Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Narazie zegnam sie bo nie bede z takimi osobami siedziec jak @ KilleR. ktoryww kozaczy ze ma moda i wszystko moze i jest w wielkim bledzie jebany stulejo pozdro dla ciebie a ty @ Wixxa do ciebie nic nie mam ale pozdro ze takiego debila poznalas jak on Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Myślałem że już przestałeś płakać xdd naura 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Teraz, snax napisał: Myślałem że już przestałeś płakać xdd naura pluje na takich jak @ KilleR. ktory moda ma i kozaczy tylko a nic nie ogarnia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Ale spłakany XDDDD nikt nie będzie płakał za człowiekiem z wyje*** ego elo 1 2 3 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Teraz, kayZee napisał: Ale spłakany XDDDD nikt nie będzie płakał za człowiekiem z wyje*** ego elo jeb sie kurwa pisze i spierdalaj do tego @ KilleR. zjebie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 3maj się kamil może się spotkamy, nie strzęp ryja bo nie warto ;3 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 4 minuty temu, Dzwiek napisał: 3maj się kamil może się spotkamy, nie strzęp ryja bo nie warto ;3 no bede na ts czasami ale na takiego jak killer nie bede miec szacunku bo sam zjeb nie ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rafizz Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 To siemka ii trzymaj się... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @ Kamilek Misiaku trochę mniej Koksu i Alko i będzie ok . Rozwiązanie widzę jedno !. Weź ten Urlopik odetnij się na jakiś czas od tego wszystkiego tych ludzi tego forum Bo z tego co widzę na siłę szukasz problemu i przejmujesz się cząstkowymi ludźmi To jest tylko internet i znajomość internetowa to nie powód rzucania wszystkiego " Świadczy to tylko o twojej słabej psychice " Przemyśl to 3maj się 3 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie wiem jak teraz, ale sam kiedyś byłeś "stulejką" więc trochę hipokryzja, ale szpokss Pewnie za jakiś czas znów wrócisz, więc do kiedyś tam papa // A tak wgl napisałeś pożegnanie w dziale "Przywitaj się" przeniosę do odpowiedniego działu.. 1 6 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 25 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nara Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie wołaj żadnych dresów na tego ts, żeby nas wyzywali 2 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 2 minuty temu, Kacperek napisał: Nie wołaj żadnych dresów na tego ts, żeby nas wyzywali a ty wyjmij to z buzi Odnośnik do komentarza
Użytkownik mk_L Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 pa [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Bende za tobom tenskinc @agvska bardzo miłe słowa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 sayonara Kamilek powo dzenia dalej @ Gandziuwerr dzienki pzdr 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PIASEK Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 żal, cya Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Bywaj xDDDD Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zatrzymałeś się w rozwoju, nawet pożegnanie napisałeś w 'przywitaj się' xDD w sumie to szkoda że powstał taki temat, chciałem zobaczyć te twoje tematy z przeprosinami, no ale.... Myślałem że zmieniłeś się przez ten czas kiedy ostatni raz tu byłeś, jak widać jesteś taki sam. Sayonara o/ 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Kamilek dawaj głosujemy na only dd2 #1 1 3 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 25 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 brzmi trochę jak Ty byś miał stuleje i wybrała jego, a nie Ciebie ale nie jestem w temacie, tylko wnioskuję po twoim pożegnaniu XD nauraa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 no nic kamilek, powodzenia w zyciu :^ Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 25 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 On znowu się żegna? I kolejny raz dostaje szanse jako Opiekun/Właściciel? XD 3 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi