Użytkownik Szupryt Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Gablota graficzna steam Tematyka: Neon chociaż nie obowiązkowo inne style też rozpatrzę Kolorystyka: Fiolet/róż Rozmiar: 506x645 i drugi 100x645 Napisy: Shprytny, i gdzieś niżej czy w rogu reklama strefaskilla.pl Format (png, jpg, gif): png lub jeżeli ktoś ma ochotę może być gif Dodatkowe informacje: Chętnie bym zobaczył coś w stylu neon tak jak aktualnie ale inne style też rozważę. Rozmiar jest taki żeby kończył się równo ze skrzydłami na profilu. Chciałbym coś podobnego jak teraz https://steamcommunity.com/id/szupryt/ , co ma zawierać to już można mnie zaskoczyć Tło można pobrać na steam.design tylko będzie trzeba przyciąć wysokość do odpowiedniego rozmiaru, starczy wkleić to url na steam design powinna być opcja po lewo "paste a background url here" https://steamcdn-a.akamaihd.net/steamcommunity/public/images/items/658550/21fe6940e966bcff2a1f86fc5ffcbc75340e89f6.jpg Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: 5 reputacji i możliwy vip na 5v5 jeżeli tam ktoś zajrzy @ marcinek;^^ Mniej więcej chociaż w tym mniejszym myślałem coś jak taki banner mniej więcej jak mam i w sumie bym coś dodał w tle bo trochę pusto poza samym nickiem O teraz sztos jest tylko ta kreska na dole bannera się nakłada, jak gimp/ps możesz podesłać to to już sam sobie ogarnę F można jeszcze tylko żebyś zmienił rozmiar bo jest za duży (powinny być 506x645 i drugi 100x645) oprócz tego rozmiaru wszystko kozak jest tylko rozmiar zmienić Teraz jest kozak można zamykać ~Za rodzinę i przyjaciół się nie boję~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 @ Shprytny coś takiego? //edited @ Shprytny a coś takiego? klik @ Shprytny PSD oby dwóch @ Shprytny 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 27 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi