Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. agvska Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 1. Imię: Agata 2. Wiek: 20 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Nie jestem w stanie określić godzinowo, lecz praktycznie rzecz biorąc, jestem na forum cały dzień, w weekendy może troszkę rzadziej niż w tygodniu, lecz wciąż jest to dużo czasu. 4. Co chciałbyś zmienić: Na chwilę obecną nie widzę konieczności zmian, ze względu na to, że całe forum jest dopracowane. Ewentualnie dołożenie kilku działów dotyczących gry czy pomocy graczom, np. poradnik jak znaleźć i spakować ss'y oraz wrzucić je na forum, ze względu, że dużo osób pyta o te rzeczy na czatpudełku. 5. W czym chciałbyś pomóc: Przede wszystkim chciałabym pomóc pozostałym moderatorom w obowiązkach, bo nie jest ich wcale mało, a dodatkowo pomagać nowym użytkownikom znaleźć odpowiednie dla nich działy, pomóc w razie innych pytań. Dbać o porządek na forum, aby każdy temat został odpowiednio ulokowany lub w przypadku czasu - zamknięty. Mogłabym również pomóc w utrzymywaniu porządku z niepotrzebnym spamem lub treścią nieodpowiednią. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę, że jestem osobą systematyczną, wywiązuję się z własnych obowiązków. Jestem na ogół osobą spokojną, lecz jak każdy posiadam granice, przez co nie daje sobie wejść na głowę. Tak jak inni zdążyli zauważyć, nie jestem miłą osobą, lecz, gdy chodzi o pomoc innym jestem zawsze miło nastawiona. Wobec siebie i innych jestem nieco krytyczna, lecz nie oznacza to, że dystans do siebie nie jest mi znany. 7. Staż na forum: Na forum jestem od 15 września 2020r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, ale chcę się sprawdzić w owej funkcji, dlatego również liczę na wsparcie. Minimalnie 18 lat + 10 dni online - Minimalnie 300 postów +/- Rozpoznawalność oraz aktywność + Znajomość ortografii i zasad pisowni + Wysoka kultura osobista + Brak ostrzeżeń na koncie + 4 3 4 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Właściwa osoba na właściwym miejscu Jestem oczwysxie na tak +miła +podanie +wiek -doświadczenie +/-wymagania ++++ortografia +sympatyczna +wydaje mi się, że szybko nie ucieknie No co tu dużo mówić BRAĆ PÓKI CIEPŁE 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem Tu Neutralny z przechyleniem na Nie, głównie przez zachowanie. +wiek -/+ wymagania - zachowanie na sb, bez kultury, nie raz wręcz chamskie zachowanie. -/+ aktywność 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Huzzi Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 na tak +wiek +miła +/- podanie -wymagania 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem na Nie - Podanie -Wymagania -Prowokacyjna -Mało pomocna -Zależy ci tylko na kolorku rangi , a nie na funkcji -Brak kultury (masz dopiero 20 lat ciekawe co będzie jak będziesz miała 30 lub 40 ) 2 3 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na minus - stronnicza, prowokacyjna w piśmie, mało empatyczna i pomocna. Po wczorajszych wypowiedziach na CzatBoksie - osoba która nawołuje graczy do tego aby nie grali na danym serwerze nie moze pełnic funkcji Moderatora. Moderator cechuje się neutralizmem, zachętą, pomocną dłonią i przede wszystkim bezkonfliktowością. Na NIE. 2 4 Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tajemnica Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Natural bo nie miałam styczności z przewagą na Nie- biorąc pod uwagę wczorajsze wypowiedzi względem dusta „na tym serwerze to chyba sami admini siedzą” plus pisanie na czacie do EsX jaką głupotę popełnia grając u nas na serwerze. szczerze powiedziawszy nie neguje Twoich dobrych intencji wobec forum i sieci ale patrząc przez pryzmat wyżej komentujących i tego co zrobiłaś wczoraj skłaniam się na nie. Moderator to wizytówka sieci- powinien być kulturalny, pomocny i gasić konflikty zamiast je zaogniać. Nie wspomnę o stronniczości. Popracuj więcej nad zachowaniem i tolerancja- mniej gniewu, więcej empatii a będzie cacy. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem na NIE - prowokacyjna +/- wymagania +/- aktywność 1 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na tak +wiek +mila +pomocna +chcialbym to zobaczyc jak ma moda takze tego pozdrawiam :* 1 2 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na NIE -prowokacyjna +Wiek -/+ Wymagania -/+Aktywność 1 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Co tu dużo mówić: + Czas który spędza na forum. + Wiek + Ortografia i interpunkcja + Ładnie napisane podanie + Bezkonfliktowa + Na duży plus na pewno zasługuje to że zna ją raczej już cała sieć, myślę że jednogłośnie każdy zgodził by się ze mną i dał swoje poparcie. Myślę, że można dać szansę Brać póki nie uciekła! 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 +/- staz + wiek + aktywnosc - zwolnila mnie z firmy ;( - oszukuje wystawiajac faktury Jestem za daniem szansy 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 na nie? XD -prowokacje -brak postow -brak czasu online -jak patrzę na podanie to oczy mnie bolą +jest jakiś? 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 + wiek +/- aktywność + podanie pięknie napisane + ortografia i interpunkcja - zachowanie - potrzebuje psychologa Na TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 + Spora aktywność + Ortografia i interpunkcja na wysokim poziomie + Ładne, schludne podanie + Rozpoznawalność na duży plus - Doświadczenie, ale każdy się kiedyś tego uczył Oczywiście na TAK 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ StaraGwardia Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na NIE -prowokacyjna -stronnicza +/- aktywność 1 1 2 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 30 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Jestem na NIE! +wiek -prowokacyjna -zachowanie +/- wymagania -stronnicza -podanie nie przekonuje +chęci 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Oczywiście, że nie!!! -jako moderator powinnaś być bardziej bezstronna, a ty ewidentnie jesteś po stronie kogoś znajomego. -doświadczenie -czas -moderator powinien udzielać pomocy komuś innemu, a nie olewać poszczególne osoby i nie wykazywać skruchy. -podanie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Po 1 jezeli ubliżasz mojemu serwerowi cos w stylu, nie graj na 1 graj na 2, to juz jestes dla mnie dzieciakiem bez rozumu i dlatego danie Ci rangę Moda nie wchodzi w grę. Po 2 . Polecam najpierw wziac sie za siebie i pokazac ze jest inaczej bo na ta chwile naplulbym ci za przeproszeniem na buta. Po 3. Czatbox nie służy do oczerniania naszych sieciowych serwerów tylko go rozmów na inne tematy niż te co widzieliśmy wcześniej. Nope @ majA;^ Mowi to kobita co mnie od psow wyzywala. Zamilcz proszę Cie ... 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ majA;^ Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @ agvska jak najbardziej na TAK + miła + pomocna + wiek + chęci + podanko schludne, bez zbędnych wiadomości, aż chce się czytać - doświadczenie ale wierzę, że uda ci się z łatwością je nabyć, od czegoś trzeba zacząć W dniu 30.01.2021 o 21:54, Tery napisał: Po 1 jezeli ubliżasz mojemu serwerowi cos w stylu, nie graj na 1 graj na 2, to juz jestes dla mnie dzieciakiem bez rozumu i dlatego danie Ci rangę Moda nie wchodzi w grę. Po 2 . Polecam najpierw wziac sie za siebie i pokazac ze jest inaczej bo na ta chwile naplulbym ci za przeproszeniem na buta. Aj@ Tery hipokryta, najpierw mówisz, że Agata jest dla ciebie dzieciakiem bez rozumu, po czym mówisz, że byś na nią pluł? I kto tu się zachowuje jak dziecko? Nikt nie pyta co byś zrobił, takie komentarze zachowaj dla siebie 9 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 + miła + pomocna + wiek + chęci + podanko schludne, bez zbędnych wiadomości, aż chce się czytać . Na mocne Tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 + piekna pani + pomocna + spokojna +chęci + fajnie napisane podaneczko Na tak 1 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi