Użytkownik eSX Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Nick: eSX Z jakiej rangi rezygnujesz?: UBT 1.6 Powód rezygnacji: XD Tu chyba nie musze wyjaśniać, dość mam użerania się z idiotami, którzy robią masowo SSy albo rozpisują HLTV, a uważają się za znawców czitów, rozpisywanie na siłe, płakanie, narzekanie na UBT za syf na serwerze(meanwhile admini na serwerze lecą na gsj, nabijają godzinki, są bardziej zajęci rozmową niż rzeczywistym ogarnianiem serwera), dużo by wymieniać, kto mądrzejszy widzi sytuację i immunitet Terego, rzuci pieniążkiem i jest wszystko git XD Z całego serducha chciałbym podziękować @ shinga zawsze pomógł jak było trzeba, nigdy bezpodstawnie nikogo nie oskarżył, chyba najbardziej ogarnięta osoba na forum. Dziękuję @ UBTeam 1.6 aktualnemu oraz byłemu za współpracę, nie dajcie się panowie. Dziękuję także @ Admin CS 1.6 DD2#2 aktualnym oraz byłym adminom tego serwera, na nim moja przygoda tutaj się zaczęła, wielu z nich to super ludzie, @ agvska teraz już mogę być płaczkiem miesiąca, nie ma problemu XD @ KaP3R4 @ kamiL;^ @ majA;^ palcie się dalej XDD A tak serio to na #1 nie życzę wam świetlanej przyszłości. Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam i pozdrawiam, miło było, ale każdy ma jakiś limit. 2 2 6 24 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. majA;^ Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 @ eSX 1.6 no ty chyba sobie jaja robisz... @ Tery nie wiedzialam ze psy mają mozliwosc reagowania na wpisy lol dziwne TERAZ POTEZNY GENERAL ALADEEN ZOSTANIE PRZYJETY DO UBT, SZYKUJCIE SIE KOCHANI NA BANICJE 10 9 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 $$$ > all pzdr esx szkoda Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 kto mądrzejszy widzi sytuację i immunitet Terego, rzuci pieniążkiem i jest wszystko git Gdybys nie zauważył pieniązki które dałem na Sieć a w zamian chciałem tylko dodatkowe rangi, więc już nie gadaj , że Ja to ten zły na Sieci, bo więcej robie w miesiąc dla Sieci jak Ty w tym ubt. Pozdrawiam i szerokiej drogi 1 12 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 28 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Ale na sieci zostaniesz? Szkoda ... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 O NIE @ eSX 1.6 Ale rozumiem cię Z takimi osobami ciężko coś zrobić, kasa kasa kasa. Zobaczymy teraz potężne UBT DD2 #1, gdzie pewnie ani jeden nie ma kd powyżej 1, a zna się na setach jak mało kto 6 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ale.. oj biblethump W sumie zawsze byłeś płaczek, ale nie dziwię się czemu rezygnujesz i w sumie... Teraz Ty możesz się legalnie palić na serwerach monkaS Edit dawaj @ Gandziuwerr krótko tam z nim 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Imiła2k12 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Naura @ Tery jak ty kurwa banujesz ludzi i nawwt ich rozpisać nie potrafisz 6 4 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 A ja napiszę z innej Strony ! @ eSX 1.6 to bardzo miła osoba , pomocna nie raz pisałem do niego a otrzymałem pomoc albo dobrą radę . Mimo że jestem opiekunem DD2#1 też jestem człowiekiem wielu rzeczy nie umiem i do tego się przyznaje ! Co do @ Tery fakt ten człowiek jest specyficzny , reaguję bardzo pochopnie na nie które Sprawy , decyzje . Bardzo mi przykro że wygląda to tak @ eSX 1.6 " Masz kasę gasisz wszystko i masz wszystko " Pozdrawiam / SenioR Spoiler Spoiler 2 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nara 2 1 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ARCHON SZTANGA Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Żegnaj, kiedyś na strefie bylo dużo lepiej, teraz przyszła dżungla która kieruję się własnymi zasadami, mają się za znawców a moga najwyżej pale obliznąć, dzisiaj zobaczymy wielki popis właściciela w rozpisce już od 17 godziny sie zacznie bunt małp gdzie każda akcja będzie b+. Szkoda, że odchodzisz, stan na sieci jest fatalny, siedzę już tu 3 lata, i nie pamiętam, żeby było aż tak źle. Jak te pachołki poznikaja to mam nadzieję, że wrócisz. Dozoba! Administracja z #1 jest nawet zdolna kłamać, wczoraj sam byłem tego dowodem, jakaś lenka mi wmawiała ze pecik jej powiedział ze sety od niego kupiłem, oczywiście pecik odrazu wywalił farmazoniarza z grona znajomych, za sianie fermentu, także uważajcie na tych adminkow jakie kłamstwa wam wmawiają:))) ? = Immunitet 7 7 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szejker-) Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Jako jeden z niewielu potrafiles demko rozpisac XD po twoim odejsciu, potezny Terry bedzie siedzial 3 noce zeby jedno demko rozpisac @ archonek<3 jak ten hejka to jakis random ze steamem2k20 wiec co sie dziwisz ;v Edytowane 29 Stycznia 2021 przez szejker-) 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Widzę że nie tylko dla mnie ta cała sytuacja to beczka śmiechu. Nie wiem jak na coś takiego można się zgodzić po to jest UBT żeby oni decydowali czy ktoś odpalony czy nie a nie że chłop sobie sam zrobi swoje UBT własnego serwera i będzie decydował o tym czy ktoś odpalony, ale całkowicie Cię rozumiem czasem lepiej odpuścić niż szargać sobie nerwy. Przez takie rzeczy traci się ludzi Ale to nic takiego dla potężnego władcy UBT Terrgo XDD Cyrk na kółkach... 7 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 @ eSX 1.6 ja teraz jedynie tam mogę wejść odjebana na rage ? w pizdzie ich mam 3maj się mordko 2 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ many' Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Naura. # JEBAC STARE KURWY ! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Stycznia 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Tery nie będzie miał osobnego działu od UBT, nie będzie też decydował kto jest odpalony, a kto nie - od tego jest ubt. Ewentualne zażalenia może np. w skardze na ubt wymienić. Nie będę sobie dawał wchodzić też na głowę z takimi sprawami, bo to serwery na sieci mają się dostosować do zasad panujących u nas, a nie my u nich. Dział odwołań dd2 #1 został usunięty, serwer podlega tak samo decyzjom UBT jak cała reszta. Za dużo ostatnio z tym serwerem różnych dram więc jakby było jakieś dziwne zachowanie niezgodne z polityką sieci to radzę w pierwszej kolejności napisać do mnie, niżeli wyrzucać swoje żale z rezygnacją. Zabronic właścicielowi serwera zbanowania np. przez ftptylko na swoim serwerze danej osoby nie mogę, może on decydować kto u niego gra, kto nie, ale nie bedzie się to przekładać na serwery sieci. Chcesz rezygnować to ci nie zabronię, ale możesz się zastanowić, ja dopilnuje żeby taka sytuacja się więcej nie wydarzyła. Temat na razie zamknę, daj mi znać na pw. 9 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi