Użytkownik _Blacku Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Imię: Igor Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ dla administracji, przyda się pomocna dłoń, a opiekuna nie ma, więc najwięcej jest na głowie Krychy, a chcę go troszkę odciążyć. Zgłaszam wszystkie istniejące na serwerze błędy oraz pilnuję, czy nie ma cheaterów, lub osób łamiących regulamin. Pomagałem w testowaniu wstępnym serwera, wraz se Shprytnym. Gracze sądzą, że poradzę sobie na owym stanowisku, co mnie zmotywowało do napisania podania. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 1vs1#2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, aczkolwiek posiadałem swój serwer oraz byłem technikiem pewnego, już nie istniejącego JB, na cs 1.6 Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): AMXX: 9, SMX: 6 SM: 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Coś o sobie: Zacięty szesnastolatek, grający w gry. Zawsze pomaga jeśli tego trzeba. Nie boi się podejmować decyzji, a nawet przychodzi mu to z łatwością. Niezawodny, zawsze gotowy do pomocy. Gra w gry takie jak League of Legends, Counter-Strike:Global Offensive. Dawniej znany pod pseudonimem "Blackiee" lub "SnejkZ". Zaciekły i zawsze dąży do swojego celu. Zawsze zgłasza napotkane błędy i przeszkody, uniemożliwiające rozgrywkę. @ niktważny błąd w edycji poprzedniego podania . @ Krycha oznaczam, bo wypowiedzieli się ludzie, a podanie stoi już prawie 3 dzień 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 29 Stycznia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) + wiek +wsparcie finansowe - zachowanie +/- doświadczenie Niech Ci będzie na Tak Edytowane 29 Stycznia 2021 przez niktważny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 + wsparcie finansowe +podanie + doświadczenie + wiek + chęci na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 +/- Wiek ale to nie oznacz że nie będziesz ogarniał +/- Zachowanie + wsparcie Finansowe + Widywany , udzielający się na forum + Ładnie napisane Jestem na Tak 1 1 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Jestem na TAK + aktywność na forum + podanie + wsparcie finansowe +/- wiek + chęci +/ - zachowanie 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Teraz jestem skłonny dać ci te tak chęci aktywność czas składka -zachowanie nadrobisz to mam nadzieję ;3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem Neutralny. - czasami zachowanie +aktywność +składka + podanie schludne 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 @ Krycha zainteresujesz się tym podaniem? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Krycha Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Czekalem na więcej opinii @ shinga Okej podanie przyjęte, zainteresowane zapraszam na pw. A temat do zamknięcia. 1 Właściciel serwera ARENA 1VS1 #2 w cs go IP: 145.239.23.162:27045 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi