Użytkownik∙ PolakMaly Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Nick z CS: PolakMaly Admin banujący: jakiś michałek, wasz ubt Serwer: surf + klasy Data zdarzenia: 03.02 Opis sytuacji: Dostałem bana od ubt (było zgłoszenie) za rzekome ,,cheaty" XD Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=11274 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Michal3k.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : PolakMaly [AMXBans] Powod : ' Cheater - zg?oszenie forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 163069936 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== PS. Prosiłbym jakiegoś normalnego ubt, a nie jakiegoś ,,michałka'' o rozpatrzenie mojego demka. Jeżeli nie ma innego ubt to prosiłbym wyższa administrację o ocenienie skargi. Tutaj zamieszczam link do czasówek i skargi, w której zostałem ukarany Polecam również obejrzenie innego demka, w którym mam ,,cheaty" beka z płaczka, bo jest gorszy ode mnie @ Browar3D Edytowane 3 Lutego 2021 przez PolakMaly 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 3 Lutego 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Na sam początek ubliżanie komuś nie jest mile zwłaszcza osoby, która sprawuje swoje obowiązki @ michałek=) 1.6 Serio mnie nazywasz "płaczkiem" bo napisałem na ciebie zgłoszenie, bądź zabiłeś mnie dwa razy? Proszę bardzo tu jest więcej moich zgłoszeń gdzie wszystkie osoby zostały zbanowane KLIK KLIK. Na następny raz pomysł, że może ta osoba poświęca czas i doświadczenie tylko po to, żeby wszystkim przyjemnie grało. Jesteś jak to nazwałeś "lepszy" wnioskujesz na jakiś statystykach czy coś? Wiec dobra zaczniemy Polecasz obejrzeć inne demko i tak to bez sensu (choć nawet go nie wstawiłeś) no ale dobra, żeby nie było. http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2102031011-surf_nice_fly_2-1612343460-1612344960.zip Na podstawie wcześniejszej mapy (demka) jesteś czysty. Czy to nie przypadek, że od razu po zmianie mapy zacząłeś walić w nogi i daleko od modeli gdzie wszyscy dostawali heda bądź magicznie padali??? W wymienionym zgłoszeniu nawet nie raczyłeś się jakoś bronić, wolałeś napisać jakiś bezsensowny komentarz w moją stronę. Ja bym bardzo chciał, żeby wszyscy, których zgłaszam byli niewinni no, ale trudno. Powodzenia HLTV obejrzałem całe i jestem osoba oskarżającą. EDIT Brak mi słów na to, co napisałeś na dole. Nie dość, że sprawdziłem drugie demko i stwierdziłem CZYSTY to mnie obrażasz. Swój poziom właśnie pokazałeś. Dziękuje Fajnie że usunąłeś słowo "płaczek" Zapraszam Steam żebyś dalej się nie pogrążał. Zapraszam Opiekuna Serwera do werdyktu @ Moc Energia jest tyko jeden UBT CS 1.6 Tak jak wyżej napisane UBT cs 1.6 wiec administracja bądź opiekun ma końcowe zdanie, Jeżeli Twoja prośba o unbana została odrzucona, możesz ubiegać się o sprawdzenie dema przez inną osobę pełniącą funkcję UBTeam. @ Trivor @ Anox @ shinga @ Moc Energia Edytowane 4 Lutego 2021 przez Browar3D 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PolakMaly Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) Gościu to na jednej mapie gram odpalony A na jednej nie? Trafiłeś na demko na którym był jakiś lucky strzał I się spłakałeś od razu O cheaty. Nie wiem czy wiesz ale różnie to bywa z strzelaniu w fullauto więc jeden nabój mógł po prostu polecieć w głowę. Poza tym to nie ja jestem od wstawiania demek tylko po to jest ubt aby oceniło moja grę na innej mapie (nie wstawiam ja bo mógłbyś napisać że dałem demko na którym np. Nie strzałem jakis dobrych głów tylko jakaś slaba runda) Poza tym co ty się chwalisz jakimiś innymi zgłoszeniami jak to tak szczerze nic nie dotycza mojej osoby? Poza tym na nich ewidentnie widać, że są odpaleni A u mnje tylko widać normalne strzały, no może jakiś był magiczny bo czasem ciekawe akcje się zdarzają. Ubt poświęca czas ? Człowieku to jest jego ,,praca" i ma on obowiązek obejrzeć to i ocenić. Oczywiście nie to, że nie szanuje bo wiem jak to jest ze sprawdzeniem demek tylko mówię że on ,,musi to zrobić" bo nie może powiedzieć: ,,no tego lubię to mu dam czystego A temu zbanowany bo go nie lubię". Na koniec pisałeś, że nawet się nie tłumaczyłem. Po co mam się tłumaczyć skoro podczas mojej gry nie wydawało mi się żebym strzelił cos żebym został zgłoszony? No ale dobra mniejsza z tym. Mam nadzieję że ktoś obejrzy moja grę i dostanę ub:P pozdrówki bez kitu, tak cię obraziłem, że tu nawet nie ma żadnej obrazy dla twojej wiadomości: obraza - urażenie czyjejś godności osobistej (nigdzie cię tu nie obraziłem xD, jakieś urojenia masz chyba) Edytowane 4 Lutego 2021 przez PolakMaly 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 6 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Odnoszac sie do tego co powyzej napisano dodaje swoja rozpiske , a zatem demko : http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2102031036-surf_green_delux2-1612344960-1612346460.zip ja ogladam akcje w spowolnieniu -1/2x , -1/4x : 1:21 - strzaly z AK z celownikiem w nogi , a gosc dostaje 2x leb . Ale to moglby byc recoil wiec +/-b 2:10 -b 3:27 strzelasz po nogach goscia , a on dostaje leb +B 4:50 w plecy , glowa z recoila -B 5:43 +B tu ich mogles obic ale nie trafic 2 hsow strzelajac po nogach i plecach 6:39 XD no tu chyba podkreciles juz +B 7:27 fart zycia -B 7:41 nie widze tu nic ciekawego -B 8:10 przeskok na model +B od tej 8 minuty hsy zaczely Ci siadac 9:17 +B i to jeden z kilku fragow , ktorych nie trafiasz , a walisz glowy. Nie tlumacze tego rozrzutem bo tu juz nie o to chodzi 9:27 co to bylo ?XDD przeciez on sie ledwo pojawil i dostal leb +BBBB 9:40 nawet pestki nauczyles sie strzelac oooo 9:49 obok hs +B 10:01 w spowolnieniu widac jak Ci przejechal celownik za lbem +BB Ogolnie do pieca. Rozpiska 1 UBT juz byla , ja dodaje swoja . Jesli mam zamykac @ shinga to dla mnie decyzja jest jednoglosna . 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor joolz. Opublikowano 6 Lutego 2021 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi