Użytkownik Szymonek__ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: headandshoulders Nick admina banującego: Grandfather Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 01-24-21 22:53 Serwer na którym dostałeś bana: OM 2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): wszedłem na serwer, aby się rozgrzać. Grałem, grałem, strzelałem głowy i dostałem bana w może 10 minut. Proszę o sprawdzenie dema po meczu, ponieważ jestem niewinny, a admin, który mnie zbanował zrobił to bez podstaw ani wcześniejszych oględzin na spec. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:570369318&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199101004364/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Życzę miłego wieczoru. Pozdrawiam. @ Admin CS:GO Only Mirage #2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 @ Grandfather 48H 1 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Grandfather Opublikowano 24 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Link do dema : http://87.gotv.pro/srv62966/auto-20210124-2204-de_mirage.dem.zip 32:00 konfiguracja 34:28 scany przez smoke a następnie ogładanie ścian 37:35 rzuca smoke i flash (na siebie) i przechodzi bez sprawdzania pozycji na junglę 37:45 namierza rywala idącego na cicho w oknie przez ścianę mimo że słychy rywala w łączniku 37:50 pełny flash i kill pod schodami 39:35 namierzanie przez tekstury 42:02 rotacja na midabez sprawdzania pozycji i oględziny ściany 42:20 wyczekiwanie na rywala skracającego B i gdy ten idzie do undera odpuszczenie 42:30 namierzenie przez ścianę rywala na midzie 44:13 wie że rywal podjeżdża od mida ale i tak wcelowuje się w Tvroom w rywala o istnieniu którego nie wiedział 46:25 nie widząc przeciwnika zoom i kill 46:30 podążanie za rywalem który zbliża się do samochodu 46:50 przeskoczenie na innego z przeciwników 46:56 ponowne wychylenie wprost na rywala 47:11 prefire z awp w szczurze Grandfather na spect : 38-42 44-45 46-47 więc proszę nie opowiadać że "nie sprawdzałem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szymonek__ Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Rozumiem, ale rzeczy o których wyżej napisałeś typu: wcelowywanie się przez ściany to jest tak zwany gamesense... Zrobiłby tak każdy, kto posiada słuchawki ::D Czekam na sprawdzenie dema przez kogoś bardziej doświadczonego. Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Szymonek__ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 33:00 wybieranie skinów 33:50 wcelowanie sie w schody idealnie jak wychylił jak słyszał przeciwnika pod sobą 34:35 skanowanie auta w miare zwyczajne 37:35 chciał dac Flasha na connecta ale cos nie do końca wyszło 37:45 było słychać skok z shorta na okno 39:35 było widać ze przeciwnik strzela jak byl w przejściu z ct na okno do terrorysty który umiera więc mógł się domyślić gdzie jest przeciwnik 42:15 sprawdzenie szybko na connecta i wcelowanie sie przez sciane w głowę ct 42:30 wcelowanie sie w ct o którym istnieniu w tamtej pozycji nie miał a kiedy zobaczył ze przeciwnik poszedł w strone undera to ten zawrócił na mida 43:40 jakiś ct szedł do niego na midzie ten nie widząc go uciekł do tvroom gdzie sie wcelowal i zabił przeciwnika nie wiedząc o nim 44:15 nie wiedział o tym ze idzie do niego ct z tvroomu wiedział tylko ze jest obok schodów ale i tak wcelowal sie w tvroom 46:15 zawsze patrzy Connecta jak siedzi na midzie zwyczajny kill 46:30 śledzenie przeciwnika celownikiem przez ścianę 46:50 wiedział gdzie jest przeciwnik chodz nie powinien 47:11 słyszał kroki w underze zwyczajny kill Podsumowując: odwołanie od bana odrzucone gracz ma wh Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi