Użytkownik Paeel Opublikowano 21 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Nick:paeel Imię:Paweł Wiek:23 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198018413260/badges Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:8/10 Kontakt: Steam, forum, e-mail 4 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 22 Września 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Nick: Axel Imię:Mateusz Wiek:25 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198812271357 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:4h Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Bardzo dobre, ponieważ swego czasu byłem sędzią głównym na anticheacie i pełniłem swoje obowiązki bardzo dobrze. To stanowisko było bardzo odpowiedzialne ponieważ wtedy odpowiadałem tak na prawdę za konto steam. Kontakt:Steam, forum, dc, tc 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 23 Września 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Nick: FunnyPuma Imię: Przemek Wiek: 22 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198297011424 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2/3h Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Dobrą. Mam w mojej ocenie dobre doświadczenie, gdyż pełniłem ową funkcje na innych sieciach i nie sprawiała mi ona problemów. Kontakt: Steam, forum 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 27 Września 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Nick KaP3R4 Imię: Kaper Wiek: 24 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199230511383 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-4 Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:hm bylem juz ubteam pare razy mysle ze tak 8/10 7/10 + jakies 5k godzin w to gowno cs 1.6 Kontakt: Steam, forum,ts 1 1 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShEgGy Opublikowano 29 Października 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Nick: ShEgGy Imię: Jakub Wiek: 21 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/ShEgGy4201/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem jak na razie praktycznie cały czas Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 5,6/10 Kontakt:STEAM, FORUM, TS3, DSC Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 23 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Nick: paeel Imię:Paweł Wiek:23 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198018413260/badges Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:8/10 Kontakt: Steam, forum, e-mail 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Martyynka Opublikowano 30 Listopada 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Nick: [240km/h] Martyynka:* Imię: Kuba Wiek: 22 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198998269704 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: co 2tygodnie bo tydzien pracuje i tydzien wolne (jak mam wolne to cały dzień/jak praca to od 18 do 24na luzie) Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8,5/10 + Pomoc w tworzeniu antycheatów na serwerowniach typu cs-ekipa (siec już nie istnieje chyba *to nie reklama*) Kontakt: nr tel/fb/steam/forum/mail/discord 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 4 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Nick: wujas Imię: Bartłomiej Wiek: 26 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/wudzitsu/ (godzin mało w cs'ach, bo konto "nowe") Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W tygodniu od rana do południa, w weekendy cały dzień prawie siedzę przy PC (chyba, że ide na chlanko). Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 - miałem okazję być na owej posadzie na większych jak i mniejszych sieciach :> Kontakt: DC, FB, forum. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik windowlicker Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: windowlicker Imię: Kacper Wiek: 23 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/king_of_the_bongo Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: raczej tyle ile trzeba, praca zdalna więc co jakiś czas w ciągu dnia mogę se zajrzeć i praktycznie instant rozpisać chyba że akurat dużo roboty to max do 4h i też dużo po nocach siedze Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 11/10, interesuje się czitami do gier praktycznie tyle samo co samymi grami, moglbym byc w ubt dla 10 innych gier gdyby była taka potrzeba, w csgo swego czasu hvh enjoyer, pewnie jeden z pierwszych w Polsce injectujących detected czity przez nakladke discorda (btw discord inject nadal dziala w wielu grach nawet z mocnymi ac ale kiedys wystarczylo .dll w plikach discorda podmienić i dd czity latały bez vaca bo discord dla valve posmarowal żeby przypadkiem za komunikator nie banowali i nie ogarniali tematu parę miesięcy), zarabialem nawet na resellingu czitow od chinczykow (choć nie do cs). Generalnie wiem o czitach bardzo dużo, pewnie znacznie więcej niż dla ubt potrzeba, steam od początku mój (2k10?), wcześniej od 2006/2007 na nonsteamie, więc to jak rusza się dobry gracz a jak rusza się wannabe dobry gracz chory na god complex też powinienem ogarnąć (jestem w stanie nawet metodycznie udowodnić dobremu graczowi legit visuale ale to akurat dużo mozolnej pracy na demkach) a jak będzie potrzeba dla administracji to moge nawet rozpisać niewinnego sus gracza tak że i tak każdy uwierzy że to cziter więc oferuje się jako broń polityczna edit: w ubt na jakichś sieciach 1.6 też bylem żeby nie było, umiem sprawdzać paki ss'ow/umiem obsługiwać amxbans/od serwa tez podstawy adminki umiem ale to raczej latwe wiec kwestia 5min i paru rad nawet dla kogoś kto nie umie także chyba nie ma czym się chwalić (edit żeby nie bylo ze cale podanie offtop) Kontakt: forum/steam/dc Wiem że odrzucicie jak martynke 2 posty wyżej ale wiecie, free poscik plus dajcie chociaż demka testowe na pw bo bym se rozpisal a wiem że korci po tej mojej autoreklamie Mam 10 letniego vaca na tym koncie w csgo za makro ahk (autospam literki X) do haxballa (grałem swego czasu w ligach, jak ktoś też to może nawet to jakoś potwierdze) a vacban jest typu overwatch za matchmaking w silverze jak już mowilem 10 lat temu wiec to akurat absurdalnie niezasluzony vac (170h w grze btw od tamtego czasu miałem konta na których zrobilem więcej grając tylko na czitach, podobna ilość godzin zrobiłem only hvh na mmach) także idk trochę kose miałem z csgo i valve, ale w 1.6 teraz to staram się klar chyba że się napije i ego mi wystrzeli przed kompem a ledwo w przyciski będę trafiał (ale unikam alkoholu) przede wszystkim trochę życia u psychoterapeuty spędziłem więc nic nie musze przynajmniej, swojego ego niewolnikiem (już?) nie jestem(hehe) choc w 1.6 akurat dosyc niezly to zdarzają się mapy ledwo na plus edit2: nie srajcie też za bardzo o tego vaca w csgo z 2k13 bo znam ludzi co mają parę k w tej gierce ma odpale i nadal bez vaca lataja a wystarczy do tego polski public external w cenie 36,90pln/mies prawie 10lat pomijany przez każdą vac fale także vac to gowno dla 8 latkow na ezfragsie albo dla ziomków na skinchangerach Xd Edytowane 15 Grudnia 2022 przez windowlicker 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloomy Opublikowano 4 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Nick:bloomy Imię:Marcin Wiek:17 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/id/Ibloomy/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Dużo patrząc na to że jestem opiekunem, ale nie umiem określić perfekcyjnie myślę że od 2 do 3h jestem w stanie Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?:Myślę że jest na dobrym poziomie ,to się okaże a jeśli podawać w skali to dałbym sobie (7/8-10) W cs 1.6 gram z dobre 6/7 lat widziałem niejednego cheatera , ponadto dysponuję bardzo dobrą ortografią, komunikacją oraz dogadywanie się z zespołem myślę że wraz z kolegą z ubt damy sobie radę. Kontakt:Forum,GG,Steam,Dc 1 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 6 Stycznia 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Nick: slajden, znany także jako dratewka Imię: Łuki Wiek: 26 w tym roku Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/sowhoami Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: do tej pory siedziałem często i raczej nic w tej kwestii nie powinno się zmienić Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: przez 6 lat zajmowałem się usuwaniem haxów na dwóch największych codach csgo <rozpiski z jednej z tych sieci wciąż można znaleźć>, dodatkowo obejrzałem 3 overwatche izaka, oraz wycoachowałem na pw oro koronera, pozwalając mu tym samym objąć stanowisko szefa szefów u konkurencji . A tak zupełnie poważnie, na tej sieci wrzuciłem już trochę rozpisek, przyłożyłem rękę do sporej ilości banów (pozdro taper&noswer) i to wszystko będąc szarym użytkowniczkiem. Dodatkowo znam graczy zarówno z d2 jak i coda, więc wiem jakich zachowań można się po nich spodziewać w przypadku, gdy trafią do działu . Kontakt: najszybciej dc rip#2736, forum, steam to tylko jak siedzę przy kompie 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 11 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Szybka rekrutacja na UBT 1.6 zostaje otwarta Zapraszam do składania podań 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 15 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Nick: MaChinE**DiabliK******BIG Imię: Krzysztof Wiek: Już 28 Link do profilu Steam: daiblik Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: zależy od dnia ale od 3-4 godzin. (Są wyjątki) Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Uważam siebie na mocne 9/10 Kontakt: Steam: daiblik Forum: đïäbļïķ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Wymagania: Znajomość ortografii (+) Umiejętność czytania ze zrozumieniem (+) Znajomość regulaminu (+) Minimum 15 lat (+) Platforma Steam bez bana VAC (+) Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek (+) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eci Opublikowano 15 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 (edytowane) Nick: Eci Imię: Kamil Wiek: 28 lat, rocznik 95 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198034695003/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Odwiedzam codziennie kilka razy forum, zazwyczaj przeglądam interesujące mnie działy (COD 201 i dział UB) Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Ciężko samemu ocenić, pod koniec Blacklisted byłem przez ponad rok sędzią głównym, wcześniej przez 2 lata sędzią. Na szczęście skarg nie było, więc można powiedzieć, że jakieś 8/10. Jeżeli chodzi o rozpisywanie demka z perspektywy gracza, również nie mam z tym problemu. Potrafię odróżnić dobrego gracza od odpału. Poza tym przy trudniejszych demkach wypowiada się kilka osób i uważam, że każda doświadczona para oczu się przyda, może akurat ktoś coś przeoczy, a inny poda cenną uwagę. Aktualnie wróciła zajawka na demka i jakoś sam widze, że częściej je oglądam niż gram Kontakt: Steam/forum Wymagania: Znajomość ortografii (+) Umiejętność czytania ze zrozumieniem (+) Znajomość regulaminu (+) Minimum 15 lat (+) Platforma Steam bez bana VAC (+) Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek (+) Edytowane 16 Września 2023 przez Eci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 10 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 Nick: k1ll3r Imię: Rafał Wiek: 37 lat Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/haxcode Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem praktycznie codziennie po 8-10h, gdyż pracuję z domu i na drugim kompie zawsze mam otwartą zakładkę z forum. Jeśli miałoby mnie nie być to zawsze informuje wcześniej o takim fakcie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: W mojej ocenie powiedziałbym, że na 5 z minusem. Jak widać większość moich banów pokrywa się z "odpałami" na serwerze. Większych problemów z analizą demka nie mam. Jestem osobą bezstronną i cierpliwą, a to raczej dosyć ważne cechy na tym stanowisku. W ocenie skali od 1 do 10 dałbym sobie solidne 8,5/10. Kontakt: Steam/forum/mess Wymagania: Znajomość ortografii (+) Umiejętność czytania ze zrozumieniem (+) Znajomość regulaminu (+) Minimum 15 lat (+) Platforma Steam bez bana VAC (+) Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek (+) 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium dope 333 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Nick: super majin buu* Imię: Daniel. Wiek: 95r. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/D2niLov/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Praktycznie jestem cały czas, także nie wiem.. co mogę tutaj napisać więcej. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Takie mocne 8/9. Kontakt: Steam/Forum. 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 15 Grudnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Nick: Janusz HD Imię: Marcin Wiek: 21 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/dzbanxdd/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, raz będzie to 2-3h, innym razem jak mam wolne to pół dnia. Forum mam w tle cały czas odpalone jak jestem przy kompie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: w skali 1-10 będzie to około 7/8. Kontakt: taki jak teraz, czyli forum/discord/steam, opcjonalnie whatsapp/messenger 3 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zamykam szybką rekrutację,podania można składać dalej w dziale. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Otwieram szybką rekrutację, zapraszam do składania podań 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czvrnuch Opublikowano 15 Stycznia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2024 Nick: czvrnuch Imię: Aleksander Wiek: 26 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/czvrnuch/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Można by było cały czas, na kompie to siedzę 4-5h dziennie, a w nocy to czasami zależy czy mi się chcę czy nie Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10, szczerzę mówiąc doskonale potrafię wyłapać cheaterów, od 7 lat zajmowałem się rozpiskami demek oraz sprawdzenia ss'ów, nie chce mi się pisać zgłoszeń żeby nie na spamić, lepiej zostać UBT niż rozpisywać zgłoszenia, to jest po prostu bez sensu, coś widzę że dużo UBTeamerów jest na urlopie albo mają dużo obowiązków, więc mogę się do czegoś przydać, liczę na to że jako UBT CS 1.6 dam radę w odwołaniach i sprawdzeniu ss'ów. Kontakt: forum, Steam oraz Discord 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 19 Stycznia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2024 Nick: Przyjaciel Imię: Kamil Wiek: 23 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Broke7331/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Szczerze nie jestem w stanie tego dokładnie określić. Na pewno sporo czasu spędzam na serwerze, lecz na forum też jestem praktycznie większość czasu dostępny. Na pcie zazwyczaj jestem po południu i wieczorek. Myślę, że przy zaistniałej sytuacji na forum będzie to wystarczający czas na wypełnianie swoich obowiązków należycie. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie będę tutaj kłamał, że jestem kij wie jak dobry w tym, człowiek nie jest bezbłędny. Nie palę graczy na siłę, jeśli nie ma większych punktów zaczepienia. Rolę jako admin odgrywam raczej dobrze, sprawdzam graczy, banów bez podstaw nie rozdaje. Długo gram już w 1.6, czy grałem dużo w GO swego czasu, dlatego sądzę że się przydam. W skali mogę sobie dać jakieś 6, może 7/10. Kontakt: pv forum, steam, bądź dc. 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 28 Stycznia 2024 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Nick: ' paczajonovicz ];-> Imię: Paweł Wiek: jeszcze 30 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/hajtemjezdem/ Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: do 6h Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: steam/forum 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 Aktualnie jest wystarczająca liczba UBT zamykam szybką rekrutację. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Otwieram szybka rekrutację na UBT +1 potrzebny 2 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 1 Lipca 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nick: KrólNastolatek Imię: Damian Wiek: 25 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199589580357/ (Wiem, że będą dociekliwości dlaczego steam z końca 2023 roku. No więc tak, krótko i na temat. Gram w counter-strike 1.6 od 2012 roku z dużymi przerwami. Zazwyczaj grałem na danej sieci rok, czy tam dwa, sieć padła, to kończyłem z graniem, po jakimś czasie wracałem, zaklimatyzowałem się gdzieś i grałem do czasu aż się wypaliłem i tak w kółko przez 12 lat. Miałem steam za dzieciaka, przepadł gdzieś po tym jak już nie pamiętam w którym roku valve zablokowało, że steam nie działał na windows xp, a do grudnia zeszłego roku grałem na komputerze od komunii , zapytacie dlaczego? Do cs 1.6 w zupełności mi wystarczał, wbiłem na strefę, spodobało mi się, zakupiłem cały sprzęt więc ogarnąłem i steam, żeby dołożyć cegiełkę do sieci i pomagać. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Jestem praktycznie cały czas na telefonie, jak będzie trzeba to odpalam laptopa i wbijam Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10, byłem przez 3 lata na stanowisku ubteam u znajomego na sieci, niestety na nsie, gdzie wspomniałem wcześnie;p myślę że radziłem sobie całkiem nieźle Jeśli bym czegoś nie wiedział, zawsze mogę się dopytać, szybko przyjmuję wiedzę. Kontakt: Steam, forum. Wymagania: Znajomość ortografii + Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 15 lat + Platforma Steam bez bana VAC + Doświadczenie związane z cs 1.6 oraz rozpisywaniem demek + Axel, 2 Lipca 2024 Dema testowe pw Axel, 4 Lipca 2024 Przyjmuje na okres próbny zgłoś się po range, napisz mi na PW to ogarnę Ci bansa 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi