Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Top cziter mirage#1

CLYDE

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

Nick podejrzanego: sc;666/✞ ᴄ ʜ ɪ ʟ ᴅ ✞

Nazwa Serwera: Only Mirage#1

SteamID/IP: STEAM_0:0:146440623

Data i godzina: Demka z 28.01 godzina 22-23, ale chodzi o całokształt

Link do dowodów(Demko,SS,itp): 1: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210128-232702-1786131953-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2353.zip

2: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210128-224813-1997118282-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2327.zip

Rozpisanie Dowodów: poniżej

Coś od siebie: Nasz top cziter, znaczy gracz, nabija sobie top1 od miesięcy i nikomu się chyba nie chce oglądać jego demek, bo nie gra obviusly.. wziąłem się za dwa demka z wczoraj, mogę jeszcze poszukać z innych dni kiedyś.. sc gdy ma pewność że nikt go nie ogląda, to robi błędy, ale jak już zostanie sam czy parę osób zginie to boi się, że go oglądają i się hamuje.. 

Demko nr 1. (jak sekundy delikatnie pomyliłem to sorrki, ale powinno być git)

zaczniemy od dziwnych, ale też można powiedzieć normalnych akcji..

w pierwszej minucie podchodzi do rampy, ale stwierdza że jednak pójdzie na B, może być to taki odruch, ok nie ma co na siłę naciągać. (albo to w drugim demku jest, bo nie brałem tego pod uwagę)

2:35 - wybiega sobie z pałacu zupełnie nic nie sprawdzając.. z dziwnym movmentem

3:10 - ładna głowa trzeba przyznać

3:47 - idzie sobie do jungli, zmienia na nóż, nagle staje i daje krok w tył i wyciąga dgl.. (jak widać ct stał wcelowany)

4:13 - wybiega rampą i biegnie na tego typa z ct, też zupełnie nie sprawdza pozycji, tylko myszką ruszył tak o

6:16 - idzie na rampe i wcelowuje się pod schody i tapuje.. (8:28 też idzie rampe)

7:22 - i tutaj już proszę Państwa mała wpadeczka?! jak to możliwe Panie sc ;o wychyla i dojeżdża mida, dostaje fleshem ale podąża celownikiem za modelem(jakby nie miał flesha) i go zabija ;v 

8:06 - no tutaj kwestia interpretacji, bo później już widać głowę przez smoke

8:28 - idzie na rampę i tym razem nawet nie sprawdza przy schodach jak w (6:16)

9:56 - wbiega na B nie sprawdzając nic, tylko od razu celuje w shorta, później plantuje dalej na nie sprawdzonym bsie..

10:40 - tu już idzie na shifcie, ciekawe bo akurat na ninji siedzi chłop, 10:53 zrobił takiego bait bh jakby chciał by ten na ninji go zobaczył i zaczął do niego strzelać.. 

11:38 - bardzo ciekawy flesh rzucony w panice, w model postaci, chyba już ręce spocone że chłop mu zaczyna wychylać na tych schodach(choć jeszcze go nie widać), a on nie ma broni w dłoni :D

a później strzela fullauto z tej m4 jak silver jakiś, a to przecież global elita gracz XD 

12:54 - tak się zatrzymał przy tych drzwiach w kuchni, w ogóle dziwny movement miał w tej rundzie

14:57 - plant taki, by go nie zabił z pałacu? ;v a nie ma prawa wiedzieć że tam jest

23:50 - raszuje pałace bez sprawdzania

25:18 - można ocenić samemu, ale ten wyskok z leadera 25:45, wygląda tak jakby upadając w oknie zauważył ct, że się rusza w jego kierunku, więc szybko skacze za okno zmieniając na broń w międzyczasie? przynajmniej ja tam widzę panikę..

podsumowując to demko: nie sprawdza miejscówek gdy nikogo nie ma w określonym promieniu, 3:47 no dla mnie ewidentnie go widział i się cofnął 6:16 dla mnie obv, 7:22 też obv.. chyba że jakimś cudem nie miał full flasha.. 9:56 i 10:40 strasznie dziwne dla mnie akcje, 11:38 panika ewidentna. i  14:57 na prawdę dziwny plant.. ja tak zawsze plantuje gdy wiem, że ktoś jest w tych pałacach.. i taki plant parę razy robił sc gdy kampiłem w pałacu całą runde, gdzie też nie mógł o mnie wiedzieć..

Najlepiej jak macie czas to obejrzyjcie całe demka, bo "co dwie głowy, to nie jedna"

Demko nr 2.(nie całe opisałem)

2:10 - raszyk rampy, no na pewno był pewny siebie.. 

5:37 - jak on go zauważył za tą półką? czy miał maindfuck że stoi przy oknie xd

6:23 - niby patrzy schody, ale rzuca nejda do konekta gdzie jest 2 ct

10:10 - wie o Tym ct co z skraca apsy, ale nie jestem pewny czy go słyszał?

11:55 - tu już kolejna obv sytuacja, idzie z kosą, zobaczył chłopa w pałacu że skraca, to cyk zmiana broni i piękny pick na HS

14:13 - kolejny obv i go widzi że tam kuca, więc uspakaja grę i się chowa

16:10 - wyskakuje z pałacu i sobie pakę plantuje xd miał tylko info iż z skraca ktoś rampę, a żyło 5 ct 

16:23 - nwm czy ja miałem laga demka, ale po strzałach ak jakby wracało do swojej pozycji nienaturalnie(?)

16:39 - może przypadek, ale mierzy przez kilka ścian w przeciwników?

Dalej nie oglądałem z braku czasu... 

:Win:

@ Opiekun SerweraONLY MIRAGE  @ Krejzol (Ty chyba też się zajmujesz oglądaniem demek)

zussex3.gif.07c105d65d918cc39972dc268c0bb131.gif

• Zasłużony

Obejrze to jeszcze dzis moze.

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Widze ze ostro ci sie nudzi :) 

Troche ode mnie co do pierwszego dema 

2;35 wydaje mi sie ze normalne jest to ze biegniesz do pewnego momentu na kosie a pozniej czekasz na jakis skrot od enemy 

3;47 Nie mam najlepszej pamieci ale prawdopodobnie mialem oglądac venthopa ziomka z teamspeaka bo venthopowalismy co mecz :)

4;13 dobry resp djump przeciwnik raczej nie mógl byc nigdzie indziej

6;16 czesto tak wybiegam

7;22 nic nie mam na swoje usprawiedliwienie lecz wydaje mi sie ze juz bylo pol mleko

9;56 byla dwojka graczy wiec zwykly plant imo

10;40 poruszalem sie na walku bo czekalem na ziomka od shorta a na ninjy widzialem lufę

11;38 nic ciekawego rzucilem sobie smoke`a na przejscie i jakiegos flesha podczas strefowania bokiem 

12;58 wszystko wyglada inaczej na 128tick a 32 dostalem glowe to zaczalem uciekac i tyle

14;57 było slychac grafitti

23;50 bylo cos pisane o scoutach na midzie 

25;18 widzialem czescia oka ze mida go nie ma a odrazu po zeskoczeniu na tą takjakby "podstawke" przy oknie slyszalem flesha 

To tyle ode mnie, nie zawsze wszystko siada idealnie przynajmniej w moich oczach ale nie widze nic nadzwyczajnego w tym demku wiec czekam na opinie adminow bo chyba ci zaszedlem za skóre :). Wyciaganie takich negatywnych wiadomosci to nie najlepsza rzecz bo gdybym chcial szukac to na ciebie tez bym wiele znalazł takze 3maj sie

• Zasłużony

2:35 - dziwna sprawa ale to nie jest mm wiec nic dziwnego ze nie sprawdza wszystkich pozycji

3:10 - raczej normalna akcja

3:47 - chyba chcial wykorzystac teammate do sprawdzenia czy jest czysto, albo wiedzial ze ktos tam jest +/-

4:13 - cala ta akcja jest strasznie słaba, za szybkie strzaly na typa zza tego ticketa i ten rush... w zadnej rundzie tak nie zrobiles bo byly typy -b

6:16 - tutaj to samo, gdyby ten schemat sie powtarzal co runde to bym zrozumial... -b

7:22 - -b

8:06 - czysto

8:28 - no o tym napisalem wyzej

9:56 - -b i to w c*uj xD

10:40 - +/-b

11:38 - moglbyc fart ale tak nie gra global xD 

12:54 - nic dziwnego

23:50 - imo tez sie nie spinal na gierke i tak na luzie wyszedl 

25:18 - +/- b

Gracz zostaje zbanowany po obejrzeniu jednego z demek. Pozdrawiam

• Super 1

image.png

• Zasłużony

cziter_zbanowany.png

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]