Użytkownik KibicPL Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 1. Imię: Damian 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: dziennie 7 godzin 4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie chcę nic zmieniać. 5. W czym chciałbyś pomóc: Myślę iż nadałbym się do pomocy przy działach, moderowaniu oraz pomoc użytkownikom. W największyms topniu wiem czym wiąże się dołączenie w szeregi Moderacji na owej sieci. Chcę dbać o najlepszą jakość na forum, zawsze pomoc się przyda. Jestem osobą pomocną i będę starał się pilnować członków aby przestrzegali regulamin i go nie łamali. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę iż zasługuję na owe stanowisko, ponieważ pełniłem ową rolę na innej sieci i nie miałem problemów z wykonywaniem obowiązków moderatorskich. Spędzam dużo zaczu na siedzenie na forum jak iż na serwerze. Wiem na czym polega moderowanie jako moderator i nie boje się wyzwań. Mam doświadczenie na innych sieciach i myślę iż tutaj też bym się dobrze spisał, lecz nie pisze podania ze względu na rangę czy kolorek, po prostu jestem osobą pomocną oraz aktywną i wiem iż pomoc dla was się przyda. 7. Staż na forum: rejestracja 7 stycznia 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem na innej sieci 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 + wiek + doświadczenie -/+ aktywność +/- staż - dopiero co zostałeś przyjęty na Redaktora FP Zajmij się obecnymi rangami, jak na razie na nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Niestety jestem na nie, dlaczego? - Nie spełniasz wymagań, brak postów i godzin na forum (rozumiem gdyby brakowało niewiele, ale w tym przypadku tak nie jest) - Jesteś na forum dopiero od 19 dni, posiadasz już 3 rangi.. Widzę, że ciągnie cię do kolorków, ; ) - Abstrahując od wyżej podanych podanie zbytnio mnie nie przekonuje 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Na nie -jesteś mało widoczny na forum (mało się udzielasz itp) +wiek - napisałeś notkę w nie swoim dziale co przekłada się na to że złamałeś regulamin "Myślę iż zasługuje na owe stanowisko" mi się jednak wydaje, że nie..... Wykaz się większą aktywnością na forum i większym zaangażowaniem w życie na forum wtedy pomyśl o napisaniu podania na tak odpowiedzialne stanowisko jakim jest moderator forum Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Na nie -zero aktywnosci na forum -podanie ;// -staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Na NIE! - Lecisz na rangi, iż jest to 4 ranga w niecałe 2 tygodnie - wymagania - staż 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 na nie -brak postów -brak czasu -niedawno złożone podanie na redaktora -nic jeszcze nie zrobiles a chcesz kolejny kolor -podanie z dvpy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Na nie -Brak postów -Brak czasu -Masz redaktora więc powinieneś się zająć jak na razie ta funkcją , zbyt szybko byś chciał kolejne rangi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 + wiek + doświadczenie - aktywność - za szybko nie sądzisz? - brak postów Na nie Ps masz błąd zamiast czasu masz zaczu w pkt. 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Również jestem na NIE - Niedawno otrzymałeś Redaktora FP, wykaż się na tej randze i pokaż że można Ci nadać kolejną - Aktywność na forum - Rejestracja 7 Styczeń? Daj się każdemu bliżej poznać Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Ja też jestem na NIE -niedawno przyjęli cie na Redaktora FP -aktywność na forum zerowa -nie spełniasz wymagań -podanie nie przekonuje Daj się trochę poznać ludziom i jak będziesz spełniał wymagania to wtedy będę na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Chcesz jakiś rekord pobić czy coś? Jestem na NIE - Staż - Posty - Interpunkcja - Podanie - Aktywność Nie spełniasz wymagań. Rejestracja 7 Stycznia Admin DD2 #1 19 Stycznia Typer 21 Stycznia Redaktor FB 23 Stycznia 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Na nie, - staz na forum - podanie - ewidentnie lecisz na rangi (3 podania w ciagu tygodnia X D) + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik babcianazgul. Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Co Wy młodzi macie z tymi rangami xd Przyjdzie taki i od razu chce mieć wszystko pod nogami. - Na nic nie zasługujesz, bo niby dlaczego ? Czym się wykazałeś ? Jakieś Twoje dziwne domysły. - Krótko na forum - Wątpliwe doświadczenie NIE 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Na nie -staż -aktywność +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Nie no oczywiście na NIE +wiek - wgl wymagania Weź spójrz czas i posty twoje, wiem ze lepszych bardzo nie mam, ale no bez przesady. -staż - prawie nie aktywny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Witam witam + wiek + doświadczenie +/- ortografia to jedno, a interpunkcja to drugie - staż na forum (nie masz nawet 1 dnia online) - posty i aktywność Niestety na nie. Pozdrawiam. Edytowane 31 Stycznia 2021 przez __SIR__ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 na nie - jestem kibicem lecha i mnie tu nie wkurwiaj + wiek + GT Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Lutego 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jesteś z nami ledwo miesiąc a już składasz podanie na modka ... - staż -aktywność -słabo napisane podanie na Nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Rejestracja miesiąc temu, podanie napisane na kolanie, brak jakichkolwiek plusów. Odrzucam Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi