Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Rezygnacja eSX

eSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: eSX

Z jakiej rangi rezygnujesz?: UBT 1.6

Powód rezygnacji: XD Tu chyba nie musze wyjaśniać, dość mam użerania się z idiotami, którzy robią masowo SSy albo rozpisują HLTV, a uważają się za znawców czitów, rozpisywanie na siłe, płakanie, narzekanie na UBT za syf na serwerze(meanwhile admini na serwerze lecą na gsj, nabijają godzinki, są bardziej zajęci rozmową niż rzeczywistym ogarnianiem serwera), dużo by wymieniać, kto mądrzejszy widzi sytuację i immunitet Terego, rzuci pieniążkiem i jest wszystko git XD

Z całego serducha chciałbym podziękować @ shinga zawsze pomógł jak było trzeba, nigdy bezpodstawnie nikogo nie oskarżył, chyba najbardziej ogarnięta osoba na forum. Dziękuję  @ UBTeam 1.6  aktualnemu oraz byłemu za współpracę, nie dajcie się panowie. Dziękuję także  @ Admin CS 1.6 DD2#2  aktualnym oraz byłym adminom tego serwera, na nim moja przygoda tutaj się zaczęła, wielu z nich to super ludzie, @ agvska teraz już mogę być płaczkiem miesiąca, nie ma problemu XD @ KaP3R4 @ kamiL;^ @ majA;^ palcie się dalej XDD A tak serio to na #1 nie życzę wam świetlanej przyszłości. Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam i pozdrawiam, miło było, ale każdy ma jakiś limit.

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Ha ha 6
  • Przykro mi 24
  • Użytkownik∙
kto mądrzejszy widzi sytuację i immunitet Terego, rzuci pieniążkiem i jest wszystko git 

Gdybys nie zauważył pieniązki które dałem na Sieć a w zamian chciałem tylko dodatkowe rangi, więc już nie gadaj , że Ja to ten zły na Sieci, bo więcej robie w miesiąc dla Sieci jak Ty w tym ubt. Pozdrawiam i szerokiej drogi

• Lubię to! 1
  • Ha ha 12
  • Fuu 3
  • Użytkownik∙

O NIE @ eSX 1.6  :( Ale rozumiem cię :/ Z takimi osobami ciężko coś zrobić, kasa kasa kasa. Zobaczymy teraz potężne UBT DD2 #1, gdzie pewnie ani jeden nie ma kd powyżej 1, a zna się na setach jak mało kto :kekw: 

• Super 6
  • Ha ha 2

:PepeLove:jamajaa.jpg.7c6f0b0bc11c7ba62950c12a8508792a.jpg:PepeLove: 

• Użytkownik∙

Ale.. oj biblethump 

W sumie zawsze byłeś płaczek, ale nie dziwię się czemu rezygnujesz i w sumie... Teraz Ty możesz się legalnie palić na serwerach monkaS

Edit  dawaj @ Gandziuwerr krótko tam z nim

• Super 2
  • Wow! 1
  • Fuu 2

bloggif_603e1ca6cc975.gif

• Użytkownik

A ja napiszę  z innej Strony ! 
 @ eSX 1.6  to bardzo miła  osoba , pomocna  nie raz pisałem do niego a otrzymałem pomoc albo dobrą radę .
Mimo że jestem opiekunem DD2#1   też jestem człowiekiem wielu rzeczy nie umiem  i do tego się przyznaje !
Co  do @ Tery fakt  ten człowiek jest specyficzny , reaguję bardzo pochopnie  na nie które Sprawy , decyzje .
  Bardzo mi przykro że wygląda  to tak @ eSX 1.6

" Masz kasę gasisz wszystko i masz wszystko "
Pozdrawiam / SenioR 

Spoiler
Spoiler

• Lubię to! 2
  • Super 1

Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem.

tumblr_njzswa9ooW1sg8mpco1_500.gif

giphy.gif

• Użytkownik∙

Jako jeden z niewielu potrafiles demko rozpisac XD po twoim odejsciu, potezny Terry bedzie siedzial 3 noce zeby jedno demko rozpisac :kekw: 

@ archonek<3 jak ten hejka to jakis random ze steamem2k20 wiec co sie dziwisz ;v

Edytowane przez szejker-)
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Fuu 1
  • Użytkownik

Widzę że nie tylko dla mnie ta cała sytuacja to beczka śmiechu. Nie wiem jak na coś takiego można się zgodzić po to jest UBT żeby oni decydowali czy ktoś odpalony czy nie a nie że chłop sobie sam zrobi swoje UBT własnego serwera i będzie decydował o tym czy ktoś odpalony, ale całkowicie Cię rozumiem czasem lepiej odpuścić niż szargać sobie nerwy.

Przez takie rzeczy traci się ludzi :/ Ale to nic takiego dla potężnego władcy UBT Terrgo XDD

Cyrk na kółkach...

• Lubię to! 7
  • Premium
Premium

@ eSX 1.6 ja teraz jedynie tam mogę wejść odjebana na rage ?

w pizdzie ich mam 

3maj się mordko 

• Ha ha 2
  • xD 1

spacer.pngspacer.png

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827"
[AMXBans] ==============================================

• Użytkownik∙

Naura. # JEBAC STARE KURWY ! 

• Super 1

ifkVP6D.gif.1dd7729348b96c93a485cc8b77fdc753.gif

• Właściciel
Właściciel

Tery nie będzie miał osobnego działu od UBT, nie będzie też decydował kto jest odpalony, a kto nie - od tego jest ubt. Ewentualne zażalenia może np. w skardze na ubt wymienić. Nie będę sobie dawał wchodzić też na głowę z takimi sprawami, bo to serwery na sieci mają się dostosować do zasad panujących u nas, a nie my u nich. Dział odwołań dd2 #1 został usunięty, serwer podlega tak samo decyzjom UBT jak cała reszta. Za dużo ostatnio z tym serwerem różnych dram więc jakby było jakieś dziwne zachowanie niezgodne z polityką sieci to radzę w pierwszej kolejności napisać do mnie, niżeli wyrzucać swoje żale z rezygnacją. Zabronic właścicielowi serwera zbanowania np. przez ftptylko na swoim serwerze danej osoby nie mogę, może on decydować  kto u niego gra, kto nie, ale nie bedzie się to przekładać na serwery sieci. Chcesz rezygnować to ci nie zabronię, ale możesz się zastanowić, ja dopilnuje żeby taka sytuacja się więcej nie wydarzyła. Temat na razie zamknę, daj mi znać na pw.

• Super 9
  • Trivor zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]