Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 26 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Imię: Kuba Wiek: Za chwile 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem osobą ambitną i kreatywną. Praca z innymi nie sprawia mi trudności, wiec myśle, że razem z @ PUB70 problemu z dogadaniem nie będzie. Siedzę na ts prawie cały dzień( tak z 10h). Myśle więc, że będę mógł dużo rzeczy robić na ts jako opiekun, ponieważ będę cały czas dostępny. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Teamspeak3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, nie byłem opiekunem na ts. Byłem technikiem Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): - Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Co tu pisać. Jestem Kuba pochodzę z woj. Opolskiego dokładnie (Brzeg). Chodzę do pierwszej klasy technikum na kierunek technik/informatyk/programista. Większość wolnego czasu spędzam przed komputerem grając w różne gry. Czasem wbije na jakiś serwerek cs:go, a czasem na serwer dd2 cs 1.6 naszej sieci. Ale moim ulubionym serwerem na naszej sieci jest serwer teamspeak, spędzam na nim najwiecej czasu co za tym idzie skłoniło mnie to do napisania tego właśnie podania. Spoiler @ Właściciel URLOP 4 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jestem jak najbardziej na TAK! +/- Wiek +/- Podanie + Wsparcie Finansowe + obecny opiekun imo jest do zmiany + znany, dużo korzysta z TS'a 1 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 27 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jestem na TAK! +/-wiek +podanie +wsparcie finansowe +chęci +ogarnięty +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 +/- wiek + chęci + wsparcie finansowe + aktywny + doświadczenie + znany Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Graczol Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Podanie napisane dość skromnie, osobiście mnie nie przekonuję, lecz nie kieruję się tylko rozpisanym podaniem. Myślę, że kandydat może nadawać się na tą funkcję, choćby z takiej racji, że pełnił funkcję Technika, więc takowe może nie takie same doświadczenie posiada. Myślę, że nie kłamiesz z tym, że będziesz siedział po dziesięć godzin dziennie i trzymam Cię za słowo, że tak będzie. Osobiście jestem za tym, żeby dać szansę. +wiek +/-doświadczenie -stylistyka podania 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Na TAK! +/- Wiek + Doświadczenie + Wsparcie finansowe + Aktywny + Podanie Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik adeo0406 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 15 godzin temu, Flexx\1\3\4 napisał: Jestem jak najbardziej na TAK! Imie; Adrian +/- Wiek 18 +/- Podanie Jestem osobą ambitną i kreatywną. Praca z innymi nie sprawia mi trudności, wiec myśle, że razem z @ PUB70 problemu z dogadaniem nie będzie. Siedzę na ts prawie cały dzień( tak z 10h). Myśle więc, że będę mógł dużo rzeczy robić na ts jako opiekun, ponieważ będę cały czas dostępny. + Wsparcie Finansowe mozee byc + obecny opiekun imo jest do zmiany nie + znany, dużo korzysta z TS'a za 10h dziennie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PIASEK Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 +/- Wiek + Wsparcie Finansowe + Doświadczenie + Podanie + Aktywność + Chęć NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 na tak +doswiadczenie +/- wiek +checi +/- podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 na tak doświadczenie chęci podanie -wiek 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi