VIP CLYDE Opublikowano 29 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Nick podejrzanego: sc;666/✞ ᴄ ʜ ɪ ʟ ᴅ ✞ Nazwa Serwera: Only Mirage#1 SteamID/IP: STEAM_0:0:146440623 Data i godzina: Demka z 28.01 godzina 22-23, ale chodzi o całokształt Link do dowodów(Demko,SS,itp): 1: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210128-232702-1786131953-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2353.zip 2: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20210128-224813-1997118282-de_mirage-__PL_EU__StrefaSkilla.pl_____ONLY_MIRAGE_____128tr___WS__KNIFE__GLOVES__SKLEPSMS__MVP__FREEVIP___LiveServer.pl-2327.zip Rozpisanie Dowodów: poniżej Coś od siebie: Nasz top cziter, znaczy gracz, nabija sobie top1 od miesięcy i nikomu się chyba nie chce oglądać jego demek, bo nie gra obviusly.. wziąłem się za dwa demka z wczoraj, mogę jeszcze poszukać z innych dni kiedyś.. sc gdy ma pewność że nikt go nie ogląda, to robi błędy, ale jak już zostanie sam czy parę osób zginie to boi się, że go oglądają i się hamuje.. Demko nr 1. (jak sekundy delikatnie pomyliłem to sorrki, ale powinno być git) zaczniemy od dziwnych, ale też można powiedzieć normalnych akcji.. w pierwszej minucie podchodzi do rampy, ale stwierdza że jednak pójdzie na B, może być to taki odruch, ok nie ma co na siłę naciągać. (albo to w drugim demku jest, bo nie brałem tego pod uwagę) 2:35 - wybiega sobie z pałacu zupełnie nic nie sprawdzając.. z dziwnym movmentem 3:10 - ładna głowa trzeba przyznać 3:47 - idzie sobie do jungli, zmienia na nóż, nagle staje i daje krok w tył i wyciąga dgl.. (jak widać ct stał wcelowany) 4:13 - wybiega rampą i biegnie na tego typa z ct, też zupełnie nie sprawdza pozycji, tylko myszką ruszył tak o 6:16 - idzie na rampe i wcelowuje się pod schody i tapuje.. (8:28 też idzie rampe) 7:22 - i tutaj już proszę Państwa mała wpadeczka?! jak to możliwe Panie sc ;o wychyla i dojeżdża mida, dostaje fleshem ale podąża celownikiem za modelem(jakby nie miał flesha) i go zabija ;v 8:06 - no tutaj kwestia interpretacji, bo później już widać głowę przez smoke 8:28 - idzie na rampę i tym razem nawet nie sprawdza przy schodach jak w (6:16) 9:56 - wbiega na B nie sprawdzając nic, tylko od razu celuje w shorta, później plantuje dalej na nie sprawdzonym bsie.. 10:40 - tu już idzie na shifcie, ciekawe bo akurat na ninji siedzi chłop, 10:53 zrobił takiego bait bh jakby chciał by ten na ninji go zobaczył i zaczął do niego strzelać.. 11:38 - bardzo ciekawy flesh rzucony w panice, w model postaci, chyba już ręce spocone że chłop mu zaczyna wychylać na tych schodach(choć jeszcze go nie widać), a on nie ma broni w dłoni a później strzela fullauto z tej m4 jak silver jakiś, a to przecież global elita gracz XD 12:54 - tak się zatrzymał przy tych drzwiach w kuchni, w ogóle dziwny movement miał w tej rundzie 14:57 - plant taki, by go nie zabił z pałacu? ;v a nie ma prawa wiedzieć że tam jest 23:50 - raszuje pałace bez sprawdzania 25:18 - można ocenić samemu, ale ten wyskok z leadera 25:45, wygląda tak jakby upadając w oknie zauważył ct, że się rusza w jego kierunku, więc szybko skacze za okno zmieniając na broń w międzyczasie? przynajmniej ja tam widzę panikę.. podsumowując to demko: nie sprawdza miejscówek gdy nikogo nie ma w określonym promieniu, 3:47 no dla mnie ewidentnie go widział i się cofnął 6:16 dla mnie obv, 7:22 też obv.. chyba że jakimś cudem nie miał full flasha.. 9:56 i 10:40 strasznie dziwne dla mnie akcje, 11:38 panika ewidentna. i 14:57 na prawdę dziwny plant.. ja tak zawsze plantuje gdy wiem, że ktoś jest w tych pałacach.. i taki plant parę razy robił sc gdy kampiłem w pałacu całą runde, gdzie też nie mógł o mnie wiedzieć.. Najlepiej jak macie czas to obejrzyjcie całe demka, bo "co dwie głowy, to nie jedna" Demko nr 2.(nie całe opisałem) 2:10 - raszyk rampy, no na pewno był pewny siebie.. 5:37 - jak on go zauważył za tą półką? czy miał maindfuck że stoi przy oknie xd 6:23 - niby patrzy schody, ale rzuca nejda do konekta gdzie jest 2 ct 10:10 - wie o Tym ct co z skraca apsy, ale nie jestem pewny czy go słyszał? 11:55 - tu już kolejna obv sytuacja, idzie z kosą, zobaczył chłopa w pałacu że skraca, to cyk zmiana broni i piękny pick na HS 14:13 - kolejny obv i go widzi że tam kuca, więc uspakaja grę i się chowa 16:10 - wyskakuje z pałacu i sobie pakę plantuje xd miał tylko info iż z skraca ktoś rampę, a żyło 5 ct 16:23 - nwm czy ja miałem laga demka, ale po strzałach ak jakby wracało do swojej pozycji nienaturalnie(?) 16:39 - może przypadek, ale mierzy przez kilka ścian w przeciwników? Dalej nie oglądałem z braku czasu... @ Opiekun SerweraONLY MIRAGE @ Krejzol (Ty chyba też się zajmujesz oglądaniem demek) Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Obejrze to jeszcze dzis moze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sc;666 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Widze ze ostro ci sie nudzi Troche ode mnie co do pierwszego dema 2;35 wydaje mi sie ze normalne jest to ze biegniesz do pewnego momentu na kosie a pozniej czekasz na jakis skrot od enemy 3;47 Nie mam najlepszej pamieci ale prawdopodobnie mialem oglądac venthopa ziomka z teamspeaka bo venthopowalismy co mecz 4;13 dobry resp djump przeciwnik raczej nie mógl byc nigdzie indziej 6;16 czesto tak wybiegam 7;22 nic nie mam na swoje usprawiedliwienie lecz wydaje mi sie ze juz bylo pol mleko 9;56 byla dwojka graczy wiec zwykly plant imo 10;40 poruszalem sie na walku bo czekalem na ziomka od shorta a na ninjy widzialem lufę 11;38 nic ciekawego rzucilem sobie smoke`a na przejscie i jakiegos flesha podczas strefowania bokiem 12;58 wszystko wyglada inaczej na 128tick a 32 dostalem glowe to zaczalem uciekac i tyle 14;57 było slychac grafitti 23;50 bylo cos pisane o scoutach na midzie 25;18 widzialem czescia oka ze mida go nie ma a odrazu po zeskoczeniu na tą takjakby "podstawke" przy oknie slyszalem flesha To tyle ode mnie, nie zawsze wszystko siada idealnie przynajmniej w moich oczach ale nie widze nic nadzwyczajnego w tym demku wiec czekam na opinie adminow bo chyba ci zaszedlem za skóre . Wyciaganie takich negatywnych wiadomosci to nie najlepsza rzecz bo gdybym chcial szukac to na ciebie tez bym wiele znalazł takze 3maj sie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 2:35 - dziwna sprawa ale to nie jest mm wiec nic dziwnego ze nie sprawdza wszystkich pozycji 3:10 - raczej normalna akcja 3:47 - chyba chcial wykorzystac teammate do sprawdzenia czy jest czysto, albo wiedzial ze ktos tam jest +/- 4:13 - cala ta akcja jest strasznie słaba, za szybkie strzaly na typa zza tego ticketa i ten rush... w zadnej rundzie tak nie zrobiles bo byly typy -b 6:16 - tutaj to samo, gdyby ten schemat sie powtarzal co runde to bym zrozumial... -b 7:22 - -b 8:06 - czysto 8:28 - no o tym napisalem wyzej 9:56 - -b i to w c*uj 10:40 - +/-b 11:38 - moglbyc fart ale tak nie gra global 12:54 - nic dziwnego 23:50 - imo tez sie nie spinal na gierke i tak na luzie wyszedl 25:18 - +/- b Gracz zostaje zbanowany po obejrzeniu jednego z demek. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi