GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Wymagania: Minimalnie 18 lat, + 10 dni online, + Minimalnie 300 postów, + Rozpoznawalność oraz aktywność, + Znajomość ortografii i zasad pisowni, + Wysoka kultura osobista, + Brak ostrzeżeń na koncie. + 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 38 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Około 3-4 godziny dziennie, ale postaram się poświęcać więcej czasu. Dotychczas zaglądam na forum praktycznie codziennie. 4. Co chciałbyś zmienić: Mam kilka pomysłów w głowie, ale czasami daje też propozycje w tematach w działe z propozycjami dot forum. 5. W czym chciałbyś pomóc: Na wszystkim co potrzebuje większej lub mniejszej pomocy od strony moderatora oraz wymagające jego interwencji, m.in: - Zamykanie, otwieranie, przenoszenie tematów. - Pilnowanie porządku, aby użytkownicy stosowali różnego rodzaju potrzebne wzory do danego wątku. - Dodawanie brakujących prefiksów w poszczególnych tematach, aby forum było uporządkowane i ładniej wyglądało. - Przerzucanie tematów, które nie spełniają wymogów do kosza, np. reklamy w złych działach. - Służenie pomocą każdemu potrzebującemu użytkownikowi lub też administracji. - Trzymanie pewnej i stanowczej dyscypliny na forum, gdy zachodzi taka potrzeba. - Nie sypać warnami na prawo i lewo. Tylko w pierwszej kolejności upomnieć daną osobę. - Pomagać przy skargach, tam gdzie nie będzie wymagana interwencja członków administracji (j@, administratora). Ponadto przy różnorakich konfliktach pomiędzy użytkownikami forum, skupiłbym się na szukaniu jak najlepszego wyjścia dla obu stron. - Wyszukiwać multikonta. 6. Dlaczego akurat ty: Od początku mojej kariery tu na sieci zaczynałem jako ubt cs 1.6, potem zrezygnowałem z braku czasu, sądze że sie sprawdziłem (powiedziałbym, że nadal się sprawdzam ). Od dłuższego czasu jestem redaktorem sieci, chyba nikt nie miał nigdy zastrzeżeń do mnie, i do mojej (nazwijmy to tak ładnie) pracy. Jestem chętny do pomocy, sumienny, względnie spokojny i kulturalny. 7. Staż na forum: Rok i trzy miesiące 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Jeśli mam być szczery, nigdy nie miałem styczności ze stanowiskiem moderatora, niemniej jednak uważam, że potrafię się odnaleźć. Moim celem jest odciążyć członków administracji z obowiązków moderacyjnych, dążyć do doskonalenia forum, nie wszczynać konfliktów oraz służyć pomocą. Za każdą opinię dziękuję z góry! Nawet i po piwku postawić mogę! 5 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik babcianazgul. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Generał jak Cię lubię to chyba troszkę namieszałeś Podobno dostałeś degrada z ubt ? Biorąc pod uwagę resztę podań to i tak najlepiej wypadasz, bo jako jedyny spełniasz wszystkie wymagania. Ode mnie TAK. Jak się chłopina nie sprawdzi to zawsze można mu rangę zabrać P.S To, że nie dał rady na ubt nie oznacza, że nie da na modzie - Inny zakres obowiązków. Z tabletu/telefonu może wykonywać swoje zadania a jak widać spędza na forum mnóstwo czasu (A oto w tej pozycji najbardziej chodzi) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Na TAK +Spełniasz wymagania +wiek +chęć +Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jestem na Tak posty +++ czas online +++ wiek +++ chęci +++ rozpoznawalny +++ ortografia +++ widać go na forum +++ podanko +++ No ogólnie spełnia wymagania więc dla mnie okres próbny mu się należy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 +wiek +staz +/- aktywnosc -podanie Mozna dac szanse 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Wiadomo co potrafisz odpierdzielic, ale ja dałbym szansę. + Wiek + Staż + Znany - Potrafi czasem odwalić :c 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Jestem na TAK +Wiek +Staż +Godziny +Wymagania - Jedyny minus to to, że jako redaktor tworzysz tematy które nie wymagają wysiłku. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Jestem na TAK +Wiek +Podanko +Chęci +Brakuje moderatorów +Godziny +Wymagania Brać go 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Lutego 2021 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 +staż +aktywność +wiek - szybko da się ciebie wyprowadzić z równowagi co pokazuje niedawna skarga Jestem za daniem szansy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Na byłej sieci co byłeś razem ze mną wiele się, działo, a nawet sam Ci dawałem degradacje, ale nie ma co wyciągać brudów ludzie się, zmieniają (może?). Jestem za daniem szansy + Wiek + Aktywność + Staż - Wywiniesz czasem coś głupiego, ale u Ciebie to już chyba norma Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 7 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Jestem za daniem szansy +wiek +staż +/- aktywność +podanie +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 10 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Odpowiedni następca, jestem zupełnie na tak: + Wiek + Staż + Aktywność + Bezbłędne pojęcie funkcji 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka luxanna;^^ Opublikowano 10 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 pamiętam Cię z poprzednich sieci i dużo krzywych akcji było, ale minęło dużo czasu i każdemu w końcu należy się szansa + wiek + doświadczenie + staż +/- podanie jestem za daniem szansy. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Raczej każdy go zna, staż naprawdę długi, nie szuka zaczepek na siłę. Pozostaniesz pod obserwacją Administracji, okres próbny 2 tygodnie! 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 11 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi