Użytkownik _Blacku Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Twój Nick: śmierfetnik Nick oskarżonego: Dark SteamID oskarżonego:STEAM_1:0:507573950 Data oraz czas zdarzenia: 11:05 dzisiaj Mapa: awp_lego_2_shortout Opis sytuacji: kolega wchodzi na textury, wyzywa i nie trzyma kultury, grozi. Dowód w postaci linku do demka/ss: niedostępne jeszcze, jak będzie to wkleje @ OK_BOOMER może źle zrozumiałem, to co do mnie mówił, ale wyzywał mnie porządnie nie oszukujmy się. @ vDark dot. mikrofonu, jest zakaz NADUZYWANIA mikrofonu bez mutacji, a mikrofon mi zniekształca głos strasznie też. 3 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik vDark Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Raz wszedłem na tekstury, Zwyzywalem cię, Ale groziles to ty mi banem. Także ty zlamales regulamin ponieważ używałes mikrofon bez posiadania mutacji ? Edytowane 29 Stycznia 2021 przez vDark 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 no siema, Zacznijmy od kultury, obrazy - @ vDark brak kultury na serwerze oraz wyzwiska, po tym jak zobaczyłem to demko to naprawdę, wtedy kultury jak by nie bylo Wchodzenie na textury - kilka razy w ciągu kilku rund, natomiast gdy @ Flexx\1\3\4 zwrócił uwagę, dark przestał wchodzić na textury. Grożenie - nie zauważyłem takiej sytuacji (chyba, że przeoczyłem to proszę podać mi dokładną minutę kiedy wystąpiła taka sytuacja @ Flexx\1\3\4 ) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Skargę przyjmuję, po obejrzeniu demka było wchodzenie na textury oraz brak kultury Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi