Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam, Przychodzę z poradnikiem Kompilowania Plików sp. na smx. Wszystko będę tłumaczył poniżej w punktach, a więc: 1. Jeżeli mamy tylko plik sp. i chcemy go wrzucić do FTP na nasz serwer, a nie wiemy jak mieć z tego plugin, to już tłumaczę to nic trudnego 2. Zaczynamy od pobrania https://www.sourcemod.net/downloads.php ( sourcemod musi być pobrany na windows) 3. Po pobraniu otwieramy plik i przeciągamy tylko scripting na pulpit. 4. Po wrzuceniu scripting na pulpit wchodzimy w plik i usuwamy wszystko oprócz (include, complite.exe oraz spcomp) 5. Po zrobieniu całego punktu 4, możemy wrzucić nasz plik sp. do scripting. 6. Po wrzuceniu pliku sp. do scripting naciskamy compile.exe i tworzy nam się wtedy plik smx. 7. Jak plik smx. nam się stworzy to znajduje się w: scripting\compiled ( complited, jest to nowy folder gdzie będą nasze pluginy smx.) W razie pytań, zapraszam na priv. Jeżeli pomogłem daj + Pozdrawiam Można podpiąć @ Junior Admin 2 2 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Dziękuję bardzo! Samemu mi się to przyda, a myślę, że innym również 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik vvvvvvvvvvvvvvv Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 "Jak sygnature robisz tak samo jak poradniki lub pluginy to POWODZENIA" 2 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi