Użytkownik ZiZi Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Twój nick: ZiZi <-> Nick oskarżonego: Mów Mi Gibon .^^ Powód skargi: Nie stosuje sie do wykonywania roli adminowskiej Opis sytuacji: Zgłaszałem osobe na u@ chyba z 5 razy ze typ biega na no fleshu, lub soft czy cos tego typu wh, Data i godzina zdarzenia: 29.01.2021 godzina 14:30 na demku 14:30 sprawdzisz przedzial 14:30/ 14:40 Miejsce zdarzenia: Dowody: mapa grana de_dust Coś od siebie: Od siebie typ się nie nadaje na admina slapuje gracza jak na tej mapie widac za darmo, co mg powiedziec wdaje sie w dyskuje zbedne, straszy slowami "chcesz poleciec na mojorke" gdy sobie wpisalem jebac gibony Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gibonek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) O nie, calkiem mnie rozsmieszyl ten post, jak mi napisales na u@ to odpisalem Ci ze sprawdze, chyba Ty tego nie zauwazyles i mi spamowales z 6 razy, sprawdzilem i nic takiego nie bylo jak pisales wiec gralem dalej Nie slapuje gracza za darmo, chcialem zrobic slay bo afkowal, a przez przypadek nacisnalem slap.. Co do dyskusji to nwm o co Ci chodzi, pisalem tylko z Wstretną Małpką bo co chwile jak mi ktos pisal na U@ ze gracz siedzi na txt i uswiadomilem gracza, to on sie spiera ze to nie txt i tak jest za kazdym razem, bedzie chyba trzeba zrobic osobny temat na forum co do txt bo na tym serwie jest calkiem inaczej i zeby rozwiać wszelkie wątpliwosci. Strasze slowami ? To akurat napisalem dla beki nie wiem jak można wziąć taki tekst jako straszenie i to wgl nie bylo w twoja strone, rozwaliles system. Spamiles jakims tekstem "jebac gibony" upominalem Cie, ciesz sie ze nie dostales bana za spam. Nie wiem czy chciales mnie sprowokowac zebym jakos na to zareagowal czy cos ale Ci nie wyszlo. Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Gibonek Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @ Właściciel Serwera Cod Mod 201 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @ Gibonek jeśli gracz pisał cały czas, to trzeba było mu to uświadomić kilkukrotnie. Dodatkowo @ rafi03 kulturą wobec administratora się nie wykazałeś, upominam że kolejne takie teksty skończą się banem. Co do uderzenia/zabicia, na przyszłość proszę administratora o uważne i dobrze przemyślane postępowanie. 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 31 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @ shinga chyba do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi