Użytkownik bedynn Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Twój nick na serwerze: bedynn/Key-Drop.pl Nick admina banującego: Zieluu Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: ok. 12:00, 29.01.2021 Serwer na którym dostałeś bana: AWP#1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dostałem bana za nic normalnie grając na serwerze, Zieluu mówił że widział wh Link do Sourcebansa z twoim banem: nie wiem jak to znaleźć Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198246789674/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: to też Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 @ Zielu.lua 48H 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik bedynn Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=bedynn&Submit=Search Odnośnik do komentarza
Użytkownik bedynn Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ile trzeba będzie czekać na decyzję? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zielu.lua Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Siemka! Jeśli obejrzymy demko podejżane akcje możemy zauważuć w minutach: 5:14, 9:08, 15:08 W większości są to podejżane flicki. Pod koniec demka była też dzwina sytuacja w której double-scopowałeś i celownik dosłownie najechał ci na przeciwnika. Decyzje zostawiam UB team. Jeśli popełniłem błąd z góry przepraszam. Miłego wieczorku,na dziś spadam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witam, @ Zielu.lua jakbyś dawał demko to by było łatwiej, oraz rozpisanie minut a nie podanie tylko. 5:14 - normalny strzał 9:08 - czyste wcelowanie oraz strzał 15:08 - ale co tu dziwnego, jak nawet nie zabił i był tylko wcelowany jak szedł typ Odwołanie przyjmuję Pozdrawiam #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi