Sponsor joolz. Opublikowano 24 Stycznia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam Zglaszam się z propozycją włączenia anty Rush na serwerze. Mój pomysł wynika z tego, że podczas raszu CT ludzie wychodzą z serwera albo stoją na respie. Można by zrobić coś takiego. Ludzie spamują o to, że ktoś stoi na respie w 1.29 co serio utrudnia grę i to takie czepianie się szczegółów. Uważam, że fajnie znaleźć na to rowiazanie. Kiedyś na d2#1 było to skuteczne i admini mogli sobie grać niż tylko czuwać. Chore jest słuchanie raszujacego, że w 1.32 min albo 1.28 jest ktoś na respie bo dojeżdżają go z każdej strony. Sugestia jest. Czekam na Wasze propozycje kochani. Tak to tak. Nie to nie mi to nie przeszkadza. Ale graczom owszem. Można by też dodać auto Kicka za przebywanie na respie powyżej 1.30. Ale to jest głupie bo gdy coś cofa się z paka z B (mam na myśli ogarnietego gracza) ma 5 czy ileś tam sek aby wyjść ze strefy respa. Stąd też to odpada. Albo zmodyfikować te opcję. Cofający z góry skazany jest na bana lub Kicka (admin, amx). Działajcie bo serio to irytujace dla adminów, nie mówiąc o graczach dostając Kicka z tyłka, że ktoś ich raszuje, a tak na prawdę nie do końca znajacych zasad lub uczących się grać. 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ majA;^ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 @ joolz. jesteś koxuwer, uwielbiam Cię za tę propozycję. Żałosne jest to, że w 1:30 potrafi ci typ na 2 skokach zraszować respa tt i pozabijać pół teamu. A później ct płacze, że tt kampi na respie Jak najbardziej za 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl!nDMaN Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Jestem za wprowadzeniem anty rusha. Potwierdzam wypowiedź Mai. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @ Fallen @ Kocio @ Nalogowiec @ wieslaw Czekam na waszą wypowiedź chlopaki @ BLIND Ciebie nie oznaczam bo wypowiedziałes się Ja się wypowiem po pracy dopiero I wtedy edytuje post. @ Trivor A co Ty o tym sądzisz? Chce znać też twoja opinie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wieslaw Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ja mam mieszane uczucia w końcu to jest FFA a nie tp zeby byly jakies strefy anty raszowe moj glos neutral 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 8 minut temu, wieslaw napisał: Ja mam mieszane uczucia w końcu to jest FFA a nie tp zeby byly jakies strefy anty raszowe I tu się zgadzam w 100%, jak dla mnie anty rush zabija FFA Co z tego że CT przez anty rush nie zrashuje mida czy trupa, nie sądzę żeby to poprawiło jakoś znacząco dynamikę gry po TT, ludzie i tak będą kampić na zielonych, przed anarchią czy w trupie + pewnie znajdą się dalej gracze, którzy i tak będą przesiadywali pół rundy na TT, anty rush wydłuży tylko średni czas trwania rundy i gra stanie się bardziej chaotyczna Rozumiem że CT powinno bronić a TT atakować, ale na 15 osób po stronie terrorystów (zależy oczywiście od składu) max 5 osób stara się grać tam agresywnie, a pozostałe 10 chowa się po rogach mapy i zazwyczaj czeka aż ktoś im wyjdzie pod celownik, zmierzam tutaj do tego że zdecydowana większość osób na serwerze, woli grać "pasywnie" nieważne czy są oni po TT czy CT, sami pewnie zauważyliście że kiedy Wy jako TT próbujecie wejść anarchią to wasi koledzy z drużyny nawet do niej nie wchodzą i stają gdziekolwiek za drzwiami itd. i nie jest to wcale dlatego że jakiś CT skraca środek Wprowadzając anty rush przedłużycie tylko ogólny czas trwania rundy + dacie gwarancję tym "kamperom" że dłużej mogą sobie stać po rogach w różnych miejscach i nic im nie grozi, a oni będą czekać te dodatkowe 20 sek. czy ileś aż ktoś im w końcu pod celownik wyjdzie Pisanie że ktoś nie może wyjść z respa bo dana strona rushuje to non sens, zobaczcie ile drogi musi przebyć ct żeby dostać się na koniec gali do wyjścia z anarchii czy wyjścia z trupa, wydaje mi się że TT ze swojego respa np do anarchii ma trochę bliżej niż strona przeciwna, no chyba że terrorysta kupuje 20 sekund broń na respie to wtedy wszystko jest możliwe X D Piszecie jakby CT wygrywało każdą mapę po 300 do 0, 10 osób z ct skracało mida, jeśli tak naprawdę to widzicie to chyba gramy na innych serwerach Jeśli chcecie dłuższych rund, więcej kamperów po stronie tt, przed anarchią, trupem czy też na respie czekających aż ktoś im w końcu z tej anarchii wyjdzie to polecam serdecznie anty rush Osobiście na NIE 3 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUKEN Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Noo to usuncie 2x skok z SVIPA to wam chlop nie wyskoczy po 5 sekundach na anarchie albo gale, lepsze niz robic anty rash 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 3 godziny temu, wieslaw napisał: Ja mam mieszane uczucia w końcu to jest FFA a nie tp żeby były jakieś strefy anty raszowe mój glos neutral Tu tak samo się zgodzę w 100 % to jest serwer FFA , a nie TEAM PLAY! Gracze po stronie TT , też raszują środkiem czy to galą , długą ale mają takie zadanie , żeby zaatakować BS'A i zaplantować pakę to jest ich zadaniem! Nie jednym stałym graczom , by to uniemożliwiło szybkiego ataku na BS'A. Zdecydowanie NIE. To jest serwer FFA i w regulaminie nie ma i nie będzie wzmianki o zakazie "raszowania". Fakt, że bardziej ogarnięci gracze, zachodzą TT od tyłu świadczy o tym, że słabo pilnuje się pleców. Temat odrzucam po rozmowie z @ Trivor 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 15 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi