Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 15 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: około 5/6 godzin dziennie 4. Co chciałbyś zmienić: otóż jedyne co na tym serwerze chciałbym zmienić to atmosfera w niektórych momentach na chatboxie, tak to serwer jest bardzo dopracowany, wszystko dopięte na ostatni guzik. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc przede wszystkim naszym dwóm najlepszym moderatorą ogarnac działy, różne tematy oraz dac im więcej luzu przez pomoc im, mieli by więcej wolnego czasu zdecydowanie gdyby mieli kogoś do pomocy, chociaż nie sądzę że źle sobie radzą bo swoją pracę wyśmienicie wykonują ale odpoczynek się im należy i wtedy przydałby się ktoś do pomocy Dlaczego akurat ty?: Ponieważ już trochę zagłębiłem temat oraz mam dużo czasu wolnego który mogę przeznaczyć dla Strefy, może nie na tym stanowisku, ale przynajmniej się o nie staram, ważne jest aby ktoś był do pomocy, bo nie podejrzewam aby we 2 ta praca nie była męcząca oraz czasochłonna Staż na forum mam parę miesięcy ale aktywnych miesięcy nie próżnowalem od tamtego czasu 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem, ale nie za długo, był to okres gdy miałem dość csa i chciałem pomóc na forum, lecz jednak sytuacja materialna właściciela się zmieniła szybko i musiał sprzedać to co zbudował, a nowy właściciel nie był kimś komu chciałbym pomóc, dlatego lekko liznąłem tą funkcję ale nie całkiem. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na NIE! +/- podanie - wiek - wymagania "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 na nie -wiek -malo sie udzielasz -brak czasu online -brak postow +podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Ja jestem oczywisxie na tak -wiek +/- podanie +doświadczenie -no te wymagania... Ale to nadrobisz +miły 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na NIE -Wymagania -Wiek -brak czasu online 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na nie -wiek -wymagania +/- doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Na nie!!! To podanie to jest jakiś żart? -nie ogarniasz regulaminu forum, przypomnij sobie akcje ze mną -wiek -aktywność -podanie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 4.17 Osoba składająca podanie na rangę funkcyjną nie może posiadać ostrzeżenia na koncie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Podanie otwarte 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 xd na tak + obrazalski + brak doswiadczenia + wiek idealny kandydat 1 1 naura Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Lutego 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Na nie -wiek -staż -mała aktywność - pierwszy raz wg widzę jakiś twój post 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Na Nie -Wiek -Staż -mała aktywność Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jestem na NIE - Podanie - Wiek - Aktywność - Staż Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Odrzucam na prośbę autora. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi