Użytkownik `Costry. Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Imię: Konrad Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc obecnemu opiekunowi i go troszkę odciążyć . Myślę że nadam się na to stanowisko i pomogę trochę serwerowi. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JB Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Dogadamy się Coś o sobie: Mam na imię Konrad mam 18lat W wolnym czasie gram w piłkę nożną, majsterkuje przy aucie i oczywiście gram w cska Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Jestem na TAK + Aktywność na serwerze + Wiek + Wsparcie finansowe + Staż na serwerze - Brak aktywności na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 tak +posiada już admina "Starszego" +wiek +/-wsparcie finansowe +Staż -wypowiadaj się częściej na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 31 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 na tak +posiada już admina (starszego ) +/-wsparcie finansowe +wiek +Staż - forum :c 1 "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Lutego 2021 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi