Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cukierkoova Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Nick: Cukierkoova Imię: Roksana Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Generalnie myślę, że w zależności od wykonywanych obowiązków ten czas może być zróżnicowany. W redakcje od czasu pierwszego sprawowania obowiązków wkładam serduszko oraz cały wolny czas. Większość publikacji dodawana przeze mnie byłaby po godzinie 15, dlatego iż w domu posiadam tylko jeden komputer a chcę, żeby moje prace były na najwyższym poziomie. Opisz siebie: Jestem Roksana, mam rocznikowo 19lat. Mój staż na forum rozpoczął się w Sierpniu 2018 roku. W tym czasie sprawowałam funkcje admina serwera głosowego TS3.Moja aktywność na forum przez następne kilka lat była niewielka, dlaczego? Zrobiłam jeden głupiutki błąd nazwa, którą sobie nadałam zawierała moje imię. Był czas i sumie nadal jest, w którym wstydziłam się tegoż nicku. Dopiero w 2021 stwierdziłam, że parę złotych dla lepszego samopoczucia różnicy mi nie zrobi. Jestem osobą dość komunikatywną, jak widać lubię się rozpisać, ale to chyba atut aplikując na redaktora. Uczęszczam do technikum na kierunku technik hotelarstwa, przede mną ostatni rok. Czuję wielką ulgę, ponieważ kierunek, który wybrałam jest jedną wielką katastrofą. Nie masz gdzie iść? Idź na hotelarstwo! - Młodszym użytkownikom od razu odradzam wyboru tej szkoły, ale co kto lubi. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło przez ostatnie lata wyrobiłam certyfikat baristy, jestem z tego bardzo dumna. W niedalekiej przyszłości zamierzam aplikować również na redaktora FP. Jeśli chodzi o mnie jestem bardzo ambitna, pracowita i staranna – niczym pszczółka. Dlaczego akurat Ty?: Zawsze pytania tego typu są trudne, dlaczego akurat ja? Posiadam duże doświadczenie oraz jestem kreatywna. Prace redaktora na forum wykonuję już od około 3lat. Wiadomo początki były trudne, ale od zawsze czułam smykałkę do wykonywania tych obowiązków. Przez te trzy lata było wiele upadków, ale jak widać jeszcze się nie poddałam i może to ukształtowało w pewnym stopniu mój charakter. Wspominając o tym, że jestem kreatywna, co bym wprowadziła? - Rozwinęłabym bardziej serie forumowe, dodając zabawy, w których każdy mógłby poznać każdego. Mam tutaj na myśli coś w stylu „szybkich zabaw” np. „Jaki to użytkownik?” - redaktor wybiera losowego użytkownika, opisuje go a zadaniem użytkowników jest odgadnięciem, kto to! - Dodanie jednej bądź kilku kategorii zabaw, za które można zdobyć punkty a następnie wymienić je na vipa. Myślę, że to idealna rekompensata dla aktywnych użytkowników, wspierających dział redakcji. Doświadczenie: Jak już wspominałam zajmuje się redakcją przez około 3lata. Co mogę powiedzieć po tych 3latach? Czuje, że umiejętności, które nabyłam oraz wiedza mobilizują mnie do dalszej pracy. Skupiam się głównie na estetyce, dobra praca wizualna to połowa sukcesu. Jestem wolnym strzelcem, ale praca w grupie nigdy nie była dla mnie problemem. W wywiadach staram się o to, żeby nasz użytkownik czuł się komfortowo, przez co dużej mierze prowadzę z nim rozmowę opowiadając również o sobie. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Całokształt oceniam na 7 Przykładowy wywiad/artykuł: 1 / 2 Kontakt: Forum, gg , ts3, fb ┌──────────────────────────────┐ Znajomość zasad ortografii, gramatyki i interpunkcji Pisanie sensownych postów Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu Posiadane 40 postów Umiejętność czytania ze zrozumieniem Znajomość regulaminu Minimum 15 lat Brak ostrzeżeń na forum └──────────────────────────────┘ 2 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Młodyy Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 (edytowane) Na WIELKIE TAK + spełniasz wszystkie wymagania + robisz śliczne artykuły + piękne podanie + ortografia + pomysłowość + doświadczenie @ Flexx\1\3\4 mam większe Edytowane 31 Stycznia 2021 przez niktważny Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ snax Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Na JESZCZE WIĘKSZE TAK + wymagania + podanie kox wygląda + doświadczenie + wiek + ortografia + ciekawe ciekawostki robisz xd 1 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Oczywiście na tak + Wszystkie wymagania spełnione + Przykładowe prace na solidnym poziomie + Doświadczenie na owej randze + Fajne pomysły na zabawy redakcyjne ps: W podpunkcie "Doświadczenie" w ostatnim zdaniu zjadłaś chyba jedno "w" ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 31 Stycznia 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jestem na TAK +wymagania +doświadczenie +wiek +ortografia +podanie +zajebiste artykuły 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jestem na TAK +Podanie +doświadczenie +wiek +Wymagania Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 37 minut temu, snax napisał: Na JESZCZE WIĘKSZE TAK ja większe TAK Ładne oraz schludne podanie, spełniasz wymagania, wiek jest git, fajne ugłem artykuły robisz "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Na TAK +wiek +doświadczenie +aktywność +ładna 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik babcianazgul. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jako, że babcia lubi wszystkie dziewczyny to będę na tak. Poza tym dała mi lajka pod zdj to mocno zaplusowała. Dobra osoba z niej + wiek + posty + taki mam kaprys TAK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 O chuj ale te podanie jest kozackie dziolcha +wiek +++podanie +doświadczenie OGROMNE TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tak +Wiek +Aktywność +Podanie +Ortografia +Interpunkcja brakuje z 3/4 tylko przecinki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Tak!!! +wiek +podanie +ogarnia sprawy +botek Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 + Wiek + Zangażowanie + Pomoc się zawsze przyda + ortografia i interpunkcja + Chęci + komunikatywna osoba + Staż na forum Pare słów odemnie: Kobitka zna się na rzeczy i wie co w trawie piszczy. Ma doświadczenie w tym fachu oraz często i tam wspomaga redakcję. Jest bardzo dobra, w tym co robi, więc nie widzę tak naprawdę żadnych przeciwwskazań do sprawowania tej funkcji przez Roksanke. Mam nadzieję, że czasowo ogarniesz sobie jakoś wszystko i pełnym powerem dasz swoją osobą nieco odświeżenia. Na forum jest nie od dziś, więc ranga prawdopodobnie to będzie tylko formalność. Powodzenia i oczywiście na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Oczywiście na TAK +spełnia wszystkie wymagania +pisze sensowne posty +jest miła i kulturalna +REDAKTORKA Z ZAMIŁOWNIA Pozdrawiam i powodzonka ^ ^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Raczej nie ma się nad czym zastanawiać tylko akceptować + Podanie + Ortografia + Spełnione wymagania + Doświadczenie + Chęci Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Lutego 2021 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi