Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OFF] Szybka Rekrutacja na UBT CS 1.6

szynka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:paeel
Imię:Paweł 
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198018413260/badges
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:8/10
Kontakt: Steam, forum, e-mail

• Lubię to! 4

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Zasłużony

Nick: Axel
Imię:Mateusz
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198812271357
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:4h
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Bardzo dobre, ponieważ swego czasu byłem sędzią głównym na anticheacie i pełniłem swoje obowiązki bardzo dobrze. To stanowisko było bardzo odpowiedzialne ponieważ wtedy odpowiadałem tak na prawdę za konto steam. 
Kontakt:Steam, forum, dc, tc

• Lubię to! 2
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Użytkownik

Nick: FunnyPuma 
Imię: Przemek
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198297011424
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2/3h
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobrą. Mam w mojej ocenie dobre doświadczenie, gdyż pełniłem ową funkcje na innych sieciach i nie sprawiała mi ona problemów. 
Kontakt: Steam, forum

• Wow! 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Premium
Premium

Nick KaP3R4
Imię: Kaper
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199230511383
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-4
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:hm bylem juz ubteam pare razy mysle ze tak 8/10 7/10 + jakies 5k godzin w to gowno cs 1.6
Kontakt: Steam, forum,ts

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Tak sobie 1

spacer.pngspacer.png

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827"
[AMXBans] ==============================================

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

Nick: ShEgGy
Imię: Jakub
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/ShEgGy4201/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem jak na razie praktycznie cały czas
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 5,6/10
Kontakt:STEAM, FORUM, TS3, DSC

sheggy.png.d2809b0d3bf704302377f84a5aa9e817.png.11f028a10f754fcc61d12001dc3b59d2.png

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick: paeel
Imię:Paweł 
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198018413260/badges
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:8/10
Kontakt: Steam, forum, e-mail

• Super 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Użytkownik

Nick: [240km/h] Martyynka:*
Imię: Kuba
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198998269704
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: co 2tygodnie bo tydzien pracuje i tydzien wolne (jak mam wolne to cały dzień/jak praca to od 18 do 24na luzie)
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8,5/10 + Pomoc w tworzeniu antycheatów na serwerowniach typu cs-ekipa (siec już nie istnieje chyba *to nie reklama*)
Kontakt: nr tel/fb/steam/forum/mail/discord

• Ha ha 1
  • Sponsor
SPONSOR

Nick: wujas
Imię: Bartłomiej
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/wudzitsu/ (godzin mało w cs'ach, bo konto "nowe")
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W tygodniu od rana do południa, w weekendy cały dzień prawie siedzę przy PC (chyba, że ide na chlanko).
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 -  miałem okazję być na owej posadzie na większych jak i mniejszych sieciach :>
Kontakt: DC, FB, forum.

• Ha ha 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick: windowlicker
Imię: Kacper
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/king_of_the_bongo
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  raczej tyle ile trzeba, praca zdalna więc co jakiś czas w ciągu dnia mogę se zajrzeć i praktycznie instant rozpisać chyba że akurat dużo roboty to max do 4h i też dużo po nocach siedze
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 11/10, interesuje się czitami do gier praktycznie tyle samo co samymi grami, moglbym byc w ubt dla 10 innych gier gdyby była taka potrzeba, w csgo swego czasu hvh enjoyer, pewnie jeden z pierwszych w Polsce injectujących detected czity przez nakladke discorda (btw discord inject nadal dziala w wielu grach nawet z mocnymi ac ale kiedys wystarczylo .dll w plikach discorda podmienić i dd czity latały bez vaca bo discord dla valve posmarowal żeby przypadkiem za komunikator nie banowali i nie ogarniali tematu parę miesięcy), zarabialem nawet na resellingu czitow od chinczykow (choć nie do cs). Generalnie wiem o czitach bardzo dużo, pewnie znacznie więcej niż dla ubt potrzeba, steam od początku mój (2k10?), wcześniej od 2006/2007 na nonsteamie, więc to jak rusza się dobry gracz a jak rusza się wannabe dobry gracz chory na god complex też powinienem ogarnąć (jestem w stanie nawet metodycznie udowodnić dobremu graczowi legit visuale ale to akurat dużo mozolnej pracy na demkach) a jak będzie potrzeba dla administracji to moge nawet rozpisać niewinnego sus gracza tak że i tak każdy uwierzy że to cziter więc oferuje się jako broń polityczna edit: w ubt na jakichś sieciach 1.6 też bylem żeby nie było, umiem sprawdzać paki ss'ow/umiem obsługiwać amxbans/od serwa tez podstawy adminki umiem ale to raczej latwe wiec kwestia 5min i paru rad nawet dla kogoś kto nie umie także chyba nie ma czym się chwalić (edit żeby nie bylo ze cale podanie offtop)

Kontakt: forum/steam/dc

Wiem że odrzucicie jak martynke 2 posty wyżej ale wiecie, free poscik plus dajcie chociaż demka testowe na pw bo bym se rozpisal a wiem że korci po tej mojej autoreklamie

Mam 10 letniego vaca na tym koncie w csgo za makro ahk (autospam literki X) do haxballa (grałem swego czasu w ligach, jak ktoś też to może nawet to jakoś potwierdze) a vacban jest typu overwatch za matchmaking w silverze jak już mowilem 10 lat temu wiec to akurat absurdalnie niezasluzony vac (170h w grze btw od tamtego czasu miałem konta na których zrobilem więcej grając tylko na czitach, podobna ilość godzin zrobiłem  only hvh na mmach) także idk trochę kose miałem z csgo i valve, ale w 1.6 teraz to staram się klar chyba że się napije i ego mi wystrzeli przed kompem a ledwo w przyciski będę trafiał (ale unikam alkoholu) przede wszystkim trochę życia u psychoterapeuty spędziłem więc nic nie musze przynajmniej, swojego ego niewolnikiem (już?) nie jestem(hehe) choc w 1.6 akurat dosyc niezly to zdarzają się mapy ledwo na plus edit2: nie srajcie też za bardzo o tego vaca w csgo z 2k13 bo znam ludzi co mają parę k w tej gierce ma odpale i nadal bez vaca lataja a wystarczy do tego polski public external w cenie 36,90pln/mies prawie 10lat pomijany przez każdą vac fale także vac to gowno dla 8 latkow na ezfragsie albo dla ziomków na skinchangerach Xd

Edytowane przez windowlicker
  • Ha ha 1
  • Fuu 1
  • WTF 2
  • 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

Nick:bloomy
Imię:Marcin
Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/Ibloomy/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Dużo patrząc na to że jestem opiekunem, ale nie umiem określić perfekcyjnie myślę że od 2 do 3h jestem w stanie
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Myślę że jest na dobrym poziomie ,to się okaże a jeśli podawać w skali to dałbym sobie (7/8-10) W cs 1.6 gram z dobre 6/7 lat widziałem niejednego cheatera , ponadto dysponuję bardzo dobrą ortografią, komunikacją oraz dogadywanie się z zespołem myślę że wraz z kolegą z ubt damy sobie radę.
Kontakt:Forum,GG,Steam,Dc

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Sprawiedliwy

Nick: slajden, znany także jako dratewka
Imię:  Łuki
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/sowhoami
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: do tej pory siedziałem często i raczej nic w tej kwestii nie powinno się zmienić
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: przez 6 lat zajmowałem się usuwaniem haxów na dwóch największych codach csgo <rozpiski z jednej z tych sieci wciąż można znaleźć>, dodatkowo obejrzałem 3 overwatche izaka, oraz wycoachowałem na pw oro koronera, pozwalając mu tym samym objąć stanowisko szefa szefów u konkurencji :ez:. A tak zupełnie poważnie, na tej sieci wrzuciłem już trochę rozpisek, przyłożyłem rękę do sporej ilości banów (pozdro taper&noswer) i to wszystko będąc szarym użytkowniczkiem. Dodatkowo znam graczy zarówno z d2 jak i coda, więc wiem jakich zachowań można się po nich spodziewać w przypadku, gdy trafią do działu :majorok:.
Kontakt: najszybciej dc rip#2736, forum, steam to tylko jak siedzę przy kompie

• Lubię to! 1
  • Super 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Krip zmienił(a) tytuł na [ON] Szybka Rekrutacja na UBT CS 1.6
  • LAN CIECHOCINEK 2K2 zablokował(a) ten temat
  • Krip odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Szybka rekrutacja na UBT 1.6 zostaje otwarta

Zapraszam do składania podań :) 

• Lubię to! 2

spacer.pngspacer.png

• Sponsor
SPONSOR

Nick: MaChinE**DiabliK******BIG 
Imię: Krzysztof
Link do profilu Steam: daiblik
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:
zależy od dnia ale od 3-4 godzin. (Są wyjątki) 
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Uważam siebie na mocne 9/10
Kontakt: Steam: daiblik Forum: đïäbļïķ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wymagania:

Znajomość ortografii  (+)

Umiejętność czytania ze zrozumieniem  (+)

Znajomość regulaminu  (+)

Minimum 15 lat  (+)

Platforma Steam bez bana VAC  (+)

Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek  (+)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Lubię to! 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• Użytkownik

Nick: Eci
Imię: Kamil
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198034695003/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Odwiedzam codziennie kilka razy forum, zazwyczaj przeglądam interesujące mnie działy (COD 201 i dział UB)
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:  Ciężko samemu ocenić, pod koniec Blacklisted byłem przez ponad rok sędzią głównym, wcześniej przez 2 lata sędzią. Na szczęście skarg nie było, więc można powiedzieć, że jakieś 8/10. Jeżeli chodzi o rozpisywanie demka z perspektywy gracza, również nie mam z tym problemu. Potrafię odróżnić dobrego gracza od odpału. Poza tym przy trudniejszych demkach wypowiada się kilka osób i uważam, że każda doświadczona para oczu się przyda, może akurat ktoś coś przeoczy, a inny poda cenną uwagę. Aktualnie wróciła zajawka na demka i jakoś sam widze, że częściej je oglądam niż gram :D
Kontakt: Steam/forum

Wymagania:

Znajomość ortografii (+)

Umiejętność czytania ze zrozumieniem (+)

Znajomość regulaminu (+)

Minimum 15 lat (+)

Platforma Steam bez bana VAC (+)

Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek (+)

Edytowane przez Eci
  • Tak sobie 1
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

Nick: k1ll3r
Imię: Rafał
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/haxcode

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 
Na forum jestem praktycznie codziennie po 8-10h, gdyż pracuję z domu i na drugim kompie zawsze mam otwartą zakładkę z forum. Jeśli miałoby mnie nie być to zawsze informuje wcześniej o takim fakcie. 

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 
W mojej ocenie powiedziałbym, że na 5 z minusem. Jak widać większość moich banów pokrywa się z "odpałami" na serwerze. Większych problemów z analizą demka nie mam. Jestem osobą bezstronną i cierpliwą, a to raczej dosyć ważne cechy na tym stanowisku. W ocenie skali od 1 do 10 dałbym sobie solidne 8,5/10.
Kontakt: Steam/forum/mess

Wymagania:

Znajomość ortografii (+)

Umiejętność czytania ze zrozumieniem (+)

Znajomość regulaminu (+)

Minimum 15 lat (+)

Platforma Steam bez bana VAC (+)

Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek (+)

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Dzięki 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Premium
Premium

Nick: super majin buu*
Imię: Daniel.
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/D2niLov/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Praktycznie jestem cały czas, także nie wiem.. co mogę tutaj napisać więcej.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Takie mocne 8/9.
Kontakt: Steam/Forum.

• Lubię to! 4
  • Super 2
  • Użytkownik

Nick: Janusz HD
Imię: Marcin
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/dzbanxdd/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, raz będzie to 2-3h, innym razem jak mam wolne to pół dnia. Forum mam w tle cały czas odpalone jak jestem przy kompie.
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: w skali 1-10 będzie to około 7/8.
Kontakt: taki jak teraz, czyli forum/discord/steam, opcjonalnie whatsapp/messenger 

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Trzymaj się 1
  • xD 1
  • Zasłużony

Zamykam szybką rekrutację,podania można składać dalej w dziale.

• Lubię to! 3
  • xD 1
  • Axel zmienił(a) tytuł na [ON] Szybka Rekrutacja na UBT CS 1.6
  • Axel zablokował(a) ten temat
  • Axel odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Otwieram szybką rekrutację, zapraszam do składania podań

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

Nick: czvrnuch
Imię: Aleksander
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/czvrnuch/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Można by było cały czas, na kompie to siedzę 4-5h dziennie, a w nocy to czasami zależy czy mi się chcę czy nie
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10, szczerzę mówiąc doskonale potrafię wyłapać cheaterów, od 7 lat zajmowałem się rozpiskami demek oraz sprawdzenia ss'ów, nie chce mi się pisać zgłoszeń żeby nie na spamić, lepiej zostać UBT niż rozpisywać zgłoszenia, to jest po prostu bez sensu, coś widzę że dużo UBTeamerów jest na urlopie albo mają dużo obowiązków, więc mogę się do czegoś przydać, liczę na to że jako UBT CS 1.6 dam radę w odwołaniach i sprawdzeniu ss'ów.
Kontakt: forum, Steam oraz Discord

• WTF 1

• Junior Admin
Junior Admin

Nick: Przyjaciel <3  
Imię: Kamil
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Broke7331/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Szczerze nie jestem w stanie tego dokładnie określić. Na pewno sporo czasu spędzam na serwerze, lecz na forum też jestem praktycznie większość czasu dostępny. Na pcie zazwyczaj jestem po południu i wieczorek. Myślę, że przy zaistniałej sytuacji na forum będzie to wystarczający czas na wypełnianie swoich obowiązków należycie. 
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie będę tutaj kłamał, że jestem kij wie jak dobry w tym, człowiek nie jest bezbłędny. Nie palę graczy na siłę, jeśli nie ma większych punktów zaczepienia. Rolę jako admin odgrywam raczej dobrze, sprawdzam graczy, banów bez podstaw nie rozdaje. Długo gram już w 1.6, czy grałem dużo w GO swego czasu, dlatego sądzę że się przydam. W skali mogę sobie dać jakieś 6, może 7/10.
Kontakt: pv forum, steam, bądź dc.

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
  • paczaukowiec

Nick: ' paczajonovicz ];->
Imię: Paweł
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/hajtemjezdem/
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: do 6h
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10
Kontakt: steam/forum

• xD 1
  • Zasłużony

Aktualnie jest wystarczająca liczba UBT zamykam szybką rekrutację.

• Lubię to! 1
  • Axel zmienił(a) tytuł na [ON] Szybka Rekrutacja na UBT CS 1.6
  • Axel zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Otwieram szybka rekrutację na UBT +1 potrzebny 

• Lubię to! 2
  • xD 1
  • Axel odblokował(a) ten temat
  • UBT CS 1.6

Nick: KrólNastolatek
Imię: Damian
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/  (Wiem, że będą dociekliwości dlaczego steam z końca 2023 roku. No więc tak, krótko i na temat. Gram w counter-strike 1.6 od 2012 roku z dużymi przerwami. Zazwyczaj grałem na danej sieci rok, czy tam dwa, sieć padła, to kończyłem z graniem, po jakimś czasie wracałem, zaklimatyzowałem się gdzieś i grałem do czasu aż się wypaliłem i tak w kółko przez 12 lat. Miałem steam za dzieciaka, przepadł gdzieś po tym jak już nie pamiętam w którym roku valve zablokowało, że steam nie działał na windows xp, a do grudnia zeszłego roku grałem na komputerze od komunii :xD:, zapytacie dlaczego? Do cs 1.6 w zupełności mi wystarczał, wbiłem na strefę, spodobało mi się, zakupiłem cały sprzęt więc ogarnąłem i steam, żeby dołożyć cegiełkę do sieci i pomagać. 
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem praktycznie cały czas na telefonie, jak będzie trzeba to odpalam laptopa i wbijam :)
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10, byłem przez 3 lata na stanowisku ubteam u znajomego na sieci, niestety na nsie, gdzie wspomniałem wcześnie;p myślę że radziłem sobie całkiem nieźle :) Jeśli bym czegoś nie wiedział, zawsze mogę się dopytać, szybko przyjmuję wiedzę.
Kontakt: Steam, forum.

Wymagania:

Znajomość ortografii +

Umiejętność czytania ze zrozumieniem +

Znajomość regulaminu +

Minimum 15 lat +

Platforma Steam bez bana VAC +

Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek +

Axel
Axel,

Dema testowe pw

Axel
Axel,

Przyjmuje na okres próbny zgłoś się po range, napisz mi na PW to ogarnę Ci bansa

• Lubię to! 1
  • Tak sobie 2

image.png.062dee76a112574eab541b6bd63380f9.png.b43290a55f0f1558f93fe20b9659b4a9.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]