Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana Lubie m4

Lubiem4

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:Lubie m4
Admin banujący:Shoter
Serwer:Cod mod 201
Data zdarzenia:27.01.2021 - 19:15:54
Opis sytuacji:Grałem na mapie stalingrad końcówka mapy jakieś 5 min do końca mapy zostało no co mogę napisać patrzę zaraz bana dostałem mam nadzieję że jakieś demko chociaż nagrał miałem wczoraj lub przed wczoraj czyste ssy zrobione
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=396
Wycinek bana z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Shoter.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : Lubie m4
[AMXBans] Reason : ' Cheater '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.google.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1464750236 '
[AMXBans] Your IP : ' 89.229.247.71 '
[AMXBans] =======================================

• Użytkownik

Link do demka: http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2101271839-de_dust2-1611769140-1611770340.zip

3.59- wychodzisz, celownik masz obok przeciwnika, leci przeskok na jego głowę+skan przez schody prosto głowe

4.10- trochę dziwna akcja, Twój sojusznik szedł długą na bs'a a Ty przemodelowałeś go przez ścianę prosto na jego głowe

5.10- celownik poleciał trochę daleko od przeciwnika a następnie prosto na głowe

5.15- wchodzisz, zabijasz jednego, potem drugiego, po zabiciu pierwszego, celownik idealnie przeskoczył na model drugiego, bez żadnego zawahania

5.48- ledwo zobaczyłeś przeciwnika stojącego daleko od Ciebie a celownik przeskoczył na jego model

6.48- no ta akcja potwierdza wszystko wyżej, wychodzisz na przeciwnika i oddajesz strzałów, ale gdzie Ci celownik poleciał? Na milisekundy na nogi przeciwnika a potem na jego ciało, nie wygląda to na skilla tylko na błąd cheata.

To że miałeś ss'y nie znaczy że byłeś czysty, dowód wyżej wskazuje jaki dokładnie jesteś.

• Użytkownik

To chyba jakieś żarty człowieku ja tu nic nie widzę banujes za refleks i czujność  fakt nie grałem 3 lata ale wystarczyło parę dni żeby dobrze grać jesteś w błędzie jeżeli tak robisz to gratuluję wzroku to że ktoś nie ma stima i gra od czasu do czasu nie znaczy że jest już cheatem ja iwem że gram czysto a na tym demku nic kokretnego nie widać nie miałem aima wh też nie i nic z innych znanych mi chetow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]