówno, wtrącasz mi się w rozmowę która cie nie dotyczy, po czym mi mówisz, że ja się żądze bo mam moderatora, i zaczynasz się od mnie pruć, to gdzie tu logika powiedz mi jest? xd @ Kamilek Ale nie życzę żeby mi ktoś tak do mnie mówił czaisz? Zagroziłeś mi, że stracę moderatora, ciesz że nie dostałeś blokady, bo ja mam dystans i potrafię się zachować Jaki ty masz dystans? powiedz mi ja dostalem bana bo bronilem kamilka snax nie dostal gdy sie wtracil bo ci dupe wylizal? On tak samo sie prul do kamilka takze o chuj ci sie rozchdozi chlopie 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik L1Z05 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) 9 minut temu, KilleR. napisał: Nieźle mordeczko masz, prujesz się do mnie o byle gówno, wtrącasz mi się w rozmowę która cie nie dotyczy, po czym mi mówisz, że ja się żądze bo mam moderatora, i zaczynasz się od mnie pruć, to gdzie tu logika powiedz mi jest? xd @ Kamilek Ale nie życzę żeby mi ktoś tak do mnie mówił czaisz? Zagroziłeś mi, że stracę moderatora, ciesz że nie dostałeś blokady, bo ja mam dystans i potrafię się zachować @ L1Z05 Weź się już uspokój, bo to żałosne się robi prawda boli? wylizal ci dupe i mu nie dales muta a ja dostalem + gdy wtracilem sie drugi Jak ktos ci dupe wylzie to nie dostanie bana a jak nie to dostanie? jestes niesprawiedliwy i nie zasluujesz na swoja range Edytowane 23 Stycznia 2021 przez L1Z05 1 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 @ L1Z05 Czemu mowisz do Snaxa by sie nie wtrącał gdy sam to robisz? Tak samo tutaj się naśmiewasz, że to nie jest obraza, ale każdego obraża coś innego, więc po co narzucasz komuś szyderczo, że to go przeciez nie obraża? Wiesz lepiej co obraża Killera? ciekawe. Tutaj na dwóch ss'ach niżej jest pokazane jak sam drążysz niepotrzebnie temat i zaczepiasz Killera i jeszcze na siłę problemu szukasz, Killer Ci zwrócił uwagę byś się uspokoił, a Ty wyjeżdżasz z tekstem "grozisz mi" "stulejko" nie jest dla Ciebie obrazą , ale "skończ już kolego" to już groźba okeyy. I co to ma do tego, że Kamilek jest dłużej? To że jest dłużej nie znaczy że może sobie pozwalać na więcej lub lekceważyć wyższą administracje. A tutaj niżej daje ss'y jak zaczepiałeś i prowokowałeś Snaxa ii jak niżej zaczepiałeś Killera i starałeś się go prowokować powtarzając "kim Ty jesteś" Więc blokada na SB słuszna, trochę za długa, ale słuszna, więc skargę odrzucam. ii @ KilleR. następnym razem nie faworyzuj Kamilka, bo patrząc po tym co on do Ciebie pisał na SB dziwię się że jemu nie dałeś blokady i ostrzeżenia 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 23 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi