Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

MODERATOR - [GENERAL ALADEEN]

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagania:

Minimalnie 18 lat, +

10 dni online, +

Minimalnie 300 postów, +

Rozpoznawalność oraz aktywność, +

Znajomość ortografii i zasad pisowni, +

Wysoka kultura osobista, +

Brak ostrzeżeń na koncie. +

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 38 lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Około 3-4 godziny dziennie, ale postaram się poświęcać więcej czasu. Dotychczas zaglądam na forum praktycznie codziennie.
4. Co chciałbyś zmienić: Mam kilka pomysłów w głowie, ale czasami daje też propozycje w tematach w działe z propozycjami dot forum. ;)
5. W czym chciałbyś pomóc:  Na wszystkim co potrzebuje większej lub mniejszej pomocy od strony moderatora oraz wymagające jego interwencji, m.in:

- Zamykanie, otwieranie, przenoszenie tematów.

- Pilnowanie porządku, aby użytkownicy stosowali różnego rodzaju potrzebne wzory do danego wątku.

- Dodawanie brakujących prefiksów w poszczególnych tematach, aby forum było uporządkowane i ładniej wyglądało.

- Przerzucanie tematów, które nie spełniają wymogów do kosza, np. reklamy w złych działach.

- Służenie pomocą każdemu potrzebującemu użytkownikowi lub też administracji.

- Trzymanie pewnej i stanowczej dyscypliny na forum, gdy zachodzi taka potrzeba.

- Nie sypać warnami na prawo i lewo. Tylko w pierwszej kolejności upomnieć daną osobę.

- Pomagać przy skargach, tam gdzie nie będzie wymagana interwencja członków administracji (j@, administratora). Ponadto przy różnorakich konfliktach pomiędzy użytkownikami forum, skupiłbym się na szukaniu jak najlepszego wyjścia dla obu stron.

- Wyszukiwać multikonta.

6. Dlaczego akurat ty: Od początku mojej kariery tu na sieci zaczynałem jako ubt cs 1.6, potem zrezygnowałem z braku czasu, sądze że sie sprawdziłem  (powiedziałbym, że nadal się sprawdzam ). Od dłuższego czasu jestem redaktorem sieci, chyba nikt nie miał nigdy zastrzeżeń do mnie, i do mojej (nazwijmy to tak ładnie) pracy. Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny.
7. Staż na forum: Rok i trzy miesiące
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Jeśli mam być szczery, nigdy nie miałem styczności ze stanowiskiem moderatora, niemniej jednak uważam, że potrafię się odnaleźć. Moim celem jest odciążyć członków administracji z obowiązków moderacyjnych, dążyć do doskonalenia forum, nie wszczynać konfliktów oraz służyć pomocą.

Za każdą opinię dziękuję z góry! Nawet i po piwku postawić mogę!  pijemy2.gif.c8e0df6724246ae473e3ff494efe7fdf.gif

• Ha ha 5
  • Wow! 2
  • WTF 1
  • Użytkownik

Generał jak Cię lubię to chyba troszkę namieszałeś :D Podobno dostałeś degrada z ubt ? 

Biorąc pod uwagę resztę podań to i tak najlepiej wypadasz, bo jako jedyny spełniasz wszystkie wymagania. Ode mnie TAK. Jak się chłopina nie sprawdzi to zawsze można mu rangę zabrać :) P.S To, że nie dał rady na ubt nie oznacza, że nie da na modzie - Inny zakres obowiązków. Z tabletu/telefonu może wykonywać swoje zadania a jak widać spędza na forum mnóstwo czasu (A oto w tej pozycji najbardziej chodzi)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Na TAK

+Spełniasz wymagania

+wiek

+chęć

+Podanie

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem na Tak

posty +++

czas online +++
wiek +++

chęci +++

rozpoznawalny +++

ortografia +++

widać go na forum +++

podanko +++

No ogólnie spełnia wymagania więc dla mnie okres próbny mu się należy :) 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

+wiek

+staz

+/- aktywnosc

-podanie

Mozna dac szanse :D

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

• Użytkownik

Wiadomo co potrafisz odpierdzielic, ale ja dałbym szansę.

+ Wiek
+ Staż
+ Znany
- Potrafi czasem odwalić :c

• Dzięki 1

"Za braci pójdę w ogień!"

• Użytkownik

Jestem na TAK

+Wiek

+Staż

+Godziny

+Wymagania

- Jedyny minus to to, że jako redaktor tworzysz tematy które nie wymagają wysiłku. 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem na TAK

+Wiek

+Podanko

+Chęci

+Brakuje moderatorów 

+Godziny

+Wymagania

Brać go :D

• Lubię to! 1
  • LEGENDA

+staż 

+aktywność 

+wiek 

- szybko da się ciebie wyprowadzić z równowagi :/ co pokazuje niedawna skarga :P 

Jestem za daniem szansy. 

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Użytkownik

Na byłej sieci co byłeś razem ze mną wiele się, działo, a nawet sam Ci dawałem degradacje, ale nie ma co wyciągać brudów ludzie się, zmieniają (może?).

Jestem za daniem szansy

+ Wiek

+ Aktywność

+ Staż 

- Wywiniesz czasem coś głupiego, ale u Ciebie to już chyba norma xD 

• VIP
VIP

Jestem za daniem szansy

+wiek

+staż 

+/- aktywność 

+podanie 

+chęci

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Odpowiedni następca, jestem zupełnie na tak:

+ Wiek

+ Staż

+ Aktywność

+ Bezbłędne pojęcie funkcji

• Lubię to! 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Użytkowniczka

pamiętam Cię z poprzednich sieci i dużo krzywych akcji było, ale minęło dużo czasu i każdemu w końcu należy się szansa

+ wiek
+ doświadczenie
+ staż 
+/- podanie

jestem za daniem szansy.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Raczej każdy go zna, staż naprawdę długi, nie szuka zaczepek na siłę. Pozostaniesz pod obserwacją Administracji, okres próbny 2 tygodnie!

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Wow! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]