Użytkownik ShyNatka Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Nick: ShyNatka Wiek: 17 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199102546150/ Link do gametracker'a: http://www.gametracker.com/player/ShyNatka/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 2-3 Wiedza o SM [0/10]: 4 Ale chce się dalej uczyć (Byłam adminką na 1 serwerze ale przez lcizna przerwe nie pamiętam za duzo komend) Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Jestem Natka mam 17lat urodziłam się w Niemczech. Mieszkam na Śląsku. 1.5h od Katowic. Grałam w cs w 2016 i jeszcze wczesniej w 1.6. Myślę ze idealnie wpasowałabym się w to stanowisko gdyż posiadam bardzo wysoką kulturę osobistą, lubię pomagać, jestem miła i sympatyczną osobą (Za wszystkie błędy w pisowni przepraszam) Z góry dziękuje za samo sprawdzenie podania Z poważanie Natalia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zanzi Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Siema natka +wiek +prime i mikro -gt -sm -mało znana Obecnie jestem na NIE. Ani razu cię nie słyszałem na serverze, popracuj nad gt i częściej się odzywaj 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Hejo, + Wiek +/- SM - GT Nie wiem co jeszcze dać. Grasz u nas od 2 dni, nie zdążyłem Ciebie spotkać ani razu. Nie mogę ocenić kultury/zachowania. W tej chwili jestem na NIE. Pograj z nami jeszcze, daj się poznać i złóż podanie za tydzień. Pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Hejka + wiek +/- sm - gt Absolutnie Cię nie kojarzę z serwera także ciężko się jest wypowiedzieć. Pograj troszkę więcej, odzywaj się i złóż ponownie podanie za tydzień. Na Nie Pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Buźkaa Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 hejka :) +wiek -gt -sm +mikro/prime Obecnie jestem na NIE. Za krótka grasz na serwerze aby można było cię poznać. Pograj dłużej i złóż podanie ponownie. Pozdro z fartem 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @ Admin CS:GO AWP#1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czupson_ Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Hejka +wiek -gt +/-sm + prime +mikro Grasz u nas od niedawna. Spotkałem Ciebie z dwa razy na serwerze. Moje pierwsze wrażenie to, że jesteś w porządku osobą, ale musisz więcej pograć, żeby móc Cię lepiej poznać. Teraz jestem na NIE, ale śmiało złóż podanie jak dłużej z nami pograsz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 2 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 witam bylem ostatnio na serwerze i widac ze sie angazujesz, probojesz rozmawiac z graczami itp. -gt +checi +/- sm Na razie na NIE. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Siema, Na strefie grasz 3 dni narazie pograj jeszcze 2/3 tygodnie i napisz podanie jeszcze raz narazie odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi