Użytkownik demolka Opublikowano 13 Października 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Nick: eQ’ demolka [t] Wiek: 29 Czas spędzony na forum: duży Doświadczenie w ocenianiu: bardzo duże Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: tak Dlaczego Ty?: jako ze jestem współwłaścicielem serwera dd2, myśle ze powinienem mieć dostęp do amxbans, oraz wiadomo pomogę chłopaką w ocenach, jak czas na to pozwoli. Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: ciężko powiedzieć, myśle ze wystarczająco Parę słów o sobie: każdy mnie zna, nie muszę chyba się rozpisywać. Będziesz oglądać demka?: pomogę w trudnych sytuacjach Miejsce na 5 reklam Sieci: daje kasę na to:) 2 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 13 Października 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Haha wariat w końcu gadałem Ci o tym już tyle czasu temu Oczywiście na że na TAK +Lepszego kandydata nie znajdziemy +zaangażowany w rozwój i promocję sieci +Doświadczenie +Wiek -podanie napisane w 1.8 sec Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Ja bym dał okres próbny + Wiek + Doświadczenie - Mała aktywność na forum - Podanie na "odwal się" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 13 Października 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi