Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga

L1Z05

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick:L1Z05

Nick oskarżonego: KilleR.

Powód skargi: Nadużywanie swoich sił + niesłuszny ban + groźba 

Opis sytuacji: Piszę sobie na sb z snaxem + kamilkiem po czym nagle killer przychodzi i zaczyna się kłócić z kamilkiem. Snax staje po stronie killer ja po stronie kamilka , po czym napisal killer mi" nie pruj sie czlowieku potem "cos jeszcze" ( moim zdaniem groźba)

Data i godzina zdarzenia; 2021-01-23 22;10 około to się  zaczęło 

Miejsce zdarzenia; Strefobox

Dowody: Kamilek wszystko potwierdzi.

KilleR.Dzisiaj 22:19

dawaj dalej

KilleR.Dzisiaj 22:15

@L1Z05 życie

KilleR.Dzisiaj 22:24

@L1Z05 papa, odpocznij sobie 

Jeszcze wczesniej napisal , cos jeszcze cos w tym stlu ale strefabox mi sie nie laduje do gory :)

Coś od siebie: Chciałbym o rozpatrzenie tego, niby dostalem na 1 dzien ale nie slusznie + snax tka samo prowkowal kamilka i nic nie dostał. Ja dostałem bo stałem po stronie kamilka  :) Moim zdaniem killer nadużywa swojej rangi(sił) i uważa się za pana tego forum.

Możecie mnie wyśmiać ale moderator nie powinen dawac takiego przykladu :) 

Edytowane przez L1Z05
  • Ha ha 5
  • Użytkownik∙

Jako że byłem świadkiem tej sytuacji to chyba mam prawo sie wypowiedzieć. @ L1Z05 powiedz mi w jaki sposób @ KilleR. nadużywa swoich "sił". Też nigdzie jakoś nie mogę znaleźć groźby w twoją stronę czy "dawaj dalej" lub "życie" to groźba? wątpie. @ Kamilek obrażał @ KilleR. od "stulejarzy". Killer napisał że to go obraża. (ssy z tego obrażania podam niżej). Jak dla mnie skarga pisana na siłe. Drogi Kamilku poczytaj sobie w internecie kto to "stulejarz" i dopiero potem sie na ten temat odzywaj bo niektórzy mogą to potraktować jako obraze.

kamilek1.thumb.png.95970441561584a26b0a8daf5d1d3f12.pngkamilek2.thumb.png.2b8cf157d0e189b847a9aa178e45dc82.png

• Lubię to! 2

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

csgif.gif.b281f07682a6341fd3d1dbd7a4b5ac14.gif  

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• VIP
VIP

Nieźle mordeczko masz, prujesz się do mnie o byle gówno, wtrącasz mi się w rozmowę która cie nie dotyczy, po czym mi mówisz, że ja się żądze bo mam moderatora, i zaczynasz się od mnie pruć, to gdzie tu logika powiedz mi jest? xd

@ Kamilek Ale nie życzę żeby mi ktoś tak do mnie mówił czaisz? Zagroziłeś mi, że stracę moderatora, ciesz że nie dostałeś blokady, bo ja mam dystans i potrafię się zachować :)

@ L1Z05 Weź się już uspokój, bo to żałosne się robi

@ Dusia @ shinga zamknięcie to bo spam się robi?

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Mordeczko powinenes wyrwac tak samo muta poniewaz prules sie do kamilka i go prowokowales , tak samo jak ja niby prulem sie do killera, ale ze mu dupe wylizales to ci nie dal muta, skarga napisana moim zdaniem slusznie :) 

• Użytkownik

Killerek , taka prawda dupke ci wylizal i mu muta nie dales:) on tez sie wtracil XD 

• Użytkownik

na dodatek pierwszy :) , ja potem + on prowkowal kamilka ,jestes nie sprawiedliwy i chamski i tyle 

• Użytkownik∙

Proszę Pani ! On Mnie uderzył ! 

• Ha ha 7

ifkVP6D.gif.1dd7729348b96c93a485cc8b77fdc753.gif

• Użytkownik
5 minut temu, KilleR. napisał:

Nieźle mordeczko masz, prujesz się do mnie o byle gówno, wtrącasz mi się w rozmowę która cie nie dotyczy, po czym mi mówisz, że ja się żądze bo mam moderatora, i zaczynasz się od mnie pruć, to gdzie tu logika powiedz mi jest? xd

@ Kamilek Ale nie życzę żeby mi ktoś tak do mnie mówił czaisz? Zagroziłeś mi, że stracę moderatora, ciesz że nie dostałeś blokady, bo ja mam dystans i potrafię się zachować :)

Jaki ty masz dystans? powiedz mi ja dostalem bana bo bronilem kamilka snax nie dostal gdy sie wtracil bo ci dupe wylizal? On tak samo sie prul do kamilka takze o chuj ci sie rozchdozi chlopie

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik
9 minut temu, KilleR. napisał:

@ L1Z05 Weź się już uspokój, bo to żałosne się robi

prawda boli? wylizal ci dupe i mu nie dales muta a ja dostalem + gdy wtracilem sie drugi  :) 

Jak ktos ci dupe wylzie to nie dostanie bana a jak nie to dostanie? jestes niesprawiedliwy  i nie zasluujesz na swoja range ;)

Edytowane przez L1Z05
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • szynka zablokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

@ L1Z05  Czemu mowisz do Snaxa by sie nie wtrącał gdy sam to robisz?

image.png

Tak samo tutaj się naśmiewasz, że to nie jest obraza, ale każdego obraża coś innego, więc po co narzucasz komuś szyderczo, że to go przeciez nie obraża? Wiesz lepiej co obraża Killera? xD ciekawe.

image.png

Tutaj na dwóch ss'ach niżej jest pokazane jak sam drążysz niepotrzebnie temat i zaczepiasz Killera i jeszcze na siłę problemu szukasz, Killer Ci zwrócił uwagę byś się uspokoił, a Ty wyjeżdżasz z tekstem "grozisz mi" xD "stulejko" nie jest dla Ciebie obrazą , ale "skończ już kolego" to już groźba okeyy.

image.pngimage.png

I co to ma do tego, że Kamilek jest dłużej? To że jest dłużej nie znaczy że może sobie pozwalać na więcej lub lekceważyć wyższą administracje.

image.png

A tutaj niżej daje ss'y jak zaczepiałeś i prowokowałeś Snaxa ii jak niżej zaczepiałeś Killera i starałeś się go prowokować powtarzając "kim Ty jesteś"

image.png

image.pngimage.pngimage.pngimage.png

Więc blokada na SB słuszna, trochę za długa, ale słuszna, więc skargę odrzucam.

ii @ KilleR. następnym razem nie faworyzuj Kamilka, bo patrząc po tym co on do Ciebie pisał na SB dziwię się że jemu nie dałeś blokady i ostrzeżenia

image.png

image.png

• Lubię to! 2
  • Super 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]