Użytkownik Diego77PL Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Imię: Krzysztof Wiek: 43 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: chce pomagać i trzymać porządek na serwerze Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Coś o sobie: Jestem Ratownikiem Medycznym ambitnym sumiennym i staram sie wszystkim pomagac 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diego77PL Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Proszę o Pozytywne rozpatrzenie mojej prośby z góry dziękuję Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 DOBRA rozwalił mnie tym podaniem XDDD No na Nie, nie ma o czym mowić nawet admina nie masz. +wiek -konto pod podanie --- brak admina - podanie na kolanie PS. nie piszemy pod swoim podaniem masz opcje edytuj tam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 XDDDDDDDD na nie -podanie -konto pod podanie -brak admina -nikt cie nie zna -jak chcesz utrzymywać porządek na serwerze zapraszam do działu podań o admina, opiekun jest zbędny +wiek (Nie znam cię więc też coś może być nie tak) -wypowiada się pod własnym podaniem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diego77PL Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 jak mnie możesz znac jak nie grasz na tym serwerze DD2 # Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na NIE -Podanie napisane na kolanie -Wypowiadanie się w swoim podaniu -brak admina +wiek -nie spełniasz wymagań -doświadczenie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam. Od razu mówię, żebyś napisał najpierw podanie na Admina, a dopiero potem na opiekuna. Ogólnie to zajebiście, że chcesz pomóc. A i używaj opcji edytuj. Na razie na nie. +++wiek -podanie -brak admina Pozdro Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 30 Stycznia 2021 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Na NIE - podanie - wypowiadanie się pod swoim podaniem - brak admina - wymagania - zerowa aktywność na forum - konto pod podanie + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Manto_Vip Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 - założone konto Randomowe - wiek - brak wymagan zamknij to w uj Pisząc do mnie na GG bądź STEAM, pamiętaj zawsze aby się przedstawić i od razu opisać swój problem, unikając wiadomości typu: "Siema, jesteś?". Pamiętaj również o stosowaniu zasad poprawnej polszczyzny i zachowaniu kultury – w zamian za poświęcony mój czas na rozwiązanie Twojego problemu oczekuję szacunku. Nie poganiaj, nie obrażaj, nie wysyłaj nowej wiadomości – pierwsza nie powinna zostać pominięta. Jeżeli się dostosujesz do tych zasad, to na pewno odpowiem i spróbuję jak najszybciej i najlepiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Co ??? Hahahaa XD Jestem na nie: -Wiek -brak jakiego doświadczenia -konto pod podanie -wypowiadanie się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 30 Stycznia 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zaczynając od tego, że rozmawiałem z Tobą na ten temat i wiem co jest hallo + wiek + rozpoznawany na srv - steam - brak stażu na forum - opiekun już jest Wiem, że miało być o admina ale tu jestem na nie. Odnieś się do Naszej rozmowy i złóż tam gdzie trzeba gdy zrobisz co trzeba ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ brook1yn. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Diego znam Cię na serwerze tak jak inni gracze. Jedni mają dobre zdanie drudzy złe. + rozpoznawalny na serwerze + wiek reszta na minus Mówiłeś mi ostatnio na serwerze , że posiadasz konto steam. Złóż najpierw podanie na admina / szybka rekrutacja jest otwarta a wtedy się staraj o coś więcej. Prędzej było tutaj dwóch opiekunów za czasów iksia i mnie. Zapraszam Cię do złożenia podania mordko , napisz do mnie dopowiem Ci co jak itp Teraz jestem na "NIE" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl!nDMaN Opublikowano 30 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Diego znam Cię z serwera, jesteś rozpoznawalny. Spędzasz dosyć dużo czasu na serwerze. Miły i sympatyczny facet. + wiek + rozpoznawalny - konto Steam - konto pod podanie - brak doświadczenia - brak admina Jak narazie na „Nie”. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ty chyba na admina chcesz złożyć. Nie ten dział. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi