Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Anty rasz

joolz.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sponsor
SPONSOR

Witam

Zglaszam się z propozycją włączenia anty Rush na serwerze. Mój pomysł wynika z tego, że podczas raszu CT ludzie wychodzą z serwera albo stoją na respie. Można by zrobić coś takiego. Ludzie spamują o to, że ktoś stoi na respie w 1.29 co serio utrudnia grę i to takie czepianie się szczegółów. Uważam, że fajnie znaleźć na to rowiazanie. Kiedyś na d2#1 było to skuteczne i admini mogli sobie grać niż tylko czuwać. Chore jest słuchanie raszujacego, że w 1.32 min albo 1.28 jest ktoś na respie bo dojeżdżają go z każdej strony. Sugestia jest. Czekam na Wasze propozycje kochani. Tak to tak. Nie to nie mi to nie przeszkadza. Ale graczom owszem. Można by też dodać auto Kicka za przebywanie na respie powyżej 1.30. Ale to jest głupie bo gdy coś cofa się z paka z B (mam na myśli ogarnietego gracza) ma 5 czy ileś tam sek aby wyjść ze strefy respa. Stąd też to odpada. Albo zmodyfikować te opcję. Cofający z góry skazany jest na bana lub Kicka (admin, amx). Działajcie bo serio to irytujace dla adminów, nie mówiąc o graczach dostając Kicka z tyłka, że ktoś ich raszuje, a tak na prawdę nie do końca znajacych zasad lub uczących się grać. 

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik∙

@ joolz. jesteś koxuwer, uwielbiam Cię za tę propozycję. Żałosne jest to, że w 1:30 potrafi ci typ na 2 skokach zraszować respa tt i pozabijać pół teamu. A później ct płacze, że tt kampi na respie :really:

Jak najbardziej za :PepeWink:

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Wow! 1

:PepeLove:sygnaturka.jpg.85664df341b94e1db112a894b75e5a30.jpg:PepeLove:

• Użytkownik

Jestem za wprowadzeniem anty rusha. Potwierdzam wypowiedź Mai. 

• Lubię to! 3
  • Użytkownik∙

@ Fallen  @ Kocio  @ Nalogowiec  @ wieslaw  Czekam na waszą wypowiedź chlopaki :)

@ BLIND  Ciebie nie oznaczam bo wypowiedziałes się 

Ja się wypowiem po pracy dopiero I wtedy edytuje post. 

@ Trivor A co Ty o tym sądzisz? Chce znać też twoja opinie  :)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Ja mam mieszane uczucia w końcu to jest FFA a nie tp zeby byly jakies strefy anty raszowe moj glos neutral

• Lubię to! 4
  • Użytkownik

8 minut temu, wieslaw napisał:

Ja mam mieszane uczucia w końcu to jest FFA a nie tp zeby byly jakies strefy anty raszowe

I tu się zgadzam w 100%, jak dla mnie anty rush zabija FFA

Co z tego że CT przez anty rush nie zrashuje mida czy trupa, nie sądzę żeby to poprawiło jakoś znacząco dynamikę gry po TT, ludzie i tak będą kampić na zielonych, przed anarchią czy w trupie + pewnie znajdą się dalej gracze, którzy i tak będą przesiadywali pół rundy na TT, anty rush wydłuży tylko średni czas trwania rundy i gra stanie się bardziej chaotyczna

Rozumiem że CT powinno bronić a TT atakować, ale na 15 osób po stronie terrorystów (zależy oczywiście od składu) max 5 osób stara się grać tam agresywnie, a pozostałe 10 chowa się po rogach mapy i zazwyczaj czeka aż ktoś im wyjdzie pod celownik, zmierzam tutaj do tego że zdecydowana większość osób na serwerze, woli grać "pasywnie" nieważne czy są oni po TT czy CT, sami pewnie zauważyliście że kiedy Wy jako TT próbujecie wejść anarchią to wasi koledzy z drużyny nawet do niej nie wchodzą i stają gdziekolwiek za drzwiami itd. i nie jest to wcale dlatego że jakiś CT skraca środek

Wprowadzając anty rush przedłużycie tylko ogólny czas trwania rundy + dacie gwarancję tym "kamperom" że dłużej mogą sobie stać po rogach w różnych miejscach i nic im nie grozi, a oni będą czekać te dodatkowe 20 sek. czy ileś aż ktoś im w końcu pod celownik wyjdzie :)

Pisanie że ktoś nie może wyjść z respa bo dana strona rushuje to non sens, zobaczcie ile drogi musi przebyć ct żeby dostać się na koniec gali do wyjścia z anarchii czy wyjścia z trupa, wydaje mi się że TT ze swojego respa np do anarchii ma trochę bliżej niż strona przeciwna, no chyba że terrorysta kupuje 20 sekund broń na respie to wtedy wszystko jest możliwe X D 

Piszecie jakby CT wygrywało każdą mapę po 300 do 0, 10 osób z ct skracało mida, jeśli tak naprawdę to widzicie to chyba gramy na innych serwerach 

Jeśli chcecie dłuższych rund, więcej kamperów po stronie tt, przed anarchią, trupem czy też na respie czekających aż ktoś im w końcu z tej anarchii wyjdzie to polecam serdecznie anty rush 

Osobiście na NIE 

• Lubię to! 3
  • Super 4

HAHAHA.png.d798228c05999ba5bba5c85f38bff255.png

• Użytkownik

Noo to usuncie 2x skok z SVIPA to wam chlop nie wyskoczy po 5 sekundach na anarchie albo gale, lepsze niz robic anty rash :BufferingCat:

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Użytkownik∙
3 godziny temu, wieslaw napisał:

Ja mam mieszane uczucia w końcu to jest FFA a nie tp żeby były jakieś strefy anty raszowe mój glos neutral

Tu tak samo się zgodzę w 100 % to jest serwer FFA , a nie TEAM PLAY! 

Gracze po stronie TT , też raszują środkiem czy to galą , długą ale mają takie zadanie , żeby zaatakować BS'A i zaplantować pakę to jest ich zadaniem! Nie jednym stałym graczom , by to uniemożliwiło szybkiego ataku na BS'A. 

Zdecydowanie NIE. To jest serwer FFA i w regulaminie nie ma i nie będzie wzmianki o zakazie "raszowania".   Fakt, że bardziej ogarnięci gracze, zachodzą TT od tyłu świadczy o tym, że słabo pilnuje się pleców. 

Temat odrzucam po rozmowie z @ Trivor

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

odrzucona.png

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

archiwum.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]