Użytkownik∙ snax Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Nick: @ Tery Opis: Najlepszy właściciel serwera i ogólnie najlepszy użytkownik na tym forum nie wiem czemu tak dużo osob sie z niego śmieje w sumie ja też xd ale nie ważne najlepszy właściciel sieci itp. Tery idz na właścicela sieci. we no zrob serwer only awp cs 1.6 Edytowane 1 Lutego 2021 przez snax 2 8 1 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Mam za trudny charakter na Właściciela Sieci, ale dzięki za wsparcie. Pozdrawiam @ kamiL;^ Szkoda , że tak pierdolić tylko na publicznym potrafisz a na steamie siedzisz cicho jak pizda i bronisz tego dziecka z ktorym grasz, polecam wyjść na dwór bo od tego siedzenia przy kompie wam już odpierdala na umyśle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ majA;^ Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @ snax udajesz? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Ludzie sie z niego nie smieją, ale za pisanie czegos takiego do kobiet to raczej szacunku nie dostanie X_D Podpisuje sie pod pochwala @ Tery to co mialem cie na steam wyzywac? X_D dodalem cie, bo chcialem sie zapytac czego mam bana, a ty mowisz, ze na steamie siedze cicho jak pizda? X_DD? Edytowane 1 Lutego 2021 przez kamiL;^ 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DotykKsiędza Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 @ kamiL;^ Dobrze że tylko taki wyszczekany jesteś przy @ majA;^ przypomnij sobie co pisałeś @ Tery na steam XD a potem coś pisz 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 "ile mam lat? chuj cie to" stary a glupi 1 TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik G@ngst@ Opublikowano 1 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Gość co narobił w pewnym momencie syfu przez jego wymysł z UBT i nie ma za grosz kultury oraz do nikogo szacunku powinien dostać kopa z sieci a nie xDD 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 16 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Gratulację, oby tak dalej! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 14 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi