Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kacper5430 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witam wszystkich czytelników ze Strefy! To mój pierwszy wywiad, bardzo się cieszę że mogłem go przeprowadzić z bardzo ważną osobą na tym Forum. Prowadzący: @ Kacper5430 Odpowiadający: @ Krejzol @ Kacper5430 Siemka @ Krejzol ! Strasznie się ciesze że jesteś kolejną osobą która postanowiła brać udział w naszym Wywiadzie, bardzo mnie cieszy fakt że to mój pierwszy wywiad i mogę go przeprowadzić akurat z tobą , a więc standardowo, przedstaw nam się, powiedz czym się interesujesz, odpowiedz o swoich pasjach, o tym gdzie mieszkasz oraz do jakiej szkoły chodzisz lub gdzie pracujesz. @ Krejzol Siemka, Jako że strefowicze znają mnie pod nickiem Krejzol, to mam na imię Ksawery. Moimi pasjami/zainteresowaniem jest fotografia, informatyka oraz kolarstwo. Mieszkam w Województwie Łódzkim oraz chodzę do Technikum o profilu Informatyczno-programistycznym. Jak wspomniałeś gdzie pracuje to, dorabiałem sobie w małej firmie i nadal to robię jako Informatyk, lecz za jakiś miesiąc zmieniam pracę do sądu rejonowego na stanowisku informatyka. @ Kacper5430 Bardzo ciekawe masz pasję, powiedz otóż co cię skłoniło do tych, pasji? Jakiś idol, może zainteresowania, czy wpływ szkoły? Powiedz nam również czy posiadasz jakieś zwierzęta? @ Krejzol No to zacznijmy od fotografii, zaczęło się od mojego pierwszego lusterkowca którego dostałem w prezencje i przez te 3 lata zajmuję się fotografią i nie kiedy na imprezach się dorabia Informatyka/programistyka wzięła się się stąd, że od dawna interesuje się językami programistycznymi i jest to dla mnie wyluzowanie się i posiedzenie samemu z jakimś programem, no i oczywiście z drineczkiem @ Ewciakkciak Ostatnią pasją którą wymieniłem było Kolarstwo, które wzięło się od normalnej jazdy na rowerze i tak stopniowo do 75/84 km rowerem kolarskim Zwierzątko jakie mam to kot o imieniu Parys, w wieku 7 miesięcy. @ Kacper5430 Bardzo ciekawa pasją która łączy cię z @ Ewciakkciak , a co do Fotografi, to czy wiążesz przyszłość w pewnym stopniu z nią, w przypadku gdybyś nie miał szansy na rozwój w dziedzinie Informatycznej? @ Krejzol Patrząc na rozwój kraju oraz rozwój technologii, informatyka będzie dalej chodzić tak samo, a dziedzina fotografii jest tylko mały dorobkiem i nie da się z nią wiązać wielkiej przyszłości. @ Kacper5430 Rozumiem, czy kiedyś w życiu gdy dorobisz się już trochę pieniążków zamierzasz założyć własną firme o profilu Programistyki, lub innych równie ważnych działów w Informatycę? @ Krejzol Na tworzenie firmy czy dorobku na swoje konto, a nie pracy dla kogoś, to przyjdzie na to czas. Na ten moment myślę o rozwoju swojej wiedzy bardziej na temat programowania i kodowania, a potem nad większymi planami. Mimo wszystkiego każdy by chciał mieć firmę czy własną działalność gospodarczą i zarabiać dla siebie, a nie dla kogoś. @ Kacper5430 Dobrze, a powiesz nam może Ksawery na temat swojej kolejnej pasji, od kiedy interesowało cię Kolarstwo, oraz od kiedy je uprawiasz i czy jesteś może jakimś dużym fanem innych dyscyplin sportowych? @ Krejzol Jeżdżenie na rowerze zaczęło się od 3 roku życia i w kółko, przez rodzinę i oglądanie kolarstwa w TV sam postanowiłem ustalić sobie stopniowy cel pokonywania drogi. Zaczynało się od 10 km do max 84km, dwa lata temu i do dzisiaj to robię. Dodatkowych dyscyplin sportowych nie uprawiam, z powodu spraw zdrowotnych, o których nie mogę mówić. @ Kacper5430 Dobrze rozumiem, to bez zbędnych pytań przejdźmy do Mini Gierek które zaplanowałem dla ciebie, więc poznaj 1 z nich. Otóż tak, masz do wybrania 3 osoby ze Strefy, którym możesz nadać jakąkolwiek rangę, Powiedz kto, oraz jaką range od ciebie by uzyskał. @ Krejzol No to zacznijmy od: @ shinga z J@ na Administratora, ponieważ jest aktywny i pomoże w każdej sytuacji nawet jak śpi oraz to najlepszy strażnik (dodatkowa ranga STRAŻNIK) @ Szablo na opiekuna Ts3, przez jego zaangażowanie oraz wkład pracy w TeamSpeaka3 @ fluxx na UBT @ Kacper5430 Hmmm, no okej, świetnie że wyjaśniłeś dlaczego, a teraz mam jeszcze jedną zabawę. Ta zabawa polega na wybraniu przez ciebie najlepszego serwera Strefy Skilla, na którym byś grał ciągle jeśli miałbyś na tyle czasu, rangę którą chciałbyś posiadać, oraz osobę z którą by cię miała łączyć i ranga, oraz granie na tym samym serwerze. Takie uzupełnienie ciebie. @ Krejzol Najlepszy serwerem jakim bym wybrał to by był serwer AWP #2. Rangę jaką bym chciał to już mam Support Serwera oraz osobę którą bym dał ze mną na serwer to @ Ewciakkciak @ Cukierkoova adminem i somerkiem. @ Kacper5430 Hahah, dobrze to bardzo ci dziękuje za ten Wywiad, za poświęcenie czasu, oraz wyrozumiałość dla mnie przy tym wywiadzie z powodu iż to mój pierwszy wywiad. Więc chciałbym jeszcze raz bardzo podziękować za wzięcie udziału ?, powodzenia w dalszym rozwijaniu swoich pasji oraz zainteresowań. @ Krejzol Miło było i dzięki za miłą konwersację To na tyle, to mój pierwszy wywiad więc mam nadzieję że wam się spodoba, chciałbym bardzo podziękować Krejzolowi który zechciał abym ten wywiad z nim przeprowadził 10 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 W miarę ciekawy wywiad + 2 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Wywiadzik nawet w miarę, leci plusik za chęci tylko niech mi się odblokuje bo mam limit 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ agvska Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 No spodziewałam się tego XD @ Krejzol fajne odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nie wiem nie chciało mi się czytać do końca 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Kacperku dobrze 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Fajny wywiad, długi można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy, leci plusik. Chciałabym dodać tylko w ramach podpowiedzi, żeby stosować lekkie pastelowe kolory. Moim zdaniem praca będzie przyjemniejsza dla oka, ale to tylko sugestia. Pamiętaj, że przecinków przed oraz nie stawiamy. Jest parę błędów, ale można przymknąć oko 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Tak jak twierdzi koleżanka wyżej, jaskrawe kolory lekko drażnią oko. Masz kilka błędów w interpunkcji czy pisaniu niektórych wyrazów z dużej litery, ale jest to do przyjęcia jak na pierwszy wywiad./ Generalnie dla mnie trochę krótko, wydaje się dłuższy jedynie dzięki zmianie wielkości czcionki. Miałeś kilka opcji, żeby pociągnąć to dalej. Niemiej jednak jak na pierwszy wywiad jest w porządku, plusik. __ @ Krejzol Długo mnie na UBT nie zobaczysz xDD 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Wywiadzik na + 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 29 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Fajny wywiadzik 2 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 29 Stycznia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Spoczko wywiadzik leci plusik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 ciekawy, leci + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Super wywiadzik panowie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 spoko wyszło, jedyne kolory można pozmieniać na mniej rażące i będzie git 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Wywiadzik jak najbardziej na + @ Krejzol Dzięki za słowa i widzimy się przy somerku :P <3 @ Kacper5430 Fajnie poprowadzony wywiad, ładnie zgrabnie i płynnie przechodzisz z tematu na temat, bez przeskakiwania ^ ^ Z uwag: możesz poprawić kwestie wizualną następnego wywiadu oraz interpunkcje. Zadbaj o "przerwy" między wypowiedziami (Tam gdzie to zbędne nie dodawaj, tam gdzie konieczne czasem wstaw nawet i dwie ) aby było bardziej czytelne, jeśli potrzebowałbyś przy tym pomocy chętnie pomogę na pv, gdyż lubię się bawić właśnie częścią wizualną ^ ^ <3 Całość oceniam bardzo na + Jest to twój pierwszy wywiad, w dodatku bardzo UDANY! i to jeszcze przeprowadzony z tak Zacnym użytkownikiem :P Cieplutko was pozdrawiam i życzę dalszych twoich sukcesów w dziedzinie wywiadów !! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Super wywiad 2 Odnośnik do komentarza
VIP CLYDE Opublikowano 30 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 jak na pierwszy wywiad jest mega git 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Przyjemny wywiad do czytania, interpunkcja do sporej poprawki, poza tym git. Życzę Ci powodzenia w dalszym rozwijaniu się na randzę redaktora. Pozdrawiam :). 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 kox 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lukasz2623 Opublikowano 13 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Ciekawy wywiadzik poznajemy po malutku ekipkę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cukierkoova Opublikowano 27 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi