Użytkownik Czupson_ Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: Czupson Wiek: 19 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198155893612/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Czupson/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 3-4 Wiedza o SM [0/10]: 6 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Witam, mam na imię Mateusz. Chodzę do trzeciej klasy technikum w Augustowie na kierunku technik mechatronik. Po skończeniu technikum planuje pójść na studia związane z moim aktualnym kierunkiem. Gram w csa od 7 lat. Ostatnio wróciłem po 3 letniej przerwie. Interesuje się sportem, muzyką, grami. Przez Od dzieciństwa trenowałem różne dyscypliny sportu, np. piłkę nożną, piłkę ręczną, boks, siatkówkę. Na serwerze gram już od jakiegoś czasu. Cały czas się udzielam. Jestem aktywną osobą. Na przykład mogę dodać, że na serwerze jestem top9 w czasie gry. Chciałbym zostać administratorem na serwerze, ponieważ chcę pilnować porządku na tym owym serwerze. Jestem osobą kulturalną, pomocną i sprawiedliwą. Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Czupson_ 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zielu.lua Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Siemka Czupson! + Znany + Wiek + Kulturka + Aktywność +/- sm - Podanie... Jesteś codziennie więcej niż 3-4h. Jesteś miły i kulturalny. Jestem na TAK! Życzę miłego dzionka i powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Siema Mateusz -podanie i konto pod podanie -/+sm +wiek +gt +miły pomocny +znany Jak najbardziej na TAK Pozdro 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 +wiek -podanie +aktywnosc na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 +wiek +podanie +gt +/- sm Na Tak Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 +wiek +gt +podanie +/- sm Jestem na TAK. Pozdro z fartem 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 masz gratulacje od @ Zielu.lua 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi