Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Skarga na ćpuna moderatora Arcybm

Krycha

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

PS. Na samym wstępie nazwa tematu taka, ponieważ gość sam o sobie pisał "ćpun"

Twój nick:Krycha

Nick oskarżonego: @ ArcyBM

Powód skargi:Gość dał mi 3 warny (za spam a nie spamowałem pod tamtą skargą+niesłusznie za obraze, bo to on mnie obrażał co widać w załącznikach) teraz @ shinga dałeś mi też i mam już 4 XD

Opis sytuacji: Moderator dał 3 warny, w tym dwa za nic, jest bezczelny, obraża, nie ma kultury.

Data i godzina zdarzenia: 26.01.2021

Miejsce zdarzenia:chatbox, post forum

Dowody: załącznik +

Cytat

Kolego, nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, bo to tak samo jakbym od misia pluszowego oczekiwał odpowiedzi. Moje prywatne życie, to moje życie i za przeproszeniem chuj Ci do tego, nawet gdybym ćpał, to nigdy nie osiągnąłbyś w życiu i sporcie tyle co ja. Jestem osobą specyficzną i sarkastyczną, to że jesteś tutaj żółtodziobem i nie odnajdujesz się w klimacie, to nie bardzo mnie interesuje. Jestem na detoksie od dłuższego czasu, jestem z tego bardzo dumny, nie nazywam tego właściwie detoksem, bo nigdy nie miałem problemu ze stopowaniem używek, ale najwidoczniej kogoś boli, że ktoś potrafi się zatrzymać, bo Ty najwidoczniej nie potrafisz. To może powinieneś wziąć ze mnie przykład, zabrać się za ciężkie treningi, a nie doklejasz moje prywatne sprawy pod wizerunek forum. Zastanów się człowieku, czy masz coś jeszcze w tej głowie poza wypalonymi stykami. Nadal nie wskazałeś mi żadnej sensownej, mojej wypowiedzi - także warn zostaję. I na tym kończę rozmowę, bo tak jak wspomniałem, nie rozmawiam z pluszowymi misiami.

Coś od siebie: Zacznę od tego co to za faworyzowanie przez moderatora? Albo sie daje obu stronom warna albo sie uspokoja i nikomu chyba? Dodatkowo daliście moderatora typowi bez kultury, który pisał ostatnio na chatboxie, że jest ćpunem na detoxie XD jak ta sieć ma wyglądać poważnie z takim moderatorem, naprawdę jest tu tylko chłopaków ogarniętych z kulturą co sie starają a moderatora dostaje taki ktoś , gość jest chamski, arogancki, bezczelny, stronniczy, obrażał mnie, WNOSZĘ O USUNIĘCIE GO Z RANGI MODERATORA, ZDJĘCIE MI 3 WARNÓW (BO JEDEN, KTÓRY DAŁ @ shinga jest fair i się przyznaje oczywiście). Gość przeklina w postach i wyzywa, sam pisał na chatboxie ostatnio, że jest ćpunem na detoksie, jak tak może pisać moderator forum, jaki to przykład, typie ja trenuje dwa lata, nazywasz mnie misiem kolorowym czy tam pluszowym, popatrz na siebie jak się zachowujesz..

F56BADDD-8BCF-45AF-B5BE-2C678672265D.thumb.jpeg.60f6092871c784163a8038255e5dff35.jpeg500ED99B-DC2F-45BA-9ABF-FE1CE609A5A4.thumb.jpeg.257cd8cbfd8f166052242d5dd86f586e.jpeg

• Super 1
  • Ha ha 1

Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go

IP: 145.239.23.162:27045

spacer.png

• Zasłużony

Widzę nadal nic się nie nauczyłeś i dalej nie postanawiasz zmienić nazwy tematu, także znowu Cię ukaram warnem nie bez powodu. 

Dwa, wszyscy co mnie tu znają, znają mnie z mojego sarkastycznego stylu bycia, nie wiem co się uczepiłeś tego ćpania, nawet gdyby tak było, to nie powinno Cię to interesować, bo to nie wnosi nic do spraw porządkowych forum. Druga sprawa, nigdy nie było na mnie zażaleń, chyba, że karałem takie osoby jak Ty, które później rozpiera od środka i nie mają ze sobą co zrobić, więc odpowiadają atakiem. Nie znam Cię człowieku, więc nie będziesz wypowiadał się prywatnie na mój temat, bo to niesie ze sobą też konsekwencje. Moja opinia jest taka, że zostałeś słusznie ukarany, nie potrafisz się z tym pogodzić i musisz się spłakać, inaczej tego nie nazwę. Może i również powinienem ukarać Agatkę, ale każdy jest człowiekiem i ma prawo do pomyłek, Ciebie uznałem za głównego prowodyla, bo to jednak Ty zacząłeś temat i doprowadziłeś do tego, co jest teraz. Ponoś konsekwencje za swoje winy, a nie szukasz dziury w całym prezentując tym samym, jak słabym ogniwem jesteś. 

#PS. Nie przypominam sobie żebym nazwał siebie ćpunem, bo ćpun przypomina mi wrak człowieka, którego staczają na dno narkotyki. Może powinieneś pierw spojrzeć na siebie, bo raczej wagą nie grzeszysz i uśmieszek też delikatnie masz zmielony, podjeżdżasz mi z jakimś tematem "talerzy", to chyba wiadomo co Ci siedzi w głowie. Przestań stawiać sprawę przy narkotykach, bo naprawdę nie interesuję mnie to, w jakim gronie i klimacie się otaczasz. Dziękuję kropka i proszę przestać mnie powiązywać z Twoją osobą, bo dla mnie to hańbienie dobrego mienia. Nigdy w życiu nie osiągniesz w sporcie tyle co ja, więc nazywanie kogoś ćpunem i to jeszcze z Twoich słów hipokryto to naprawdę szczyt marginesu. Dziękuję, dobranoc.

#edit. Jak widać lubisz łapać za słówka, ale mimo to dalej trzymam się swoich reguł. Przeklinam jak każdy inny, ale w przeciwieństwie do Ciebie robię to "za przeproszeniem", chyba, że nie potrafisz się doczytać, bądź jeszcze nie poznałeś w słowniku takich słów. Przykro mi zatem, że nasza rozmowa nie nadaje na tej samej fali. Chyba, że uraczysz mnie swoimi specyfikami, to może łatwiej będzie nam się porozumieć. :)

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Zasłużony

3.3 Posty bezsensowne, powtarzające się, nie na temat lub nie wnoszące nic do dyskusji będą usuwane/ukrywane.  

3.20 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj".

Z tego co zauważyłem to @ Krycha wcale nie spamował w temacie 'post pod postem' więc jeden warn jest nadany bezpodstawnie, [już go usuwam]. Co do słów Moderatora na czatboxie to każdy go zna i raczej większość 'wyjadaczy' wie jaki jest. @ ArcyBM posiadasz jedną z najważniejszych rang na forum, bycie moderatorem to wizytówka forum, co mają myśleć nowe osoby o nas gdy zobaczą takie teksty? Według mnie od razu zrażą się na forum. Jak już wspomniałem wyżej, skargę przyjmuję i usuwam jednego warna.

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]