Użytkownik∙ Kacper5430 Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Nick: Kacper5430 Imię: Kacper Wiek: 15 w tym roku Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: 4/5 godzinek Opisz siebie: Jestem znudzonym życiem prawie 15 latkiem, szukam zajęcia no forum na którym głównie siedze, na forum spędzam dużo czasu w ciągu dnia i dodatkowa robota by mi nie przeszkadzała. Dlaczego akurat Ty?: Ponieważ mam dużo czasu, jestem kreatywny oraz lubię wyzwania, myślę że nadam się na to stanowisko, bynajmniej tak mi się tylko zdaje. Doświadczenie: Kiedyś prowadziłem Fanpage kanału sporego Youtubera, nie wiem czy mogę to zaliczyć jako doświadczenie Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): ogólnie gramatyki 6, interpunkcji 7, ortografii 7 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Nie chciałbym zaburzać żadnymi nowymi propozycjami, wyjdzie w praniu, na razie chciałbym wspomóc załogę redaktorów fp Kontakt: Steam, forum, Fb 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Niestety, jestem na nie. Nie za dużo tych podań? +/- wiek - interpunkcja w podaniu - kolejne podanie "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jestem na NIE -/+ Wiek -podanie -interpukcja w podaniu. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 2 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 A ja jestem na Tak Wydaję mi się że jako redaktor "zwykły" Kacperek nie ma możliwości do końca "się rozwinąć"( wywiady dają stosunkowo małe pole do popisu ) Redaktor FP myślę że jest dla niego idealną "posadą". + "wygadany" pozytywnie + zaangażowany w życie forum jak mało kto + Posada ta da mu wiele możliwości rozwijania się w "dobrej sprawie" + Jeśli ktoś poznał Kacpra z tej strony co ja wie że jest to miejsce dla niego + Z czystym sumieniem mogę stwierdzić że wiem że będzie wykonywał swoją pracę sumiennie i z oddaniem -wiek(to tylko liczba) -Zwróć uwagę na ortografię -drobne błędy (ale kto ich nie popełnia ) Danie szansy nie boli ^ ^ Jak najbardziej na TAK, Lub okres próbny, gdy moje + się nie sprawdzą zawszę można rangę zabrać. Dziękuje za uwagę, cieplutko pozdrawiam Edit... Obecny Redaktor FP zrezygnował więc jest potrzebny nowy 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 2 Lutego 2021 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Jestem na NIE +/- wiek -podanie nie przekonuje -ortografia -kolejne już twoje podanie, trochę nie za dużo? +chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TERROREK Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Na nie, - Imo kolejny redaktor FP nie jest potrzebny - Krotkie, nieprzekonujące podanie - Widac, ze ciagnie cie do kolorkow. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 12 godzin temu, KibicPL napisał: -podanie -interpukcja w podaniu. Nie wiem co jest złego w jego podaniu, skoro twoje było o wiele gorsze. Niestety ale jestem na nie, 14/15 lat to o wiele za mało aby pełnić rolę 'redaktora' i nie mowie tylko o fp. Temat mało estetyczny, nic szczególnego nie przyciąga mojej uwagi. Jesteś już redaktorem na forum od jakiegoś czasu, więc zajmij się aktualnym stanowiskiem. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik G0RAL'NL Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) -interpunkcja -wiek -podanie NIE Edytowane 3 Lutego 2021 przez G0RAL'NL Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 5 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 na tak +redaktor się przyda +posiada już redaktora +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Harnasito Opublikowano 6 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 -wiek -podanie +chęci Można dać chłopakowi szanse żeby sie wykazał i rozwinął skrzydła jakiś okres próbny był by okej 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Lutego 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi